Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya nadir hoca kafayı yicemm wallahi, bir aydır 5800 kullanıyorum daha bir kere bile GPS den faydalanamadım,
dediğin gibi tümleşik gps i secıyorum sadece ama bi faydası yok. Bugün istanbulda bir sürü yer dolastım her yerde denedimm ama gps bulamadı gps sinyali yok diyor.
Düşünki çamlıca istanbulun en yüksek yeridir orada bile 2 uydu buldu ama bi faydası olmadı GARMİN de.. bana yardımcı olursan cok ama cok sevıncem yoksa harici bluetoothlu gps cihazı alcam
kardeşim Navi koduyla yeniden güncelle..ikincisi garmin değil de NDrive kur..Fun Club da anlattım nasıl yapılacağını..http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buranın ilk sayfasında 9.cu mesajda var..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim açık alandan açık havada birkez yakalaman lazım..ilk yakalamalarda zorlanıyor ben de yaşadım ama sonraki uyduya bağlanmalarda saniyeler sürmüyor..

alper77

Üye
cihazımda-n95-map v2.0wk30 yüklü navigasyonu bir türlü kullanamadım sanırım lisans satınalmamı istiyor.sizin anlattıklarınızdan da pek bişi anlamıyorum :( teknoloji yönüm zayıf kaldı.bana anlayacağım şekilde anlatacak biri var mı acaba...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cihazımda-n95-map v2.0wk30 yüklü navigasyonu bir türlü kullanamadım sanırım lisans satınalmamı istiyor.sizin anlattıklarınızdan da pek bişi anlamıyorum :( teknoloji yönüm zayıf kaldı.bana anlayacağım şekilde anlatacak biri var mı acaba...
daha açık nasıl anlatabiliriz ki?

zabit_ersin

zabit_ersin

Üye
abicim navi koduyla yeniden güncelledim ama hala uydu sinyali bulunamadı diyor bu nasıl iştir:S

Telefonunuzu fabrika ayarlarına geri yükleyrek tekrar deneyin. Bende 1 haftadır bağlanamıyordum net'ten araştırdım ve denedim oldu...

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
Telefonunuzu fabrika ayarlarına geri yükleyrek tekrar deneyin. Bende 1 haftadır bağlanamıyordum net'ten araştırdım ve denedim oldu...
walla ben de bi haftadır bağlanamıyorum şu an deniyorum inş. olur.

sami_558

sami_558

Üye
v3'lere olmaz mı acaba bu???

eaktepe

Üye
cok tesekkur ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

xraicon

xraicon

Üye
sınırsız navigasyon için navigasyon kodlariyla güncellemek mi gerekiyor illa

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sehzade

Üye
ben yaptım sınırsız kulanıyorm navi ile guncelleme bole daha ii :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Navi koduyla güncellemeden millet korkuyor ama navigasyon sınırsız oluyor tecrübemle sabit..

mustafa

mustafa

Üye
Navi koduyla güncellemeden millet korkuyor ama navigasyon sınırsız oluyor tecrübemle sabit..

telefonu navi yaptım nadir. ama gps sinyali bekleniyor diyor başka da bi şey olmuyor. kafayı yedirecek bu telefon bana. ilk kez bir telefona bu kadar tutsak oldum beni avucunda eziyor ve bu durum hiç eğlenceli değil benim için :D zaman ayıramıyorum ayırabilsem hakkından geleceğim de zaman yok işte.

--------------- Ekleme ---------------

bide bende sadece tümleşik gps ve yardımlı gps aktif ondan mı kaynaklanıyor?? şebekeyi de aktif etsem bu seferde kontör gidiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açık alandan beklersen çeker..ilk bağlanması uzun sürer sonraki bağlanmalar kısa..

mustafa

mustafa

Üye
valla sivas soğuk :D açık alanda bekliyim de mesela ne kadar :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla sivas soğuk :D açık alanda bekliyim de mesela ne kadar :D
bilirim Sivas'ı ben de Sivaslıyım gerçekte..gündüz açık alanda biraz dolaş..uygulamalarda yer var ordan konumlama yöntemlerini aç ve tümleşik gps yi etkin kıl diğerlerini kaldır..daha çabuk yakalar..:D

mustafa

mustafa

Üye
bilirim Sivas'ı ben de Sivaslıyım gerçekte..gündüz açık alanda biraz dolaş..uygulamalarda yer var ordan konumlama yöntemlerini aç ve tümleşik gps yi etkin kıl diğerlerini kaldır..daha çabuk yakalar..:D

ooo hemşo çıktık nadir :D kanım ısınmıştı zaten sana :D tamam deneyeceğim söylediklerini. çok teşekkürler...

Üst Alt