Nokia N8-01 [16 MP,Symbian PR3 BELLE,1080p]

Sponsorlu Bağlantılar

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8-01 [16 MP,Symbian PR3 BELLE,1080p]

The specifications are quite realistic, something we would expect from the N8′s successor, especially given the rumours.
This one seems to be using Symbian^3 with PR3.0/Belle

• 4″ CBD SuperAMOLED with Dragontrail Glass 16M Colours
  • QHD Resolution
  • Symbian^3 with Qt UI
  • Qt 5 Platform
  • 16MP AF with Carl Zeiss Optics with True Zoom Technology
  • Xenon Flash
  • 3,2 MP front Camera with Facelock Feature
  • 1.2 Ghz Dual Core Processor with Broadcom BCM2763 GPU
  • 1GB RAM, 1GB ROM, 32GB Storage, MicroSD support up to 32 GB
  • 1080p HD Video recording and playback
  • HDMI
  • Dolby Digital Plus
  • USB On The Go
  • Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess ve Cezzbedici3

eaagent

eaagent

Üye
Kaynak?

gullit

Üye
Yapmayın böyle şeyler kardeşim.Kalp var.Bu telefonu görünce N8ime bakıp hüzünleniyorum..

• Beğen
Tepkiler: marsoy ve mcnpl4
pRime.

pRime.

Üye
Hehhehheh yemezler. :ehe:ehe

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Bende de öyle oluyo :D

gogis

gogis

Üye
allahım yanıyorüüüm

yilan53

Üye
o çıkarsa bizim telefondalar bir anda düşer gider

• Beğen
Tepkiler: Shadowyblack
pRime.

pRime.

Üye
Çıkmaaaz korkmayın :D:ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
beyler milletin olmasını istediği nokiayı yapmasını six niye gerçek sanıyorsunuz bakın mynokiablog.com a girin aynı cihaz N10 ee ne oluyor o zaman tamam bir N8-01 var ama ne özellik belli ne şekli bir ekran belli o da qHD ekran

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Biz de kesin gerçek demiyoruz ki arkadaşım

WebStyle

WebStyle

Üye
Bizim N8'lere yazık olmaması için eğer gerçekse tabi kısa süre de çıkmaz umarım..

Uruloki

Uruloki

Üye
bakın siz gerçek dediniz yazmadım ama her sitede gördüğüm milletin KENDİ yaptığı çizimi buraya koymayın hadi koydunuz tamam öyle birşey ki çok yakında diye oraya eklemeniz yani bu cihaz gerçek değil diyorsunuz ama burası yeri değil bunun cep telefonu genel bölümüne taşıyın lütfen

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

gayretlibelal

Üye
bu telefonun işletim sistemi meego olucak diye duymuşum:allalla::allalla:

_ardaa

_ardaa

Üye
bu tür fan çalışmalarını gerçek mi sanıyorsunuz cidden nasıl takip ediyorsunuz asıl telefon kullanıyorsunuz merak ediyorum, bende yakında n11 çıkarmayı düşünüyorum 20mp kamera super amoled++ ekran qHD 1024x768 çözünürlük önde çift kamera led flaşlı arkada hem xenon hem flaş 5inc genişliğinde birde çizersem tamam olacak:oke:

• Beğen
Tepkiler: gokturk_prensi
Uruloki

Uruloki

Üye
yanlız qHD 940*480 lerde bişe arda 1024*768 olmaz ama toshiba 4"lik bir 1280*720 bir ekran yaptı onu koyarsın

akinorta

Üye
kalpten düşecek gibi oluyorum.. Ne konsept ama bu kadar mükemmeliği hiç bir zaman yanyana koymazlar parça parça yaparlar. birinde kamera yüksek olur. birinde işlemci tavan yapar, diğerinde işletim sistemi farklı olsun ki pazar olsun. Ama harbiden müthiş özellikler: en çok hoşuma gidenler:
qHD SuperAMOLED ekran, 1 GB RAM, 1.2 dual core işlemci veee Yeni QT arayüzü . Aslında nokiaya lazım olan tek şey şimdilik şu arayüzünden vazgeçmesi bence. Yıllardır aynı tipte insanlar sıkıldığı için yeni işletim sistemlerine talep artttı. Şu PR. 3. böyle olursa havalara uçarım cidden.

ss06

ss06

Üye
kim yaptıysa güzel yapmış yaw güzel hayal kurmuş :d:

ahmetdemircim

Üye
tabi böyle flash'ın en son sürümünüde destekleyen bir cihaz çıksa nokia antifanları kafayı yer:)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ya N8 6 ayda önce duyurulup 6 ay snra çıktıysa bu n8-01 (sözde) 1 seneye çıkar :D Ama nokia byle telefn yapamaz :D

_ardaa

_ardaa

Üye
yanlız qHD 940*480 lerde bişe arda 1024*768 olmaz ama toshiba 4"lik bir 1280*720 bir ekran yaptı onu koyarsın

doğru qHD o kadar olmaz ama 4" yetmez 5" olmalı 1280*720 güzel çözünürlük 2ghz çift çekirdekli işlemci de koydukmu n11 hazır.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Üst Alt