Nokia N70 Tema Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ChrmnxD

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N70 Tema Sorunu
öncelikle herkeze merhaba forumda henüz yeniyim çok güzel bir forum başarılarınızın devamını diliyorum benim şöyle br problemim var Nokia N70 kullanıyorum forumda kullanıcı arkadaşların paylaşımı olan birkaç tema indirdim fakat telefona yüklüyemiyorum temalar .sis dosyası olarak inidiryor ve kablo bağlantısı ile bağlanıyorum .sis klasörne 2 kere tıkladığımda üygulama yüklesinmi diye bir soru yöneltiyor evet diyince biraz bekliyip işlem başarısız diyor inidrdiğim bütün temalarda aynı sonuçla karşılaşıyorum ve S60 Theme Studio programını kullanarak kendim yaptığım temalardada aynı sonuç bu neden olabilir şimdiden teşekkürler

xbetterx

xbetterx

Üye
Hoşgeldin kardeş foruma,
Bende bir N70 kullanıcısıyım, gayet hoş ve kullanışlı bir telefon. Şu zamana kadar yüklediğim bütün temalar sorunsuz yüklendi. Aldığın .sis dosyalarını Other klasörüne taşı, oradan yüklemeyi dene belki bir faydası olacaktır.

oves_tr

oves_tr

Üye
Madem temalarla ilgili bir bölüm açılmış bende problemimi buraya yazayım.Boşu boşuna ayrı bir konu açıp konu kalabalığı yapmıyayım.Sorun şu;Menüden Araçlara ,oradanda Temalara girdiğimizde şunlar yazıyor
Tema siteleri
Nokia
Tema1
Tema2

Mesela ben çektiğim bir fotoğrafı arka plan yapıyorum.Telefon onu Tema1 e kaydediyor.Orjinal tema1 siliniyor tabiki.Neden tema3 olarak kaydetmiyor?bilgisi olan var mı?

xbetterx

xbetterx

Üye
Tema3 olarak kayıt etmez tabiiki, senin dediklerin normal resim onları tema olarak kabul etmesi imkansız. Tema ile arkaplanı karıştırmayalım lütfen, ikiside apayrı şeyler. Herhangi bir fotoğrafı arkaplan yaparken o an hangi temayı kullanıyorsan orada aktif olacaktır. Başka bir tema seçersen arka planın kalktığını göreceksin, tabi arkaplan aktif değilse.

ChrmnxD

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin kardeş foruma,
Bende bir N70 kullanıcısıyım, gayet hoş ve kullanışlı bir telefon. Şu zamana kadar yüklediğim bütün temalar sorunsuz yüklendi. Aldığın .sis dosyalarını Other klasörüne taşı, oradan yüklemeyi dene belki bir faydası olacaktır.

teşşekkürler arkadaşım dediğin yöntemle oldu saol

worldcild

Üye
sorunu card reader vasıtasıyla sis dosayasını herhangi bi klasöre atıp telefon uzerınden yukleme yaparsan sorun çözülür

pisaqopp

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var
sis uzantılı dosyayı alıyorum tutup herhangi bir klasöre atıyorum dosya yöneticisinden yükle dediğim zaman dosya bozuk diyor her dosyaya bunu diyor tema için :S
yardım lütfen arkdşlar :(

makedon_samet

Üye
işte şu sorun yüzünden Güzelim temaları yükleyemiyorum :( çare Lütfen :S Temaları yyüklemeye geçmeden Dosya bozuk die hata alıyorum :S

enes663

Üye
Ewt bendede Oluyor :s

--------------- Ekleme ---------------

bisi dicem other ne bende N70 kuLLanicisiym tlf yeni aldim fazla bi sey bilmiorum azcik yardim edebilrimisniz ?

0ther dosyasi Hngisi Oluyor?

VianDroid

VianDroid

Üye
arkadaslar bendede o sorun var lutfen blgili bırı yardm etsınn..

ballybkw

ballybkw

Üye
bende de oluyordu aynı sorun ama card reader den olsa gerek bi de virüs baska bi sey olamaz

kısayol17

Üye
banada aynı şey oluo ben başka bi klosöre koyuyorum ama yine dosya bozuk diyo kendi yaptıqım temlar indirdiğim temalar tüm dosyalarda aynı hatyı verio bunu bi tema proq.. bulup onu yukleyerek belki giderebilirz..İsterseniz bi deneyin belki bi faydası olur tema yapmak isteyen varsa bu siteye uye olup yapabilir

www.ownskin.com olucaktı k.b

www.ownskin.com

Takipçi Satın Al

Üst Alt