Uruloki
Üye
evet bu çok eski haber o da var ki şu da var intel daha yeni isteyene geçici bir süre projesini yapsın diye şc veriyor sırf uygulama yapmaları için bu arada bazı büyük firmlar duyumlarıma göre android den sıkılmış google a çok yaklaşmak istemiyorlarmış onun için intel ile masaya oturmuşlar bile ki türkiye piyasasında olan bir cep telefonu üreticisi yakında intel sadece meego ya işlemci sağlayınca o zaman görücem
ayrıca nonamex senin elindeki LG de bu meego işine girişiyor haberin ola
1.6 ghz islemcili prototipini gordum, Optimus Black tarzi bir tasarimla piyasaya cikarsaydi tutulurdu bayagi..
şimdi ağzımı bozduracan yaaa...
sen değil miydin biz:
"N9 tasarımı güzel"
dediğimizde
"tasarım önemli değil, önemli olan işlemci gücü, bunun işlemcisi 1 ghz, rakipleri ise 1,2 ghz"
diyen.
Şimdi de dediğin gibi oldu işlemci daha da fazla oldu 1,6 ghz oldu ama bu sefer de tasarım diye geveliyon.
Ben daha sana ne diyim arkadaş...
Karalama karalama diyorsunuz bir de, sanki aciklamayi ben yaptim, sikayetiniz varsa Nokia'nin Ceo'su Stephen Elop'a gideceksin
yaw prototipse prototip sen bana işlemci/tasarım arasında neden 180 derece döndüğünü söyle.
Senin yapmadığını biliyoruz ama konuları sen açıyorsun hep de kötümser konular oluyor.
İlk defa forumda haber paylaştım, sürekli kötümser konular ? onun dışındada genellikle telefonları karşılaştırmak için anket açıyorum..
yaw anlaman kıt mı!!
olumsuz diye stephen elop'un dediklerini gözden gelemeyiz AMA
stephen elop sadece olumsuz sinyaller vermis o da 2 AY ÖNCE
güncel haberlerde de destek vereceğini söylemiş.
olumsuz bi durum yok, yani şu anda durum olumlu.
o yüzden şu an STEPHEN ELOP'UN 2 AY ÖNCE VERDİĞİ SİNYALLERİ GÖZ ARDI EDEBİLİRİZ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?