Nokia N79 synbian 9.3 işletim sistemine uygun programlar lazım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Herkez yolunu bulmuş burada eski konulara göz atıyorumda neler yapmışız diye sym 9.3 de baya kaliteli işlere el atmışız :D

crycry

Üye
arkadaşlar core codek player avi mkv oynatıyor bazı divx lerde ses codegin den dolayı açmaya bilir n 79 denendi

besim.farhan

besim.farhan

Üye
.alt

sempozyum

Üye
Ben Norton pro suyla hack ledm n79 u bi deneyn sizde

sedat0606

Üye
kurulamayan programları veya oyunları kurmak için önce dosyanın setap ına bakın bi tarih vardır telefonun tarihini o tarihten bi gün sonraya ayarlayın bakın nasıl yükleniyor herşey :)))

sempozyum

Üye
Arkadas lar benim is yerinde frekans bozucu war radyo lari dinleyemyom ne yapabilirim bilen warsa yazsn tsk simdiden

USAForever

USAForever

Üye
bende 500mb lık n79 arşivi var

----------Eklendi @ 18:49:50 ---------- Yazıldı @ 18:47:10 ----------

exalted55

exalted55

Üye
bende 500mb lık n79 arşivi var

----------Eklendi @ 18:49:50 ---------- Yazıldı @ 18:47:10 ----------

Varsa paylaşta kullanalım bizde arkadaşım :) Resim koymuşsun okadar...

USAForever

USAForever

Üye
Varsa paylaşta kullanalım bizde arkadaşım :) Resim koymuşsun okadar...

internetim 96kps , 500mb , bir ayda anca yüklenir :D

keşke japonyada yaşasaydım adamlar yıllar önce 4gye geçti 5gyi çözdü Sony uçtu ,

burda daha 96kpbs net.. [yorumsuz]

Japonyada yaşayan bi kız arkadaşım, kendisi türk , bana aynen şöyle dedi ,'' arada gerçekten her bakımdan iklim farkı var... ''

crycry

Üye
slm arkadaş lar bende n79 kullanıyorum programların isimlerinı yazayım hack norton symbian hack rom patcher plus 3.1 hecklersin joikuspot premium core player jbak taskman lightctrl memcheck touch power mp3 ram blow ringtone maker winrar xplore

loader06

Üye
merhabalar, bende yeni n 79 aldım. ancak kameramda bir problem var sanırım. fotoğraf çekmek istediğimde ortadaki kare yeşile dönmüyor ve netleştirmiyor. normalde çekim tuşuna yarım bastığınızda netlikle beraber yeşile dönmesi lazım ancak bende dönmüyor. bazen kendi kendine yapıyor ama. anlamadım ben bu işi, yardım edebilecek birisi var mı acaba..

Üst Alt