Nokia N79 synbian 9.3 işletim sistemine uygun programlar lazım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

iness

iness

Üye
Herkes kendini haklı göstermeye çalışıo he yardım etçekseniz yazın ne bu ya site arenaya dönmüş..

necmeddin7

Üye
programları kuramayan kardeşlere bi not: sertifika hatası alıyorssanız telefonun tarihini 1 sene önceye veya daha eski zamana alın bi de ayları da değiştirin....iyi kullanımlar ...have fun

fenomen5756

fenomen5756

Üye
banane banane , bende hacklerdiimmmmmmmmm
:D:D:D:D:D:D:D:D

yamacuk

Üye
nasıl hackledin söle o zaman

ceyc_cey

Üye
arkadaslar bende n79 aldım dun. sızlerden tek rıcam guzel program ve oyunları ındırebılecegım bı adres.. yardımcı olursanız cok ıyı olur

burakoksuz

burakoksuz

Üye
Arkadaşlar bende N79 aldım 2 hafta önce.Hackleme konusunda 2 gün uğraştım olmadı, bende sertifika alarak programları imzalama yoluna gittim.Şimdi de gayet memnunum.

sdtsdt

Üye
opda sitesinden öncelikle sertifika işlemlerimizi halletmemiz gerek:

linkine tıkla kayıt ol

burdan da giriş yap
Login successful! yazılı ara karşılama ekranı sertifika durum sayfasına yönlendirecek
Gelen sayfada sağ üstte bulunan Apply Cer butonuna (ya da ) tıkla

Sertifika formunu dikkatlice doldur:
Cihazınızın modelini yazınız. örn: N79
Başında 13, 15 veya 18 olacak şekilde numaranızın son 9 hanesini yazınız. örn: 0555 999 88 77 -> 13559998877 Yani toplam 11 hane
*#06# yaparak öğrenebileceğiniz IMEI numaranı gir
Doğrulama için IMEI numaranızı tekrar gir
türkçe karakter kullanmadan cihazın modelini ve kullanıcı adını arada 1 boşluk olacak şekilde yaz örn: N79 hadican
Karşına yine Successful (operasyon başarılı) yazılı ara karşılama ekranı çıkacak. Akabinde yönlendirildiğin sayfa sertifika durum sayfası. Ortalama süre 1-1.5 gündür ama sen 6-12-18-24-30-36 saatlik aralıklarla sayfasını kontrol et. Yeşil tik ve yanında Normal yazdığında 1 sonraki adıma, teslim bölümüne geç.
sonra bişeyler yollayacaklar buraya
senin yapman gerekenler ise şunlar:
operate bölümündeki dosyalar
.cer . dosyalarını indir ve artık senin de üç senelik sertifikan oldu haydi hayrını gör...
ha bunları ne yapacaksın e onları da anlatayım:
burdan programı indir
gerekli yerlere gerekli dosyaları bilgisayarından koy mesela indirdiğin o .cer ve . vardı ya onları istenen yerlere,signed yani yüklemek istediğin sis programı da aynı şeilde istenen yere koy.
e sonra ne yapcaksın Sign the Sis! butonuna tıklayacaksın ve bilgisayarda olan sis programının olduğu aynı klasörde signed olarak sana programın kurulabilecek kopyasını verecek...
anlatabildiysem ne mutlu bana

aykuttaze

aykuttaze

Üye
arkadşlr bgn n79 aldm:D

muratcan25

muratcan25

Üye
arkadşlr bgn n79 aldm:D
hayirli oslun kardeş :D
avi oynatmiyor :sopa: :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

opda sitesinden öncelikle sertifika işlemlerimizi halletmemiz gerek:

linkine tıkla kayıt ol

burdan da giriş yap
Login successful! yazılı ara karşılama ekranı sertifika durum sayfasına yönlendirecek
Gelen sayfada sağ üstte bulunan Apply Cer butonuna (ya da ) tıkla

