ya arkadaşlar ilk sayfadaki açıklamamı
iyi okuyun lütfen rardan çıkan cities klasörünü açmadan olduğu gibi hafıza kartına atacaksınız hepsi bu.
nadir bey merhaba,
herkese yardımcı olma çabanız ve emekleriniz için teşekkür ederim. size 2 şey sormak istiyorum:
1)N97 telefonumda kendi hafızası varken, yine de MicroSD card'a mı yüklemeliyim CITIES dosyasını? Yani, doğrudan telefonun ROOT (kök) klasörünün içine atsam olmaz mı?
2)bildiğiniz gibi harita görünümünde 3 seçenek var:
*harita görünümü
*uydu görünümü
*arazi görünümü
SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ "CITIES" DOSYASI İLE, SANIRIM SADECE "HARİTA GÖRÜNÜMÜ" GÜNCELLENİYOR?
BEN ÖZELLİKLE GOOGLE EARTH GÖRÜNTÜSÜNE SAHİP OLAN "UYDU GÖRÜNÜMÜ"NÜ KULLANMAK İSTİYORUM.
TELEFONUMDAN WI-FI ARACILIĞIYLA, BU MODDA İKEN GEZİNEREK HARİTALARI YÜKLÜYORUM. AMA BİLDİĞİNİZ GİBİ ÇOK UZUN VE SABIR İSTEYEN BİR İŞ BU. ŞU ANA KADAR İZMİR BÖLGESİNİ YÜKLEDİM. VE "CITIES" KLASÖRÜM, BU YÜKLEMELER NEDENİYLE (SADECE İZMİR BÖLGESİ OLMASINA RAĞMEN) ŞİMDİDEN 300 mb.
DİĞER SORUM ŞU: SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ CITIES KLASÖRÜNÜ TELEFONUMDAKİ MEVCUT KLASÖRÜN YERİNE YÜKLEDİĞİMDE, GOOGLE EARTH TARZINDAKİ YÜKLÜ UYDU GÖRÜNÜMLERİ KAYBOLACAK SANIRIM?
--->BİRBİRİNİ ORTADAN KALDIRMADAN, SİZİN DOSYAYI BENDEKİ CITIES DOSYASINA EKLEME YÖNTEMİ VAR MIDIR?
--->BİR DE, TÜM TÜRKİYE'Yİ KAPSAYAN, (YAKIN ZOOM YAPABİLECEK ŞEKİLDE GÖSTEREN=EVLERİN ÇATILARINI SEÇEBİLECEK ŞEKİLDE MESELA) UYDU GÖRÜNÜMÜ HARİTASINI YÜKLEMİŞ ARKADAŞ VAR MI?
CEVAP İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER