Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
o konuda tam bir bilgim yok.
bu konuda detaylı bilgisi olan varsa acıklarsa sevinirim.

Risk varmı acaba.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tüm telefonlarımız Türk Telekomünikasyon Kurumu tarafından kayıt altına alınmıştır.

KVK-Genpa veya bu tip bir firmanın garantisi olsa böyle yazmaz.. Ayrıca sitede şu garantilidir diyede belirtmiyo..

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(MiStA Fb &#064; Mar 4 2006, 12&#58;52 AM) [post=290129]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
o grey garanti noluyo peki
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Mar 4 2006, 12&#58;55 AM) [post=290132]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
KVK-Genpa-Netcell Gibi firmalar değilde küçük firmaların garantisinde olan cihazlar.. Servis sistemi yok denebilir..
[/b][/quote]
ok anladım

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
824 YTL Nakit
800 YTL Havele

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bunda da KVK-GENPA Garantili gibi bişey demiyo.. Ya zaten grey garantili ile kvk arasında 100-150 YTL fark var ona dikkat edin derim..

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi

verdiginiz sayfaya baktım.
kdv dahil fiyatı: 907 YTL
Havele ile: 871 YTL

Heralde fiyatları yükseltmişler...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Euro ile olduğu için fiyatlar oynayabiliyor sabah saatlerinde fiyat dediğim gibiydi pazartes günü 860&#39;ta olabilir 875&#39;te çünkü euro ne yönde ilerler bilinmez..

amedian

amedian

Üye
yok yok sakın ha formata gerek yok yapman gereken cagrı listesi hafızasını bi gune indirip gelen msjları 100-150 civaında silmek fazlasını yaparsan yavaslar ama bu işlemler hızlandırır ara sıra msjları temizle yani formata gerk yok

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
symbianların zamanla hafızasında sildigin resimlerin ve programların parçaları kalıyor.
buda telefonu agırlaştırıyor.
bu benim kanaatim.
tabi bu dogrultuda format atabilirsin.
ama önce amedian &#39;in tavsiyesini dinle. verilerini kaybetmessin en azından.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ya zaten genel olarak N70, 6630&#39;a göre seri değil

RockFord Fosgate

Üye
ewet bende 6630 dan N70 e gectım ve N70 6630 a gore yavas kaldı ama bunda 512lık kartın agzına kadar dolu olmasının az da olsa etkısı war&#33;

Fransuvain

Üye
Arkadaşlar Telefon Hafızasını Rahatlatmayı Deneyin Yani Fexporler Gibi Dosya Yöneticileri İle Görülebilen Sİldiğiniz Ama Telefonda HAYLA Görülen Dosyaları Silmeyi Deneyin Ama 6630 Hızına Yine Erişemeye Bİlir...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 220 Mhz işlemcide Symbian 8 Çok rahat çalışmaktadır.. N70 ise 8.1 versiyona sahiptir.. Dolayısıyla kasma durumu söz konusu 6630&#39;a göre...

Şöyle düşünün 733 mhz işlemcide 98 mi daha verimlidir Xp mi..

gio

Üye
bendede aynı sıkıntı var&#33;
n70 ne yaparsan yap 6630 a göre oldukça yavaş
ben zaten yakında w900 yada 6280 e geçmeyi düşünüyorum
yine sıkıldım telden ,mobil cihazlar genel de bi konu açtım w900 ve 6280 le ilgili
yorumlarınızı bekliyorum

optimal

Üye

kredi kartlarına komisyonsuz taksit imkanı olsaydı harika bir alışveriş sitesi olurdu...

6230i 482ytl
6630 491ytl
6680 615ytl
banka havalesi fiyatları...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Grey garantili onlar.. Zaten Dışarıda 740&#39;a aynı tip cihazı alabiliyoruz bu şekilde..

Dark saga

Dark saga

Üye
ewet benim arkadasta aldı n70 asırı yawas galeriyi açmak bilmio bide galeride resimleri acarken aşırı pixellenme yapıo we saniyelerce düzelmek bilmio ayrıca telefon eşleşmeden bluetooth dan bişey alamıo normalmidir? resimlerle videoları ayıramıo mu bu tel ?

Dark saga

Dark saga

Üye
he bide tel mpeg4 formatında video cekio ama pc den attımız mpeg4 kliplerini oynatamıo nası iş annamadım :s

s.a.d.o_0.0.0.8

Üye
BU EN70 ÇOK SORUN BİR TELEFONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

SİZE KATILIYOOOOMMMMMMMMMMMMMMM

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
yaw bendede war da o kadar yawaş deil ama yawaş çalişio .......