bısey sorcam arkadaslar bende n 78 varda ben programı pc ye ındırdım nokia maps updater ı acıyorum pc den ama cıhazı bulmuyo pc suıtenın yuklu olmasına gerek varmı usb kablosuyla yaptım bulmuyo bıde usb seceneqını hangısıne getırcez yardım edenden allah razı olsun...
benim bir N70 im var ona uygun ekran koruyucu programı arıyorum ancak neredeyse 3 aydır bulamadım sizlerde varsa ltf.
ve yiyenimin bir 6220 telefonu var gerkli jar programları verirsen sevinirim
benim bir N70 im var ona uygun ekran koruyucu programı arıyorum ancak neredeyse 3 aydır bulamadım sizlerde varsa ltf.
ve yiyenimin bir 6220 telefonu var gerkli jar programları verirsen sevinirim
nokia maps yeni telefonlarla ücretsiz 3 aylık paketveriyo ayarını yaparsanız tabi kontör gitmiyo gps aslında sadece 3 ay değil herzaman ücretsiz 3 ay sadece arabalı ve yürümeli navigasyonun sınırı n79 un ayarlarının linkini veriyorum bi bakın muhtemelen n96 kide aynıdr ben kullanıyorum http://www.maxicep.com/symbian-dest...aktive-etme-mesaj-sorunu-cozumu-2-228673.html
arkadaslar ben 6210 navigator e updater i yükledim. maploader pc de açıyorum usb yi takıyorum pc suite modunda. maploaderi açıyorum sonra fakat waiting for phone diyo yazıyo boyuna öyle kalıyor ne yapmalıyım
--------------- Ekleme ---------------
hep bu hata cıkıyo yüklerken sonrada waiting for phone diyo kalıyo