Nokia n78 guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakupala

yakupala

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n78 guncelleme
N78 i olanlar telefonunu guncelleyin, ben dun *#0000# yaptim yani bir firmware oldugunu godum ve yukledim, simdi telefonum daha hizli cok az degisiklik gordumm yada pek fark etmedimm iste yeni version: 20.149 cikis tarihhi08/12/2008 nokia sitesinden baktim guncellme yoktu

mustafam

mustafam

Üye
n78 için 20 li versiyon çıktı.
ben telefonu ilk aldığıda 11 li versiyon vardı.
12 li versiyon için versiyon yenileme yok deyip yükleme yapmıyordu.
geçen gün 13.052 li versiyonu nokia shop ta yüklediler. fakat şimdi 20 li versiyon çıktı. genelde n78 kullanıcıları yükleme yapmış benim telefon yapmıyor neden acaba. güncellem yok diyor. arkadaşımda n78 var onda wlan ağından anında buldu ve 20 li versiyona gçiş yaptı. bu sorunuma cevap verebilecek kimse varmı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim cihazda n.software ile günc.bulmadı ama w.lan ile birkaçkez denedim buldu şuanda 20.149 versiyon.

yakupala

yakupala

Üye
    Konu Sahibi
ya bu guncelleme tam tegil bence, beim tel fransizca ama guncelledikten sonra wlan ingilizce olduu, bu ne bicin hata, nokia sitesinde bu gunceleme duyurulmadi hala(bence)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet nokianın sitesinde bende bulamadım ama cihaz kendisi buldu.gerçi bende şaşırdım ama bir problem yok bende.birazcık hızlanma oldu.birde yeni tema gerçi fazlada incelemedim.benimde w.lan ing.oldu.

falcon58

falcon58

Üye
arkadaşlar bende bugün yaptım güncellemeyi telefon 20 li versiyonu yükledi ama tekrar açıldığında msj ışığı sürekli yanıp sönüyordu mesajların nerdeyse tamamını sildim ama hala uyarı gitmedi teli açtıp kapadım ama hala sorun sürüyor ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

sorunu çözdüm sorun sim mesajlarından kaynaklanıyormuş onları silince sorun çözüldü....

ltfllh

ltfllh

Üye
n78 güncelleme sonrası ne gibi yenilikler geldi söyleyebilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt