hayirli oslun kardeşarkadşlr bgn n79 aldm![]()

opda sitesinden öncelikle sertifika işlemlerimizi halletmemiz gerek:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkine tıkla kayıt ol
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan da giriş yap
Login successful! yazılı ara karşılama ekranı sertifika durum sayfasına yönlendirecek
Gelen sayfada sağ üstte bulunan Apply Cer butonuna (ya daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) tıkla
Sertifika formunu dikkatlice doldur:
Cihazınızın modelini yazınız. örn: N79
Başında 13, 15 veya 18 olacak şekilde numaranızın son 9 hanesini yazınız. örn: 0555 999 88 77 -> 13559998877 Yani toplam 11 hane
*#06# yaparak öğrenebileceğiniz IMEI numaranı gir
Doğrulama için IMEI numaranızı tekrar gir
türkçe karakter kullanmadan cihazın modelini ve kullanıcı adını arada 1 boşluk olacak şekilde yaz örn: N79 hadican
Karşına yine Successful (operasyon başarılı) yazılı ara karşılama ekranı çıkacak. Akabinde yönlendirildiğin sayfa sertifika durum sayfası. Ortalama süre 1-1.5 gündür ama sen 6-12-18-24-30-36 saatlik aralıklarlaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfasını kontrol et. Yeşil tik ve yanında Normal yazdığında 1 sonraki adıma, teslim bölümüne geç.
sonra bişeyler yollayacaklar buraya
senin yapman gerekenler ise şunlar:
operate bölümündeki dosyalar
.cer . dosyalarını indir ve artık senin de üç senelik sertifikan oldu haydi hayrını gör...
ha bunları ne yapacaksın e onları da anlatayım:
burdan programı indirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerekli yerlere gerekli dosyaları bilgisayarından koy mesela indirdiğin o .cer ve . vardı ya onları istenen yerlere,signed yani yüklemek istediğin sis programı da aynı şeilde istenen yere koy.
e sonra ne yapcaksın Sign the Sis! butonuna tıklayacaksın ve bilgisayarda olan sis programının olduğu aynı klasörde signed olarak sana programın kurulabilecek kopyasını verecek...
anlatabildiysem ne mutlu bana
bana 
şu Successful onaylanmişmi onaylanmamişmi için verdiğin link tiklayince bir sürü telefon modeli geliyor bizim modelin isminin yaninda yeşil renk mi çikicak Nokia n79 u su ana kadar hackleyebılen cıkmadı yani cok zor cihaz ole bi korunuoki aklınız durur hacklıycek olsam ben hacklerdım kaç senedir ugrasıoz bu ıslerle lutfen hackledım dıyen arkadasım yalan yanlıs seyler yazma nokia n79 hacklenıo olsaydı sitede 30 tane konu acılırdı bununla ılgılı bys
Kardeşim Bilmiyorsanız veya yapamamışsanız neden çok iddialı yorumlar yapıyorsunuz!...
n:+ N79 Ekim 2008 de Piyasaya Sürülmüştür!...

Kısacası; BİLMİYORSAN SUS!... BİLİYORSAN PAYLAŞ
Ha Bunu Sadece ELECTRONİC isimli Arkadaşıma Değil Genel Olarak Söylüyorum!...

Bayadadır bu konuya bakmıodum brader bana 32.001 i hacklesene allah askına bi brak bu işleri bana n79 umu ogretıosun kitabını yazdım filmini cektım anıtını dıkıcem yakında oke dikkatli ol ben ELECTRONIC çarparımKardeşim Bilmiyorsanız veya yapamamışsanız neden çok iddialı yorumlar yapıyorsunuz!...
N79 'u PYTHON'la Hacklenme Var Sonra Bir Program Daha Vardı Şu An Aklıma Gelmiyor!...
n:+ N79 Ekim 2008 de Piyasaya Sürülmüştür!...
Yani O günden Bu Güne Türkiye Pazarına Son 2-3 Aydır Giren Bu Cihazı Türk Forumları Hariç Diğer Yabancı Web Sitelerde Var!....
Gerçekten Ayrı Konu Açıp Anlatmak İsterdim Ama ÖSS'den Önce İmkansız!...
Benim O Konuyu Derlemem 8 Saati Bulur!...
Kısacası; BİLMİYORSAN SUS!... BİLİYORSAN PAYLAŞ
Ha Bunu Sadece ELECTRONİC isimli Arkadaşıma Değil Genel Olarak Söylüyorum!...
Bakarsınız Bu Cevap Yüzünden![]()

forever n79
Karalama cıhazı dıorum dostum n79 su anda en uygun fıyatlı alıncak en fazla ozellıği ıcınde bulunduran cıhazdır sıkıntı yok alın alınbenım tavsıyem n79 alacak kısıyı almasın derım gıtsın kendıne baska telefon modelı secsın

arkadasım bende n79 kullanıyorum avi formatında tam film izliyorum ama smart videolarda(uzun) kasma yapıyor dedıgın gibi bazen kilitleniyor programı giriyorsun videoyu acmaya kalkınca cıkıyor programdan.bunun için ilk önce programı kaldır sonra tekrar kur ama crak yapma.kurduktan sonra programı ac bir video oynat sanra ***** ı kur.böylece kilitlenmeleri çözebilirsin.eger film izleyeceksen de divx player kullan ben onu kullanıyorum her gun bir film izliyorum nerdeyse.sahne cok hızlı ve hareketli değilse sorun olmuyor yani hızlı sahnelerde kasma yapıyor biraz ama diğer türlü güzel.Arkadaslar telefonu daha yenı aldım bundan once n73 kullanıyordum her turlu ısımı halledıyordum fakat bu alet benı delırttı smart movie kuruyorum takılıo kilitlenio vb.. power movie kuruyorum hiç açılmıo n79 uygun bir avi video oynatıcısı lazım simdiden saolun bysss![]()
arkadasım bende n79 kullanıyorum avi formatında tam film izliyorum ama smart videolarda(uzun) kasma yapıyor dedıgın gibi bazen kilitleniyor programı giriyorsun videoyu acmaya kalkınca cıkıyor programdan.bunun için ilk önce programı kaldır sonra tekrar kur ama crak yapma.kurduktan sonra programı ac bir video oynat sanra ı kur.böylece kilitlenmeleri çözebilirsin.eger film izleyeceksen de divx player kullan ben onu kullanıyorum her gun bir film izliyorum nerdeyse.sahne cok hızlı ve hareketli değilse sorun olmuyor yani hızlı sahnelerde kasma yapıyor biraz ama diğer türlü güzel.