ultrasrh
Üye
-
Konu Sahibi
-
Galerisi berbat derken anlamadım ? Tüm N serisi aynı galeriyi kullanıyor.Elimde N79 ve N96 var onlar da aynı.bence 2 problemi dışında sorunsuz bi telefon 1. Hafıza kartı çin mali ve 512 mb dan büyükse videoları donuk donuk çekiyor. 2. Galerisi beraat... Bunlar konusunda sıkıntın yoksa kendinden beklenenin üstünde bi performansı var...
Sensor yok,temiz demişsin ozaman beklentilerini karşılayabilir.n70 çıkalı baya olduğundan pilinin fazla dayanacağını pek sanmıyorum(şayet pil değişmemişse)Arkadaşlar bir tanıdık vasıtasıyla bir temiz bir Nokia N70 buldum ve almayı düşünüyorum.
Bu telefon sizce nasıl bir telefondur?
Artıları ve eksileri nelerdir? (Modası geçmiş demeyin önemli değil bu benim için)
Benim için önemli olan şeyler uygulama uyumluluğu,oyun,radyo,şarj ömrü,müzik ve video oynatma.
Bir sorum da bu telefonda sensör var mı?
Galerisi berbat derken anlamadım ? Tüm N serisi aynı galeriyi kullanıyor.Elimde N79 ve N96 var onlar da aynı.
O konuda kesınlıkle haklısınGalerisinin açılışta resim ve video ön izlemelerini göstermek için nekadar kasıldığını fark etmiş olman lazım. Ben 3 tane n70 telefon kullandım. Ordan biliyorum.
Galerisinin açılışta resim ve video ön izlemelerini göstermek için nekadar kasıldığını fark etmiş olman lazım. Ben 3 tane n70 telefon kullandım. Ordan biliyorum.
güzel açıklama olmuşArkadaşlar bence N70 harika bir telefon. Kendinden beklenenin çok çok üstünde performansa ve özelliğe sahip.
Ben ikinci el aldım ve 3 yıldır kullanıyorum. Takoz gibi ama çok dayanıklı sağlam bir telefon öncelikle.
Müzik ses video ve resim kalitesi fena değil gayet güzel. Bunun dışında programlarla geliştirilmeye çok müsait bir telefon. Sınırsız uygulama bulabilirsiniz ve sertifika derdi falan da yok.
Gerekli programları yüklediğinizde bilgisayar gibi oluyor
kendinden sonra çıkan ve daha pahalı olan birçok telefona göre çok daha üstün.
En basitinden bir örnek vereyim, skyfire ülkemizden desteğini çektiğinden beri millet internetteki videoları izleyebilmek için kırk takla atıyor. N97 ler 500 lar falan hepsinin havası söndü. Facebook taki videoları öyle her telefondan izleyemiyorsunuz ama N70 yüklediğiniz programlarla izleyebilirsiniz, şahsen ben izliyorum.
Herşeyimi bu telefondan hallediyorum, bilgisayara ihtiyaç duymuyorum..
Oyun deseniz zaten seçenek bol. Özellikle N-gage oyunlarını desteklemesi harika bisy. Çok kaliteli oyunlar oynayabilirsiniz
Arkadaş sen N70 den bahsediyorsun değilmi,n78-n79 falan değil dimi.bilgisayara bile ihtiyaç duymuyorum deyince bi şaşırdım da..Arkadaşlar bence N70 harika bir telefon. Kendinden beklenenin çok çok üstünde performansa ve özelliğe sahip.
Ben ikinci el aldım ve 3 yıldır kullanıyorum. Takoz gibi ama çok dayanıklı sağlam bir telefon öncelikle.
Müzik ses video ve resim kalitesi fena değil gayet güzel. Bunun dışında programlarla geliştirilmeye çok müsait bir telefon. Sınırsız uygulama bulabilirsiniz ve sertifika derdi falan da yok.
En basitinden bir örnek vereyim, skyfire ülkemizden desteğini çektiğinden beri millet internetteki videoları izleyebilmek için kırk takla atıyor. N97 ler 500 lar falan hepsinin havası söndü. Facebook taki videoları öyle her telefondan izleyemiyorsunuz ama N70 yüklediğiniz programlarla izleyebilirsiniz, şahsen ben izliyorum.
Oyun deseniz zaten seçenek bol. Özellikle N-gage oyunlarını desteklemesi harika bisy. Çok kaliteli oyunlar oynayabilirsiniz
Arkadaşlar bence N70 harika bir telefon. Kendinden beklenenin çok çok üstünde performansa ve özelliğe sahip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?