nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve Esendağlı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi o saatte işte olur arkadaşlar,canlı anlatımı mümkün mertebe ben yapacağım merak etmeyin ;)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"MaxiCep TV - Windows Phone Kanalı"

Bizi izlemeye devam edin...

5 Eylül'de Microsoft & Nokia NYC Etkinliğinden Naklen Yayın :oke:

----------
Bu arada telefonun özellikleri gayet güzel.
8MP Pureview kamera da fazlasıyla yeterli.
8 olsun bizim olsun. Bir de fiyatı uygun olsun mümkünse :)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
"MaxiCep TV - Windows Phone Kanalı"

Bizi izlemeye devam edin...

5 Eylül'de Microsoft & Nokia NYC Etkinliğinden Naklen Yayın :oke:

----------
Bu arada telefonun özellikleri gayet güzel.
8MP Pureview kamera da fazlasıyla yeterli.
8 olsun bizim olsun. Bir de fiyatı uygun olsun mümkünse :)
Bazı arkadaşlar kamerayı düşük bulmuş,nokia bu cihaza kesinlikle vasat bir kamera koymaz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
8 mp pureview diyor güzel bir flaşı olsa ve otofocusu falan olsa 8 mp az değil ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali abi o saatte işte olur arkadaşlar,canlı anlatımı mümkün mertebe ben yapacağım merak etmeyin ;)

Simdiden gece mesaisine basladim o saatlerde isleri bitirip bos kalabilmek icin ama icim rahat nasilsa siz varsiniz sorun olmaz :oke:

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Burda böyle güzel haberleri okudukça S^3 bölümüne gidesim gelmiyor:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada "Lumia 920" modelinin 2000 TL'nin altında geleceğine kesin gözüyle bakıyorum ben.
Çoğu yabancı haber sitesinde de zaten Nokia'nın piyasayı yeniden domine etmek için fiyatları kırmayı planladığı belirtiliyor.
İnşallah 1500-1600 civarında olur da bütçemizi zorlayarak alabiliriz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zaten Nokia uçuk fiyattan vermez Nokia her zaman aldığı parayı hakeder ;)

erdgnblt

erdgnblt

Üye

maşallah katlayarak gidiyorsun devlete senin gibi bir maliye bakani lazim. Nokia808 avrupada 600€dan satiliyordu Turkiye'ye 1500tl'den girdi. Polyannaci olmak istemem ama 2000tl altinda bir fiyatlandirmasi olucaktir.

Koptum abi sen beni güldürdün Allah Wp almak isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün :)

Bu arada dershane parasını yakıcam yada babamla konuşucam. Daha 2011 Ekimde c6-01 için söz vermiştim ama bu sefer o anki en iyi telefonu yani Lumia 920 yi alacağım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Koptum abi sen beni güldürdün Allah Wp almak isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün :)

Bu arada dershane parasını yakıcam yada babamla konuşucam. Daha 2011 Ekimde c6-01 için söz vermiştim ama bu sefer o anki en iyi telefonu yani Lumia 920 yi alacağım :)
Maddi imkanlarini zorlayacak alacagin telefondan bisey olmasin korkusuyla zevk alamazsin. Sartlara gore hareket etmelisin bence.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Valla çok mu iyimser konuşuyorsunuz anlamadım.Böyle bir cihazın bırakın 1500'ü 2000 liranın 1 kuruş altından satılması bile piyasada sağlam etki yaratır.Heleki 1800, 1500 gibi bir fiyattan satılırsa...Neyse sadece 1 gün kaldı neler olacağını göreceğiz ama ben çok umutluyum açıkçası.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla çok mu iyimser konuşuyorsunuz anlamadım.Böyle bir cihazın bırakın 1500'ü 2000 liranın 1 kuruş altından satılması bile piyasada sağlam etki yaratır.Heleki 1800, 1500 gibi bir fiyattan satılırsa...Neyse sadece 1 gün kaldı neler olacağını göreceğiz ama ben çok umutluyum açıkçası.

Tik tak tik tak...Saat işliyor...
Son 30 saat... :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de çok umutluyum ama s4 pro beklemiyorum ilk etapta lakin gelirse ortalık karışır yanılmıyorsam s4 pro da adreno 320 gpu var :aha:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
lordufuk

lordufuk

Üye
Bence pek umutlu olma nokia başarısız çıkar bu işten :ehe

Üst Alt