papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
bende tam olarak bunu diyorum traş fasa fiso he yabancı dinlemek istiyorum dersen on numara olabilir belki onun da eksiği vardır bilemedimben güncelledim fakat süreniz bitti abone olun diyor.ayda 5tl imiş.bide arkadaşlar belirtmiş gerçi,aradığım sanatçı veya şarkıyı bulamıyorum.hep yabancı listeler ve şarkılar bulunuyor genel anlamda.
FM radyo ile alakası yok bu uygulamanın sadece wifi ile çalışıyor.bizde radyo yokkibizde radyo yokki[/quote
FM Rayo ile alakası yok bunun.
Bencede güzel olmuş hiç karışıklık yok görseller çok iyi olmuş.Fotoğrafları konuya veriniz:Çok güzel olmuş
Evet o özellikvar ben internet olmadan dinleyebiliryorum.nokia müzik uygulaması çok abartıldı. tanıtılırken çevrimdışı yüzlerce müzik dinlemeden bahsediyorlardı. ama bağlantı olmadan müzik dinlenmiyor zaten. markette de benzer mix radyo uygulamarı var. benim içinde hayal kırıklığı oldu bu mix radyo.
en yaygın popüler sanatçı demet akalın ı arattım sende arat ne çıkıyor kaç tane şarkı çıkıyor o da en bilindik sanatçı ülkemizdeliste oluştur da aratıyorum bir şarkı çıkıyor sonra bakıyorsun çalıyor sonra ebru gündeş çalıyor kafasına göreçevrim dışı moduna müzikleri indirdikten sonra istediğin zaman açıp dinliye bilirsiniz bu arada Türkçe müzikleri bulmuyor diyenler ne aratıyor acaba ben her türlü müzikiği bulabildim denememde arayüz süper olmuş normalde müsic+ kullanıyordum artık hem onu hemde bunu kullanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?