Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Multiscanner: Kameranız taracıya dönüşsün...
Sponsorlu Bağlantılar
electro77
Üye
n79 da çalışmıyor
ogkman
Üye
konuyu açan arkadaş konuyu açmış bırakmış hiç ilgilenmemiş galiba program türkçe karakter okumuyor denmiş ve bir çok telefonda çalışmıyor denmiş kardeş bir ilginlensen şu programla
bazaaran
Üye
Malesef arkadaşlar N79'ta çalışmıyor bu program, bende denedim, yanıt yok...Sanırım N95 ve türevlerinde çalışabiliyor ne hikmetse..?
Bomb3r
Üye
e71 de mukemmel bi şekilde tarıyor hayret ettim . ingilizce metinler süper türkce karakter problemi var ama bu bile yeterli olabilir cogu sey icin.
crazy_man_55
Üye
E65 yüklendi Uygulama yöneticisine de geldi hatta gönder diyince text to recognizer de çıkıo ama ne program açılıo ne de text to recognizer diince cevap verio telefon yani olmadı
mustafa110110
Üye
Eline Sağlık Kardeşim N73 de çalıştı n73 kulananlar buyrun züpper bişi
facacan
Üye
Paylaşım için teşekkürler.Süpersin
shayiroglu
Üye
teşekkürler
tenekeci00
Üye
süpermiş saolasın bi deneyeyim umarım sorunsuz çalışır
..........................
maleseff çalışmadı
E65
rotasizkaptan9
Üye
Bide ben deneyeyim eline sağlık
samsungsa
Üye
n80 çalışmadı
ht_333
Üye
arkadaşım bu programın n73 için olanı yok mu?
ferhat197
Üye
programı kurdu aç diyorum açmıyor ama program kurulu
turkuazist
Üye
beyler bu program ek bir programamı ihtiyaç duyuyor, program kuruluyor ancak açmıyor. sağlayıcı nokia gözükmesine rağmen açılmıyor. kullanan varsa püf noktasını yazarsa iyi olur.
crayzhacker
Üye
n73 de çalışmıyo bilader
blackhbosss
Üye
5800 da çalışırmı acaba ?
polo291
Üye
n73 denicem inş. olur
eddyredline
Üye
paylaşım için teşekkürler hemen deniyorum n73 te ve e 65 de
n73 kurulum esnasında hafıza kartı iptal ettirdi tekrar deniyorum . e 65 ise şarjı bitti :d
malesef n73 te hafıza kartını iptal etti. başka deneyen arkadşlarımızda paylaşşsın.
data4use
Üye
n73'te çalışmadı, programı yükledim kamera kapalıyken ve açıkken çalıştırdım programı ama açılmadı malesef
turkuazist
Üye
biri bir kuyuya bir taş atıyor ondan sonra hepimiz ona bakıyoruz. Ayıp yahu.. Madem paylaşım yapıyorsun şu sorunlarını dile getirenlere bir çift cevap yaz. eğer yazamıyorsan programı kaldır. o kadar cevap yazan var programı kullanabilen yok...