Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır?

pirenuri

Üye

denerim ama şimdi olmaz

arkadaşlar ben olayı farkettiğimde rom nsu dan çoktan kaldırılmıştı benim telefonda turkcell rom var data sense kesinlikle olsun istiyorum telefonum L920 siyah bu beyaz global romu yuklersem sorun olur mu ? bir de flash işlemini daha önceden yapmış birisi team viewer dan bana yardım edebilir mi dil bölge ayarlarını yaptığım halde programming sekmesi açılmıyor..

Konu Sahibi

Aynı modelin romu olduğu sürece sıkıntı olmaz.
Siyah'a ister beyaz yükle, ister kırmızı, ister sarı...

Tepkiler: OttomaN TigeR

efedip

Üye
bu rom da urun kodu 059Q9G3

efedip

Üye
bu rom da urun kodu 059Q9G3 ama benim telefon kodum G2 o yuzden yapamiyorum listeye G3 lu rom geldi start yaptim retry gelmedi yani baglanti kesildi falan demedi direk paket yukleniyor dedi ve reset atiliyora gecti daha sonrada paket uyumu falan deyip hata verdi ne yapmam lazim

Flash atarkwn telefonunuz hep kırmızı renk oluyor mu yoksa kapalımı atıyor flash.

bende yükledim anlatımda emegi geçen herkese teşekkür.....

Tepkiler: bulutsuzgece
    Konu Sahibi
bende yükledim anlatımda emegi geçen herkese teşekkür.....

Flaşlamadan sonra yapılması gereken güncellemeleri yapmayı unutmayın.
Ve tümünü yaptıktan sonra telefonu kapatıp açın.

- Nokia Hesabı
- Aksesuarlar
- Erişim Noktası
- Ekran ve Dokunma
- Verilerimi Aktar
- HERE Drive+
- HERE Maps
- Ayrıca HERE City Lens'i kendiniz tekrar sıfırdan kurmalısınız. ROM'la birlikte gelmiyor.
- Bir de HERE Maps'e girince Haritaları İndir diyerek çevrimdışı Türkiye haritasını tekrar kurmanız gerekiyor. 222 MB civarı.

bu guncellemeler nereden yapıcaz aksesuarları buldum kalanları ?

zkzkzk

Üye
Arkaaşlar merhaba. sayenizde kavuştum telefonuma.
bir sorum olacak. telefon kapanmadan önceki yedeğe dönmek ister misiniz diye soruyor. güncel bir yedek, ona dönmem sorun yaratır mı? dönersem amber vs güncellemeler gitmiş olur mu?

Eğer amber'li halini flaşladıysanız o yedek sadece uygulama,kişiler gibi şeyleri yükler.

İşletim sistemine dokunmaz

open product kısmından rm-821 i seçiyorum.sonraki kısımda programming bir türlü olmuyor.nasıl yapacaz

Konu Sahibi
open product kısmından rm-821 i seçiyorum.sonraki kısımda programming bir türlü olmuyor.nasıl yapacaz

Eğer Windows Vista, 7 veya 8 kullanıyorsanız bilgisayarınızın dil ve bölge ayarlarını Amerika/İngilizce olarak ayarlamalısınız.

ayarlıyorum.bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar yapıyorum.ama programming kısmı aktif olmuyor bir türlü

The file 'C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821\RM821_3047.0000.1326.2001_RETAIL_eu_turkey_244_01_241683_prd_signed.ffu' from the data package is corrupted.

bu seferde bu hata çıktı başıma.bi türlü yapamadım.bunun sebebi nedir ?

Konu Sahibi

Sanırım Winrar dosyasını indirirken ya da açarken dosyalar sorunlu/eksik inmiş veya açılmış.

Yani -eğer winrar dosyasını bilgisayarınızda açarken bir bellek veya disk sorunu olmamışsa- Rom paketini tekrar ve hızlı/sorunsuz bir bağlantı ile indirmeniz gerekebilir.

Yahut da dosyalarının adı veya konumu yanlış olabilir.

Bizimle dosyaları attığınız yerin ekran görüntüsü paylaşmanız mümkün mü?

Konumu, dosya adlarını ve paket içeriğini bir kontrol edelim.

Bu durum genellikle indirirken internet bağlantınızda ya da indirdikten sonra dosyayı açarken bilgisayar veya bilgisayar belleğinde/diskinde yaşanan sorunlardan kaynaklanır.

imcem

Üye
Invalid response from device, incorrect message id hatası alıyorum

tum sorunlari halletim dediginiz gibi yeniden indirdim bu sefer oldu usb kablosu telefonu tanimiyordu onunda driveri indirdim kurdum su an telefonda lumia amber olarak gozukuyor yardimlar icin tesekkurler

Tepkiler: bulutsuzgece ve ardacumhur