Nokia N79 Ekran Lütfen Bakın Lütfennnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatalabi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Ekran Lütfen Bakın Lütfennnn
Arkadaşlar bir öfke sonucu n79 ekranını kırdım ve hemen çarşıya çıktım(SAKARYA)Her telefoncuya girdim ve orijinal n79 ekran sordum ne kadar diye.Biri 55, biri 60, biri, 65, biri 90, biri 100, birileride orijinal bulamassın diyor.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Gerçektende orijinal bulamazmıyım.Yani aynı eskisi gibi yaptıramazmıyım.Telefon ablamın kıran ben :S lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum :ağlarım:

caca41

caca41

Üye
sadece tahmınımı soylemek ıstıyorum.eger hıc bulamıcak olsan bıle nokianın kendı servıslerınde mutlaka bulursun.ellerınde olmasa bıle getırtırler getırtmek zorundadırlar dıye dusunuyorum

fatalabi

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyen için sağol.Bu arada nokianın bayisine gittim 70 tl dedi orijinal.Artık orayada inanmazsan kimseye inanma. Dİmi :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evet dostum sıradan telefoncularda orjinal diye sahte de takılıyor.en güveniliri nokia club.

caca41

caca41

Üye
tavsiyen için sağol.Bu arada nokianın bayisine gittim 70 tl dedi orijinal.Artık orayada inanmazsan kimseye inanma. Dİmi :D

rica ederım ne demek :) sen gıt en ıyısı 70 tl ye nokiadakını taktır baska caren yok gibi

jeki01

jeki01

Üye
benim N79 da ekran çizildi.
yenisi 70 Tl ise iyiymiş, orjinal hemde.

caca41

caca41

Üye
benim N79 da ekran çizildi.
yenisi 70 Tl ise iyiymiş, orjinal hemde.

ekranı cızıldı derken kapak ekranı mı yoksa ana ekran mı gercı hıc farketmez telefonun orjınal kasası (kapakları)da 70 tl :D

fatalabi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Ben en iyisi NOKIA nın bayisine 70 tl verip ordan yaptırayım çünkü kardeşimizin dediği gibi orjinal deyip yan sanayide takıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt