Nokia N70 Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultrasrh

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N70 Hakkında Yardım
Arkadaşlar bir tanıdık vasıtasıyla bir temiz bir Nokia N70 buldum ve almayı düşünüyorum.
Bu telefon sizce nasıl bir telefondur?

Artıları ve eksileri nelerdir? (Modası geçmiş demeyin önemli değil bu benim için)

Benim için önemli olan şeyler uygulama uyumluluğu,oyun,radyo,şarj ömrü,müzik ve video oynatma.
Bir sorum da bu telefonda sensör var mı?

Emre-45

Emre-45

Üye
-Bu telefon sizce nasıl bir telefondur?
Ben 3 sene önce kullanıyordum , güzel telefondu taş gibi.
-Artıları ve eksileri nelerdir? (Modası geçmiş demeyin önemli değil bu benim için)
Artısı symbian olması da eksisini görmedim
-Benim için önemli olan şeyler uygulama uyumluluğu,oyun,radyo,şarj ömrü,müzik ve video oynatma.
Uygulama bulursun rahat , oyun oynayanılırsın,müzik ve diğer dediklerini de bu cihazda yapabilirsin
-Bir sorum da bu telefonda sensör var mı?
Sensör yok.

aryscat

aryscat

Üye
bence 2 problemi dışında sorunsuz bi telefon 1. Hafıza kartı çin mali ve 512 mb dan büyükse videoları donuk donuk çekiyor. 2. Galerisi beraat... Bunlar konusunda sıkıntın yoksa kendinden beklenenin üstünde bi performansı var...

Emre-45

Emre-45

Üye
bence 2 problemi dışında sorunsuz bi telefon 1. Hafıza kartı çin mali ve 512 mb dan büyükse videoları donuk donuk çekiyor. 2. Galerisi beraat... Bunlar konusunda sıkıntın yoksa kendinden beklenenin üstünde bi performansı var...
Galerisi berbat derken anlamadım ? Tüm N serisi aynı galeriyi kullanıyor.Elimde N79 ve N96 var onlar da aynı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bir tanıdık vasıtasıyla bir temiz bir Nokia N70 buldum ve almayı düşünüyorum.
Bu telefon sizce nasıl bir telefondur?

Artıları ve eksileri nelerdir? (Modası geçmiş demeyin önemli değil bu benim için)

Benim için önemli olan şeyler uygulama uyumluluğu,oyun,radyo,şarj ömrü,müzik ve video oynatma.
Bir sorum da bu telefonda sensör var mı?
Sensor yok,temiz demişsin ozaman beklentilerini karşılayabilir.n70 çıkalı baya olduğundan pilinin fazla dayanacağını pek sanmıyorum(şayet pil değişmemişse)

aryscat

aryscat

Üye
Galerisi berbat derken anlamadım ? Tüm N serisi aynı galeriyi kullanıyor.Elimde N79 ve N96 var onlar da aynı.

Galerisinin açılışta resim ve video ön izlemelerini göstermek için nekadar kasıldığını fark etmiş olman lazım. Ben 3 tane n70 telefon kullandım. Ordan biliyorum.

Emre-45

Emre-45

Üye
Galerisinin açılışta resim ve video ön izlemelerini göstermek için nekadar kasıldığını fark etmiş olman lazım. Ben 3 tane n70 telefon kullandım. Ordan biliyorum.
O konuda kesınlıkle haklısın

ultrasrh

Üye
    Konu Sahibi

6600 dan daha mı kötü?

g4ng4ster

Üye
Bende yaklasık 1 sene önce aldım programlarla kullanıldıında harika bi telefon zaten bu kalası alan syambıan uygulamlardan faydalanmalı yoksa o boyuta göre kullanılacak bi telefon degil galeri yerine xplore kullanılması çok daha kolay oluyor mp3 playerı bence berbat ttpod super gidiyo kullanmasını bilene super bi cihaz

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşlar bence N70 harika bir telefon. Kendinden beklenenin çok çok üstünde performansa ve özelliğe sahip.
Ben ikinci el aldım ve 3 yıldır kullanıyorum. Takoz gibi ama çok dayanıklı sağlam bir telefon öncelikle.
Müzik ses video ve resim kalitesi fena değil gayet güzel. Bunun dışında programlarla geliştirilmeye çok müsait bir telefon. Sınırsız uygulama bulabilirsiniz ve sertifika derdi falan da yok.
Gerekli programları yüklediğinizde bilgisayar gibi oluyor :)
kendinden sonra çıkan ve daha pahalı olan birçok telefona göre çok daha üstün.
En basitinden bir örnek vereyim, skyfire ülkemizden desteğini çektiğinden beri millet internetteki videoları izleyebilmek için kırk takla atıyor. N97 ler 500 lar falan hepsinin havası söndü. Facebook taki videoları öyle her telefondan izleyemiyorsunuz ama N70 yüklediğiniz programlarla izleyebilirsiniz, şahsen ben izliyorum.
Herşeyimi bu telefondan hallediyorum, bilgisayara ihtiyaç duymuyorum..
Oyun deseniz zaten seçenek bol. Özellikle N-gage oyunlarını desteklemesi harika bisy. Çok kaliteli oyunlar oynayabilirsiniz

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bence N70 harika bir telefon. Kendinden beklenenin çok çok üstünde performansa ve özelliğe sahip.
Ben ikinci el aldım ve 3 yıldır kullanıyorum. Takoz gibi ama çok dayanıklı sağlam bir telefon öncelikle.
Müzik ses video ve resim kalitesi fena değil gayet güzel. Bunun dışında programlarla geliştirilmeye çok müsait bir telefon. Sınırsız uygulama bulabilirsiniz ve sertifika derdi falan da yok.
En basitinden bir örnek vereyim, skyfire ülkemizden desteğini çektiğinden beri millet internetteki videoları izleyebilmek için kırk takla atıyor. N97 ler 500 lar falan hepsinin havası söndü. Facebook taki videoları öyle her telefondan izleyemiyorsunuz ama N70 yüklediğiniz programlarla izleyebilirsiniz, şahsen ben izliyorum.
Oyun deseniz zaten seçenek bol. Özellikle N-gage oyunlarını desteklemesi harika bisy. Çok kaliteli oyunlar oynayabilirsiniz
güzel açıklama olmuş
wi-fiye önem vermiyorsan (benim için olmazlar arasında) çok saglam ve güzel bir telefondur.Yalnız işleim sistemi s60 3rd olmadıgı için fp1 ve fp2lere nazaran daha hantal bir görünüm sunar ama anladıgım kadarıylada sen buna önem vermiyorsun.
Telefonu alır almaz bataryayı degiştir.Mümkün oldugu kadar orjinal batarya al.Nokia şhoplarda 20tlye bulabilirsin.N70 eskidigi için aksesur fiyatları düştü...

OğuzcanAbi

Üye
n70 yerine n73 al :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaş sen N70 den bahsediyorsun değilmi,n78-n79 falan değil dimi.bilgisayara bile ihtiyaç duymuyorum deyince bi şaşırdım da..

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
N73 N70 e göre çok daha hantal bir telefon. Ram i düşük olduğu için arka arkaya bir kaç uygulama açınca hemen hafıza yetersiz diyor fazla bisy kaldırmıyor. Üstelik program ve oyun yüklerken sertifika problemi oluyor.
Hadi wi-fi olsa neyse, o da yok N73 te

--------------- Ekleme ---------------

Evet N70 ten bahsediyorum :)
şaşılacak bisy yok bunda. Gerekli programları yükleyince çok kullanışlı güzel bir telefon oluyor.
Xpress music ler kadar olmasa da müzik kalitesi iyi. 2 MP kamera da iş görüyor.
Radyo ve tv harika.
Bende vodafon mobil tv kanalları bedavaya çalışıyor. Ayrıca sınırsız internet paketim de olduğu için Core Player ile internet üzerinden de tv izleyip radyo dinliyebiliyorum.
Opera mini ve Uc Web ile bilgisayardan farksız internet imkanım var.
Youtube Facebook videoları bir tıkla iniyor telefonuma.
Her türlü java oyunu oynayabildiğim gibi, kaliteli symbian oyunların sayısı da oldukça fazla. Ayrıca n-gage oyunlarının yüzde doksanını da destekliyor.
Bilgisayarı napim aga yaa :D ;)

sduman

Üye

gerçekten sertifika derdi yoksa alacam temiz telefon buldum eminsiniz değilmi teşşekurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt