Telefonu Behzat Ç ye ver:ehe
MtaX Üye Konu Sahibi Madness®' Alıntı: boş boot.img vereyim onu dene - - - Eklendi - - - boş bootloader Genişletmek için tıkla ... valla mı yollasana link hacı - - - Eklendi - - - darqflam3s' Alıntı: peki kardeşim sen bu telefonu hiç çalışmayacak şekilde bozduktan sonra nasıl geri düzeltmeyi düşünüyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Ya düzeltmek kimin umrunda Ben bozamazsam kaybedeceğim iddiayı düşünüyorum
Madness®' Alıntı: boş boot.img vereyim onu dene - - - Eklendi - - - boş bootloader Genişletmek için tıkla ... valla mı yollasana link hacı - - - Eklendi - - - darqflam3s' Alıntı: peki kardeşim sen bu telefonu hiç çalışmayacak şekilde bozduktan sonra nasıl geri düzeltmeyi düşünüyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Ya düzeltmek kimin umrunda Ben bozamazsam kaybedeceğim iddiayı düşünüyorum
TheMadness Üye MtaX' Alıntı: valla mı yollasana link hacı - - - Eklendi - - - Ya düzeltmek kimin umrunda Ben bozamazsam kaybedeceğim iddiayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Haftaya yollayabilirim ancak tatildeyim pc yanımda değil
MtaX' Alıntı: valla mı yollasana link hacı - - - Eklendi - - - Ya düzeltmek kimin umrunda Ben bozamazsam kaybedeceğim iddiayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Haftaya yollayabilirim ancak tatildeyim pc yanımda değil
MtaX Üye Konu Sahibi Madness®' Alıntı: Haftaya yollayabilirim ancak tatildeyim pc yanımda değil Genişletmek için tıkla ... Hacı peki dosyayı sen mi düzenledin ? Nasıl yapıldığını söylersende yapabilirim yani.
Madness®' Alıntı: Haftaya yollayabilirim ancak tatildeyim pc yanımda değil Genişletmek için tıkla ... Hacı peki dosyayı sen mi düzenledin ? Nasıl yapıldığını söylersende yapabilirim yani.
TheMadness Üye MtaX' Alıntı: Hacı peki dosyayı sen mi düzenledin ? Nasıl yapıldığını söylersende yapabilirim yani. Genişletmek için tıkla ... Fw nin içini açıp boot img değiştirilecek yani bootloader.
MtaX' Alıntı: Hacı peki dosyayı sen mi düzenledin ? Nasıl yapıldığını söylersende yapabilirim yani. Genişletmek için tıkla ... Fw nin içini açıp boot img değiştirilecek yani bootloader.
MtaX Üye Konu Sahibi Madness®' Alıntı: Fw nin içini açıp boot img değiştirilecek yani bootloader. Genişletmek için tıkla ... dosyayı yollama şansın var mı ?
Madness®' Alıntı: Fw nin içini açıp boot img değiştirilecek yani bootloader. Genişletmek için tıkla ... dosyayı yollama şansın var mı ?
freepen Üye yarım kilo mantarla birlikte düdüklü tencereye koy ve yarım saat kaynat... sen sağ ben selamet.. ))