Sertifika formunu dikkatlice doldur:
Cihazınızın modelini yazınız. örn: N79
Başında 13, 15 veya 18 olacak şekilde numaranızın son 9 hanesini yazınız. örn: 0555 999 88 77 -> 13559998877 Yani toplam 11 hane
*#06# yaparak öğrenebileceğiniz IMEI numaranı gir
Doğrulama için IMEI numaranızı tekrar gir
türkçe karakter kullanmadan cihazın modelini ve kullanıcı adını arada 1 boşluk olacak şekilde yaz örn: N79 hadican
Karşına yine Successful (operasyon başarılı) yazılı ara karşılama ekranı çıkacak. Akabinde yönlendirildiğin sayfa sertifika durum sayfası. Ortalama süre 1-1.5 gündür ama sen 6-12-18-24-30-36 saatlik aralıklarla sayfasını kontrol et. Yeşil tik ve yanında Normal yazdığında 1 sonraki adıma, teslim bölümüne geç.
sonra bişeyler yollayacaklar buraya
senin yapman gerekenler ise şunlar:
operate bölümündeki dosyalar
.cer . dosyalarını indir ve artık senin de üç senelik sertifikan oldu haydi hayrını gör...
ha bunları ne yapacaksın e onları da anlatayım:
burdan programı indir
gerekli yerlere gerekli dosyaları bilgisayarından koy mesela indirdiğin o .cer ve . vardı ya onları istenen yerlere,signed yani yüklemek istediğin sis programı da aynı şeilde istenen yere koy.
e sonra ne yapcaksın Sign the Sis! butonuna tıklayacaksın ve bilgisayarda olan sis programının olduğu aynı klasörde signed olarak sana programın kurulabilecek kopyasını verecek...
anlatabildiysem ne mutlu bana

üstad kafalari bozdurdun :D bana :D
deniycem umarim yaparim :) şu Successful onaylanmişmi onaylanmamişmi için verdiğin link tiklayince bir sürü telefon modeli geliyor bizim modelin isminin yaninda yeşil renk mi çikicak

hk066

hk066

Üye
hackleniyo arkadasımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mustapha123

Üye
Nokia n79 u su ana kadar hackleyebılen cıkmadı yani cok zor cihaz ole bi korunuoki aklınız durur hacklıycek olsam ben hacklerdım kaç senedir ugrasıoz bu ıslerle lutfen hackledım dıyen arkadasım yalan yanlıs seyler yazma nokia n79 hacklenıo olsaydı sitede 30 tane konu acılırdı bununla ılgılı bys

:megafon:Kardeşim Bilmiyorsanız veya yapamamışsanız neden çok iddialı yorumlar yapıyorsunuz!...
N79 'u PYTHON'la Hacklenme Var Sonra Bir Program Daha Vardı Şu An Aklıma Gelmiyor!...:(

:sn:+ N79 Ekim 2008 de Piyasaya Sürülmüştür!...
Yani O günden Bu Güne Türkiye Pazarına Son 2-3 Aydır Giren Bu Cihazı Türk Forumları Hariç Diğer Yabancı Web Sitelerde Var!....
Gerçekten Ayrı Konu Açıp Anlatmak İsterdim Ama ÖSS'den Önce İmkansız!...:agla
Benim O Konuyu Derlemem 8 Saati Bulur!...:vur

:@Kısacası; BİLMİYORSAN SUS!... BİLİYORSAN PAYLAŞ:oke:
:bilmem:Ha Bunu Sadece ELECTRONİC isimli Arkadaşıma Değil Genel Olarak Söylüyorum!...:P:

Bakarsınız Bu Cevap Yüzünden :bann:

baydo1910

Üye
benım tavsıyem n79 alacak kısıyı almasın derım gıtsın kendıne baska telefon modelı secsın

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
:megafon:Kardeşim Bilmiyorsanız veya yapamamışsanız neden çok iddialı yorumlar yapıyorsunuz!...
N79 'u PYTHON'la Hacklenme Var Sonra Bir Program Daha Vardı Şu An Aklıma Gelmiyor!...:(

