nokia N70 Zil Sesi Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia N70 Zil Sesi Problemi
Arkadaşlar n70 telefon var ve zil sesini ayarlıyorum buna rağmen bazen Nokia Tone çalıyor. Ama her zaman deil. şu an ayarlı zil sesi wav formatlı arandığım zaman bazen by zil sesi çalıo bazen de nokia tone çalıo. tercihlerimden kontrol ediyorum ama zil sesi xxxx.wav yani hala aynı. Neden kaynaklanabilir sizce?

Bi de sürüm güncellettirirken telefon format yemiş gibi mi oluo yani içindeki veriler gidio mu?

ocu77

Üye
zil sesi olarak dosyayı mmc de diilde telin hafızasında sakla bide öyle dene bakalım.2.sorunun cevabı sürüm güncelleştirilmesi demek aletin flash yemesi demek.Dolayısıyla telin hafızasındaki herşey gider.Eğer böyle bir durum sözkonusu olursa flash attırmadan önce teli mmc ye yedekle işlem bittikten sonra mmc den geri yükle işlem ok.

mustiyek

Üye
arkadaslar n70 telefonumun zil sesi ilk çalarken normal calıyor ikincide ses bozuluyor.yeni versiyon yüklesem düzelirmi?birde telefon ekran ışığı yanıyorken hafif bir cızırtı yapıyor bu normalmi?bi yardım lütfen.teşekkürler.

stradale

Üye
n70 lerdeki bu zil sesi kasmasının sebebi, telefon normalde 3g şebekesinde çalıştığı için gelen 2g araması sebebiyle telefon 2g ye geçiş yapıyor fakat bu geçiş sırasında işlemcisi kasıyor ve zil sesi bu şekilde çıkıyor, telefonunuza çağrı yapıp deneyin 3g simgesi gelen aramada anten simgesine dönüşüyor sorun bu fakat henüz çözüm bulmuş değiliz

Aynı sorun benim telefonumda da vardı .Benim tel n70 den n70 me ye dönüştü .v 5.1003.3.0.1 yükledikten sonra düzeldi .Artık 3g yi gönl rahatlığıyla kullanabiliorm.Ama bu yazılım nokia nın sitesinde yok .google a yazıp indiriosunuz .Sonra phoenix programı kurup usb yardımıyla flash lıyoruz .Şu an bu yazılımı kullanıyorm herkese tavsiye ederim .Telefonda ciddi derecede performans artışı oluyor .Özellikle Galeri .Birde n70 me kulaklıK kalitesi harika .(AD-41/HS-28)

slm sefa bu nokia n70 e yüklediğin v 5.1003.3.0.1 adlı güncelleme telefonun hafızasını düşürdü mü?? düşürdüyse ne kadar düşürdü kardeşş????? birde music editiona dönüştüğünü söyledin hangi bakımdan döndü??

tel. in hafızası x-plore adlı pro da 19.0 mb olarak gözüküyor .Ben product codu nu değiştim öle music edition yaptım .Çok memnunum şu an .me kulaklığı aldım orjinal ses kalitesi mükkemmel .Bu yazılımda büyük yenilikler var öncelikle o zil sesi problemi ortadan kalkıyor .Galeride ciddi derece performans artışı .İlk açılışta menü hızlandı .Son seste müzik dinleyemiyorum 2 diş aşağıda herzaman rahatsız oluyorum ,O derece yaani ve radyo kalitesi de harika bu sürüm de ,çekiş kalitesi ve ses kalitesi bakımından .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...