Nokia N8-01 [16 MP,Symbian PR3 BELLE,1080p]

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
eski konuları uplamayın

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Şakkaaa :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:oha: olsa da görsek de olmaz heralde :D

• Beğen
Tepkiler: pRime.
slant1111

slant1111

Üye
allahım ya çıkarsa intihar ederim :D

empereur

Üye
Yapmayın böyle şeyler kardeşim.Kalp var.Bu telefonu görünce N8ime bakıp hüzünleniyorum..
yok böyle bir makine kardeş bu milletin istekleri doğrultusunda yapılmış bir anket böyle olsun isterdik gibisinden

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Bir an c7im ile gözgöze geldik...Biraz küçümseyici bakmıştım...Sonra baba dedi... Gözlerim doldu ve sıkıca sarıldım...Ağladık sabaha kadar.

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve trontr

fatih_123

Üye
yabancı bir sitede görmüştüm :d benim laptoptan daha iyi yaw ne iş anlamadım :D :D

axpe

axpe

Üye
bencede nokia böle bir telefon çıkarıcak özellik bakımından diyorum tasrımı bilmem ama bu özelikler ideal çıkabilir böle bi telefon.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla N8-01 efsane ki tasarım olursa Nokia U gibi olucak bir sonra cihaz gerçek iki bu özellikler doğru mu belli değil fakat ekran çözünürlüğü qHD üç sonra o çözünürlükte render için bu özellikler lazım dört yani böyle bir cihaz var fakat nerde bilinmez

• Beğen

nonamex

Üye
valla N8-01 efsane ki tasarım olursa Nokia U gibi olucak bir sonra cihaz gerçek iki bu özellikler doğru mu belli değil fakat ekran çözünürlüğü qHD üç sonra o çözünürlükte render için bu özellikler lazım dört yani böyle bir cihaz var fakat nerde bilinmez

Nokia böyle bir cihaz hayatta çıkartmaz, hemde Symbian'la.. Intelle kendi geliştirdiği sisteme bile üvey evlat muamelesi yaptı.

Uruloki

Uruloki

Üye
bilmiyorum var ama böyle cihaz yine intel atom ile çalışan MeeGo telefonşar olduğu gibi N8-01in test sonuçları var atomlu telefonun ise hata raporları yani var bu cihazlar ama prototip

FastBreaker

FastBreaker

Üye
n10 gibi asparagas fotoshop bildigin ya,kamera dizayni ayni hatta flas kamera hoparlor. ve evet dedigin gibi bole bi cihazi symbian yapmazlar

arkee

arkee

Üye
n8 00da gorduk herseyı cokda ıyı anladık turkıyeye verılen degerı. gıder yarı fıyatına android telefon alırım daha fazla ozellıklı kalan paramlada kamera alırım herkes bılıyor artık telefonda telefon, kamerada kamera olacagını bi guncelleme kambocyadan sonra gelıosa turkıyeye gıtsın nokia kambocyada satsın

tavbiy

tavbiy

Üye
masallah masallah...... Bu kadar guzel hayali tasarımlar varsa leptop üreticileridükkanı kapatsın. Olsun bitsin herkez cebinde ultraminisüpercall tasır olur biter.....

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arda 1gb ram ve 1 rom yazmış aslında yanlış telefon kadlırmaz o remi 4gb rom olması lazım

Uruloki

Uruloki

Üye
N900 256+768 swap var 768lik kısım sanal

• Beğen

cihatyılmaz

Üye
Yapmayın böyle şeyler kardeşim.Kalp var.Bu telefonu görünce N8ime bakıp hüzünleniyorum..
aynen yaaa aklın gidioo lann olmaz ama yaa inşallah en az 1 sene snra çıkar :)

Dampierre

Dampierre

Üye
böyşe bir telefln çıkmayacak fake ötesi birşey.

Üst Alt