:sn:+ N79 Ekim 2008 de Piyasaya Sürülmüştür!...
Yani O günden Bu Güne Türkiye Pazarına Son 2-3 Aydır Giren Bu Cihazı Türk Forumları Hariç Diğer Yabancı Web Sitelerde Var!....
Gerçekten Ayrı Konu Açıp Anlatmak İsterdim Ama ÖSS'den Önce İmkansız!...:agla
Benim O Konuyu Derlemem 8 Saati Bulur!...:vur

:@Kısacası; BİLMİYORSAN SUS!... BİLİYORSAN PAYLAŞ:oke:
:bilmem:Ha Bunu Sadece ELECTRONİC isimli Arkadaşıma Değil Genel Olarak Söylüyorum!...:P:

Bakarsınız Bu Cevap Yüzünden :bann:
Bayadadır bu konuya bakmıodum brader bana 32.001 i hacklesene allah askına bi brak bu işleri bana n79 umu ogretıosun kitabını yazdım filmini cektım anıtını dıkıcem yakında oke dikkatli ol ben ELECTRONIC çarparım :D:D forever n79:oke:

--------------- Ekleme ---------------

benım tavsıyem n79 alacak kısıyı almasın derım gıtsın kendıne baska telefon modelı secsın
Karalama cıhazı dıorum dostum n79 su anda en uygun fıyatlı alıncak en fazla ozellıği ıcınde bulunduran cıhazdır sıkıntı yok alın alın :D

webmail

Üye
Yok yok hacklendi malesef çünkü ben geçen hafta hackledim ¶:o)

azadekral

azadekral

Üye
Arkadaslar telefonu daha yenı aldım bundan once n73 kullanıyordum her turlu ısımı halledıyordum fakat bu alet benı delırttı smart movie kuruyorum takılıo kilitlenio vb.. power movie kuruyorum hiç açılmıo n79 uygun bir avi video oynatıcısı lazım simdiden saolun bysss:(:oke:
arkadasım bende n79 kullanıyorum avi formatında tam film izliyorum ama smart videolarda(uzun) kasma yapıyor dedıgın gibi bazen kilitleniyor programı giriyorsun videoyu acmaya kalkınca cıkıyor programdan.bunun için ilk önce programı kaldır sonra tekrar kur ama crak yapma.kurduktan sonra programı ac bir video oynat sanra ***** ı kur.böylece kilitlenmeleri çözebilirsin.eger film izleyeceksen de divx player kullan ben onu kullanıyorum her gun bir film izliyorum nerdeyse.sahne cok hızlı ve hareketli değilse sorun olmuyor yani hızlı sahnelerde kasma yapıyor biraz ama diğer türlü güzel.

cozturk

cozturk

Üye
arkadasım bende n79 kullanıyorum avi formatında tam film izliyorum ama smart videolarda(uzun) kasma yapıyor dedıgın gibi bazen kilitleniyor programı giriyorsun videoyu acmaya kalkınca cıkıyor programdan.bunun için ilk önce programı kaldır sonra tekrar kur ama crak yapma.kurduktan sonra programı ac bir video oynat sanra ı kur.böylece kilitlenmeleri çözebilirsin.eger film izleyeceksen de divx player kullan ben onu kullanıyorum her gun bir film izliyorum nerdeyse.sahne cok hızlı ve hareketli değilse sorun olmuyor yani hızlı sahnelerde kasma yapıyor biraz ama diğer türlü güzel.

aynen!!!!!!!!!

AKATLI

AKATLI

Üye
coreplayer yükle sorunun çözülsün

MELKİNAZ

Üye
hayır ben eklerdim :D arkadaşlar sizin kullandığınız n79 larda sis dosyaları açılıyomu bende açılmıyoda çok piman oldum aldığımı keşke 5800 alsaydım bide biton para verdim bu takoza :D

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
nokia n79a göre prg yokmu

ahmet1310

Üye
kardesım su msnını yazabılırmısın bende bulamıorum n79uma uygun program..:hmmm

Üst Alt