Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ilk sayfadaki açıklamamı :oku: iyi okuyun lütfen rardan çıkan cities klasörünü açmadan olduğu gibi hafıza kartına atacaksınız hepsi bu.

johncliffhanger

Üye
ya arkadaşlar ilk sayfadaki açıklamamı :oku: iyi okuyun lütfen rardan çıkan cities klasörünü açmadan olduğu gibi hafıza kartına atacaksınız hepsi bu.

nadir bey merhaba,
herkese yardımcı olma çabanız ve emekleriniz için teşekkür ederim. size 2 şey sormak istiyorum:

1)N97 telefonumda kendi hafızası varken, yine de MicroSD card'a mı yüklemeliyim CITIES dosyasını? Yani, doğrudan telefonun ROOT (kök) klasörünün içine atsam olmaz mı?

2)bildiğiniz gibi harita görünümünde 3 seçenek var:
*harita görünümü
*uydu görünümü
*arazi görünümü

SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ "CITIES" DOSYASI İLE, SANIRIM SADECE "HARİTA GÖRÜNÜMÜ" GÜNCELLENİYOR?

BEN ÖZELLİKLE GOOGLE EARTH GÖRÜNTÜSÜNE SAHİP OLAN "UYDU GÖRÜNÜMÜ"NÜ KULLANMAK İSTİYORUM.
TELEFONUMDAN WI-FI ARACILIĞIYLA, BU MODDA İKEN GEZİNEREK HARİTALARI YÜKLÜYORUM. AMA BİLDİĞİNİZ GİBİ ÇOK UZUN VE SABIR İSTEYEN BİR İŞ BU. ŞU ANA KADAR İZMİR BÖLGESİNİ YÜKLEDİM. VE "CITIES" KLASÖRÜM, BU YÜKLEMELER NEDENİYLE (SADECE İZMİR BÖLGESİ OLMASINA RAĞMEN) ŞİMDİDEN 300 mb.

DİĞER SORUM ŞU: SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ CITIES KLASÖRÜNÜ TELEFONUMDAKİ MEVCUT KLASÖRÜN YERİNE YÜKLEDİĞİMDE, GOOGLE EARTH TARZINDAKİ YÜKLÜ UYDU GÖRÜNÜMLERİ KAYBOLACAK SANIRIM?
--->BİRBİRİNİ ORTADAN KALDIRMADAN, SİZİN DOSYAYI BENDEKİ CITIES DOSYASINA EKLEME YÖNTEMİ VAR MIDIR?
--->BİR DE, TÜM TÜRKİYE'Yİ KAPSAYAN, (YAKIN ZOOM YAPABİLECEK ŞEKİLDE GÖSTEREN=EVLERİN ÇATILARINI SEÇEBİLECEK ŞEKİLDE MESELA) UYDU GÖRÜNÜMÜ HARİTASINI YÜKLEMİŞ ARKADAŞ VAR MI?
CEVAP İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir bey merhaba,
herkese yardımcı olma çabanız ve emekleriniz için teşekkür ederim. size 2 şey sormak istiyorum:

1)N97 telefonumda kendi hafızası varken, yine de MicroSD card'a mı yüklemeliyim CITIES dosyasını? Yani, doğrudan telefonun ROOT (kök) klasörünün içine atsam olmaz mı?

2)bildiğiniz gibi harita görünümünde 3 seçenek var:
*harita görünümü
*uydu görünümü
*arazi görünümü

SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ "CITIES" DOSYASI İLE, SANIRIM SADECE "HARİTA GÖRÜNÜMÜ" GÜNCELLENİYOR?

BEN ÖZELLİKLE GOOGLE EARTH GÖRÜNTÜSÜNE SAHİP OLAN "UYDU GÖRÜNÜMÜ"NÜ KULLANMAK İSTİYORUM.
TELEFONUMDAN WI-FI ARACILIĞIYLA, BU MODDA İKEN GEZİNEREK HARİTALARI YÜKLÜYORUM. AMA BİLDİĞİNİZ GİBİ ÇOK UZUN VE SABIR İSTEYEN BİR İŞ BU. ŞU ANA KADAR İZMİR BÖLGESİNİ YÜKLEDİM. VE "CITIES" KLASÖRÜM, BU YÜKLEMELER NEDENİYLE (SADECE İZMİR BÖLGESİ OLMASINA RAĞMEN) ŞİMDİDEN 300 mb.

DİĞER SORUM ŞU: SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ CITIES KLASÖRÜNÜ TELEFONUMDAKİ MEVCUT KLASÖRÜN YERİNE YÜKLEDİĞİMDE, GOOGLE EARTH TARZINDAKİ YÜKLÜ UYDU GÖRÜNÜMLERİ KAYBOLACAK SANIRIM?
--->BİRBİRİNİ ORTADAN KALDIRMADAN, SİZİN DOSYAYI BENDEKİ CITIES DOSYASINA EKLEME YÖNTEMİ VAR MIDIR?
--->BİR DE, TÜM TÜRKİYE'Yİ KAPSAYAN, (YAKIN ZOOM YAPABİLECEK ŞEKİLDE GÖSTEREN=EVLERİN ÇATILARINI SEÇEBİLECEK ŞEKİLDE MESELA) UYDU GÖRÜNÜMÜ HARİTASINI YÜKLEMİŞ ARKADAŞ VAR MI?
CEVAP İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
telefonun hafızası yetiyorsa oraya at.yoksa hafıza bölümüne atarsın 90 mb boyutu var.o uydu görünümü ve diğer görünümler görünmesi lazım çünkü 5230 da kullanıyorum ben.

i.ogutalan

Üye
s.a kardeşim konuyu açalı 1 seneyi 15 gün geçmiş. ve hala sorunsuz çalışıyor. eline emeğine sağlık... çok teşekkür ederim. map 3.0 u yeni yükledim ve sokaklarım kaybolmuştu. şimdi kusursuz çalışıyor...

egerciemre

egerciemre

Üye
artı rep saol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuyu açalı 1 seneyi geçti ama haritayı güncelledim.

gokko

Üye
n86 da bi türlü görmedi ovisuite şimdi oldu teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

Wawa

Wawa

Üye
Teşekkürler yararlı olacaktır.

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

enerjibil

Üye
kardeş sağol bunu pc indirdikten sonra tlefonun neresine yükleyeyim bana yardımcı olursanız sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet öyle.

F.i.k.r.e.t

Üye
benim n70 var ona pcden yükleyemdim haritaları faln....diyorum ki burdaaki hariları indirip benim karta atsam açar mı acaba yardımcı olur musun lütfen...!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n70 de çalışmaz.

yakuza_3884

Üye
link kırık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
link sağlam kardeşim özel üyeliğimle eklendi kırılmaz.

axarayliidris

Üye
ben yapamadım nasıl oluyo açık bi anlatın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha nasıl açık anlatacağım?rardan dosyayı çıkarıp hafıza kartına atacaksınız.bundan açık nasıl olabilir?

Üst Alt