Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önemli degıl arkadaslar ama bu konu bekledıgım kadar patlama yapmadı nedense konuda herkez n79 a gore program yokmu fılan dıodu ama actık konuyu ılgılenen yok sızlerde olmasanız sevgılerle iyi forumlar by
Önemki degıl dostum sen yenisin galiba güle güle kullan by
dersimli01
Üye
ya bide bana yardım et ya nolur
prutton
Üye
teşekurler
dersimli01
Üye
pc suite kullanırken rehber pc suitde çıkmıyo bazı dosyalar yüklensin mi diyo evt diyorum sertifika hatası yada telefon ayarlarını kontrol edin diyo format attım yok tarih geri alıyorum yok pc suite yeniden kurdum yok napmam gerek
pc suite kullanırken rehber pc suitde çıkmıyo bazı dosyalar yüklensin mi diyo evt diyorum sertifika hatası yada telefon ayarlarını kontrol edin diyo format attım yok tarih geri alıyorum yok pc suite yeniden kurdum yok napmam gerek
O Zaman sistemıne format atmalısın dstum daha onceden yuklenmıs olan nokia driverları sorun cıkartıo olaılır pc ne format at ve tekrar dene oda olmaz ise hemen teknık servıse git kardesım bakalım onlar ne dıycekler by
efgxyz
Üye
Skyfire çok güzel bi program sanırım, indirdim şimdi ama kurmadım. İnşallah sorunsuz çalışır. Teşekkürler...
electro77
Üye
çok teşekkürler dostum skyfire superbişey.
erdem1365
Üye
sgl emegine saglik skyfire baya isime yaradi
efsaneyasar52
Üye
dünya durdukca sizlerde durun cnm arkdşım sağolun emeğinize zihninize sağlık
ELECTRONİC
Üye
Konu Sahibi
Hepinize tesekurler arkadaslar proların hiç birinde sorun yok sorunsuz tek kelıme ıle mukemmel arşiv güle güle kullanın iyi forumlar by
uyussh
Üye
yha ben kurdum n79 var bende izlesene.com dakı vıdeoları acıo facebook takılerı acmıyo :S
johnymu67
Üye
olmuyor.n79 da hata veriyor.istenilen uygulama erişimine izin verilmedi diyor. xplore.
uyussh
Üye
Bu program wireless lamı bağlanıyo yoksa knt lemi ???*
W-lan agı ile wap ile gprs ile edge ile neyle ıstersen onla baglanıo yuklemeyı yapamayan ve olmuo die sıtemkar bi cvp yazan dostum o zaman sende bi sorun var bunca kişi dea oluo sende mi olmuo zaten olmaması imkansız x-plore yuklenır sadece 3 sn sorunu devam eder tesekkur eden dostlarım gule gule kullanın iyi forumlar by