Nokia N79 synbian 9.3 işletim sistemine uygun programlar lazım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

VuRaLLy34

VuRaLLy34

Üye
Selamün aleyküm Arkadaşlar..
Bende Nokia N79 Aldım..:heyo:
Fakat Bu telefona( N79) uygun Program-Oyun Varmı Acaba..? :allalla:
Teknolojiye uzak olan biri değilim :evet: fakat nette doğru dürüst birşeyler bulamadım.. :box
Sertifika hatası veriyor yani hacklemem gerekiyor..:vur
Hacklemeyi En iyi şekilde nasıl yaparım yazarsanız sevinirim.. :oke:

şimdiden Teşekkürler.. :oke:

tumuti

Üye
//HelloOX 1.04 Added ile hacklemeye çalıştım oLmadı..
hacklemede hata ile karşılaşıyorsun.. sertifika istediği yerde tarihle oyna bazı programları kuruyor... gerçi sanalda doğru dürüst program bulamıyorsun... 02.06.2009'dan beri bu tlfnu kullanıyorum ama adam gibi çalışan programı "brightlight" program arşivi olan arkadaşlar sitede paylaşırsa rar'lı olarak iyi olur... şimdiden herkeze tşkkürler.. (hacklemeyi başardım diyen arkadaşlar nasıl yaptıqı hakkında bilgi wersin çok işi oLan warsa yol göstersin yapabilen yapar zaten..)

eerdem79

Üye
benım tavsıyem n79 alacak kısıyı almasın derım gıtsın kendıne baska telefon modelı secsın
:ah
Benim tavsiyem de; sen git önce Türkçe öğren... Sonra gel burda yersiz yersiz konuş... Hiç olmazsa belki kendini doğru ifade edebilir ve söylediğin lafların gerekçelerni de yazabilirsin..! :oke:

isparsan

Üye
bende hecleyememiştim ama şimdi hecleyebiliyorum artık...:ehe

sago1907fb

Üye
kardeş n79 un rehber hatasını düzeltebiliyormuyuz yardımcı olursanız sevinirim.....

borsaci_adem

Üye
Mrb bende bir N79 kullanıcısıyım en iyi video proğramı smart movie bu program N79 da mükemmel çalışıyor hiç bir sorun yok rahatlıkla kullanabilirsin

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar n79 konusunda o kadar fazla yardımcı oldum ki sizlere sizlerde biraz araştırın benım açtığım konuları takip edin cihaz için gerekli her şeyi bulacaksınız program tema oyun vb... her şey sadece benım konularıma dıkkatli bakın iyi forumlar by:oke:

muratcan2259

Üye
akadaşlar ben n 79aldım ama hiçbir program yükleyemiyorum her seferinde sertifika hatası veriyor bana yardımcı olurmusunuz mümkünse detaylı olarak ne yapmam gerektigini anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

nickless'

nickless'

Üye
Öncelikle Opda sitesinden serfitika alıyoruz.
http://www.maxicep.com/symbian-deste...im-200075.html
Bu linkte nasıl alacağınız anlatılmış.
Daha sonra;
bu linkteki dosyayı indirin.
İçinde ''Free Signer .v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Selfsigned.sisx'' isimli bir program var.
O programı açın.
''Add task''' tuşlayıp imzalamak istediğiniz programı burdan seçin.
İmzalayacağınız programın üzerine gelerek ''Add+Self sign sis'' seçin.
Programı ekledikten sonra üzerine gelip ''Options+Go!'' tuşlayın.Program imzalanmış oldu..
Not:Program her programı imzalayamayabilir.Eğer Opda'dan sertifika aldıysanız(biz aldık)''Settings''ten ''Cer'' ve '''' dosyalarını ayarlayin (Cer dosyası=Options+Settings+Self sign cert+Cer dosyası.. dosyası=Options+Settings+Self sign + dosyası)
(Alıntıdır)

serdaresen

Üye
n79 güzel telefon ama pek ısınamadım belki qüzel programlarla daha iyi ısınırım bu konuda yardımcı olacak arkadasları beklerim

Serhat_93_52

Serhat_93_52

Üye
senin içinen iyi yl ovi

kayıpsahil

Üye
Yeşil tik ve yanında Normal yazdığında 1 sonraki adıma, teslim bölümüne geç bu ne demek anlıyamadım

bariş bakar

bariş bakar

Üye
callrecoder yani ses kayıt programı bipsiz

--------------- Ekleme ---------------

hacklemek ne demek noluo

merdon

Üye
arkadaşlar ilk once selamun aleyküm.ben n79 alcamda fiyatını ve müzik konusundaki başarısını bana biraz açarmısınız.n79 kullananlara diyorum.telefon cok güzel ozelliklere sahip ama kamera sı ne kadar güzel bilmiyorum.su ana kadar hic boyle tel kullanmadım.sadece n72 kullandım.n serisinden vazgeçmemek istiom.lütfen yardımcı olsun.bi de ne zaman ve kaça aldınız.msn adresim [email protected] msnden de konuşabiliriz.

oktyru

Üye
Ben hacklerdim :D

wildtiger223

wildtiger223

Üye
beyler n79 hakkında bircok sorunuza cvp veririm tek yapmanız gereken sıteden özel msj atmak yoksa ben konulardaki msjları pek takip edemiorum...(hack, video oynatıcı vb.) kafanıza takılan herhangi bir şeyi sorabilirsiniz.bir zamanlar bende buralarda yeniydim banada yardım eden sıtede arkadaslar vardı şimdi sıra bende

usl1

Üye
n79 kulanıcıları cihazın hakını kaybetmeyin bende n79 var tek kelimeyle teknoloji harikasıdır hele bir site verecem birde ordan yükleyin ama kulanmasını bilmiyorsanız o ayrı
google den getjar yazın enterleyin hepsi bu kadar ne istersen var.

smartboy2121

Üye
<p>
Arkadaşım bende n78 kullanıyorum.buda 9.3 farklı videolar için kullandığım pro.corecodec player sorun çıkmadı şimdiyekadar.cihazın hayırlı olsun.umarım memnun kalırsın.
</p>
<p>&nbsp;</p>

black months

black months

Üye
kardeş ben iki sene önce nokia n79 aldım gayet memnunum 20 ye yakın program indirdim..bide hackle alakası yok indirdiğiniz dosyayı ziple açın yeter

Üst Alt