Nokia N8-01 [16 MP,Symbian PR3 BELLE,1080p]

Sponsorlu Bağlantılar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
yapmışken gelin bi de android koyalım tam olsun :)

• Beğen
Tepkiler: emreipekci

empereur

Üye
ateş olmayan yerden duman tütmez

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bakın siz gerçek dediniz yazmadım ama her sitede gördüğüm milletin KENDİ yaptığı çizimi buraya koymayın hadi koydunuz tamam öyle birşey ki çok yakında diye oraya eklemeniz yani bu cihaz gerçek değil diyorsunuz ama burası yeri değil bunun cep telefonu genel bölümüne taşıyın lütfen
Katılıyorum..

ganster86

Üye
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

zgr_techno

Üye
Nokia N8-00 Symbian kullanacak son N series telefondu, birseyler mi degisti?

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ne çıkıyorsa finallerden sonra çıksın yaw :D derse çalışamıcam artık hehe :D

cabal21

cabal21

Üye
Hayaldi Gerçek oldu misali :d:

• Beğen
Tepkiler: gokturk_prensi

karakartal_omar

Üye
adamlar kendi fantezilerine göre yapmışlar :) söylenti diyo zaten orda

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ama adamda ne fantezi varmış ağa :oke:

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
:naughty: Adamlar öyle yazıyo aga

synergy11

synergy11

Üye
rüyamda gösrem inanmam :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya ben N8 sonuna kadar benle satmicam diyorum diyorum böyle haberleri duydukça heyecanlanıyorum valla bu kararımdan vazgeçiyorum.. eğer böyle bir telefon diyelim nokia userleri dinledi ve gerçekten çıkartı o zaman harbi n8 aşkım biter n9 aşkı başlar n8 boş ol boş ol boş ol :D
yanlız şunu nokiadan rica ediyorum bu durumda yukarıdaki özellikler muhteşem ama açıkçası telefonun tasarımı berbat yapmış bunu çizen arkadaş.. bu özelliklerle birebir aynı n8 tasarımı ile çıkartırlarsa n9'u işte o zaman tadından yenmez çünkü n8'in tasarımı bitiriyor işi... inşallah n9'un tasarımı aynı n8 gibi olur

• Beğen
Tepkiler: Shadowyblack

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
gerçekçi değil

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Büyük ihtimalle gerçek olabilir. Çünkü N8 çıkmadan önceki dedikodulara bakmıştım da aynen bunun gibi dedikodu resimleri vardı ve şu an ki N8 in resimleriydi ama herkes aynen şu an sizin yaptığınız gibi " yok ya yalan haber " diyordu ama gerçek(miş)...

QxQ

QxQ

Üye
Kendi aramızda bu gibi durumlara Fake diyoruz. Adamın biri Photoshop ile zaman geçirmiş sonra hayalindeki özellikleri ekliyor. Nokia önce bi 512 mb ram çıkartacak sonra daha yukarısına bakar. Ayrıca gerçek zoom yapabilmesi için lense ayrılan alan yetersiz, ki açıklamalara gerek yok resimden barız belli ettiriyor kendini

emreipekci

emreipekci

Üye
vay vay vay vay.:d: adamlar 2016 ya bizi elllerinde tutmak için yaparlar mı yaparrla. ben beklerim şahsen (:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Dediğim Gibi Ben N8'inkine Bakarken Aynen Böyle Yok Artık Olmaz Diyordular Ama Olmuş İşte :)

caphuscha

caphuscha

Üye
Fake fake fake

Starsley

Fake.. Ama inşallah çıkar..

SilentOne

SilentOne

Üye
oha yha böle telefon çıkartsın nokia satışta patlama yaşanır

Üst Alt