N97 de ücretsiz navigasyon sürümünü güncelledim
ama Şöyle bi sorunum var
1- Çok geç buluyor konumumu
2- Ses dosyası yüklü olmasına ragmen sesli uyarım yok yani ses cıkmıyo
Yardımcı olursanız sevinirim
N97 de ücretsiz navigasyon sürümünü güncelledim
ama Şöyle bi sorunum var
1- Çok geç buluyor konumumu
2- Ses dosyası yüklü olmasına ragmen sesli uyarım yok yani ses cıkmıyo
Yardımcı olursanız sevinirim
Benim kafama takılan birşey var 5800 kullanıyorum 1 ay oldu alalı ve hafıza kartı bozuldu format atılamadı yenisi takıldı ozamandan beri harita ürzerinde bulunan kırmızı bir nokta benim olduğum alanı gösteriyordu şimdi ise evimden 500m ilerdeki bir yeri gösteriyor ben o kırmızı noktayı nasıl bulunduğum yere tanımlarım . Haritayı yeniden kurdum ama açıkcası birşey anlamadım ilk aldığım günkü gibi kullanamıyorum sonyericsson un gözünü seveyim ama işte yaptık bir cahillik yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sağol açık havaya gerek kalmadı evin içinde kendisi konumu ayarladı tuhaf bir program bu arada hiç başınıza geldimi pc suit ile update yaptığımda 1500mb lık dosya yükledi sıkıldım kapadım ne bulduysa bu kadar böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba kotalı kullanıcılara düşman bir durum bu.
Birde şunu fark ettim haritayı açtığımda gene ilk gördüğüm yerdeki konumda duruyor sonra ben konum belirlemeye geldiğimde bulumduğum yere o kırmızı imleç geliyor sabit olmasını sağlayamadım , sanırım eski şekli daha verimli idi sesli önlendirme sorunu yaşayan varmı ses çıkmadı 60mb lık bir dosya kurdum oda olmadı , şu işlemi adım adım anlatırsanız navi felan denmiş nokia yı ilk kez kullanıyorum epey sıkıntı verdi.
Sağol Nadir kardeş dediğini yaptım şuan bulunduğum noktayı gösteriyor alışacaz yavaş yavaş peki bu güncelleme işine bir fikriniz varmı 1500mb ve üzerinde ne bulmuş olabilir update kısmında mini dvd sınde bile okadar yer kaplamıyor.5800 da birde video seyrederken kısa videolar müzik klipleri mesela bunlardan 10 tane var ve sıralı seyretmek istiyorum ama başaramadım müzik listesini oynattığı gibi olmuyor klip bitiyor yeniden klip seçme aşamasına dönüyorum sanırım başka bir derdimde yok gibi.
Birde minik uyarı vereyim hafıza kartını çıkarırken dikkat edin çıkarma komutunu dahi verseniz şansa kart bozulabiliyor ben garantide değildir diye sevise vermedim yenisi takıldı satıcı uyardı bu durum sıkça yaşanıyormuş teknik servis bile inanmayıp telefonuda istiyormuş bilginize.
Selam bende 6210 navigator var ovi map i kendi sitesinden yukledim ama lisans soruyor.. bir adrese gitmek istedigimde de internete baglanmak istiyor baglanmayinca navigasyonu kapatiyor. Yukarda verdiginiz linkler 6210 icin uyumlu olurmu tam surum icin ne yuklemem laizm?? tesekkurler