papakudioflu
Emekli Yönetici
Sen burdan canlı anlatım yaparsın artık,en doğru haberleri senden alacaz zaten bizler,ben böyle düşünüyorum.
elimden geldigince aktarmaya calişicam tabi ki
Sen burdan canlı anlatım yaparsın artık,en doğru haberleri senden alacaz zaten bizler,ben böyle düşünüyorum.
carşamba saat 17:00da nokia globalden canli yayinlanicak.

Bazı arkadaşlar kamerayı düşük bulmuş,nokia bu cihaza kesinlikle vasat bir kamera koymaz."MaxiCep TV - Windows Phone Kanalı"
Bizi izlemeye devam edin...
5 Eylül'de Microsoft & Nokia NYC Etkinliğinden Naklen Yayın
----------
Bu arada telefonun özellikleri gayet güzel.
8MP Pureview kamera da fazlasıyla yeterli.
8 olsun bizim olsun. Bir de fiyatı uygun olsun mümkünse![]()
Ali abi o saatte işte olur arkadaşlar,canlı anlatımı mümkün mertebe ben yapacağım merak etmeyin![]()

8 mp pureview diyor güzel bir flaşı olsa ve otofocusu falan olsa 8 mp az değil![]()
Af ve cift led flash vardir buyuk ihtimalle.
Simdiden gece mesaisine basladim o saatlerde isleri bitirip bos kalabilmek icin ama icim rahat nasilsa siz varsiniz sorun olmaz![]()

maşallah katlayarak gidiyorsun devlete senin gibi bir maliye bakani lazim. Nokia808 avrupada 600€dan satiliyordu Turkiye'ye 1500tl'den girdi. Polyannaci olmak istemem ama 2000tl altinda bir fiyatlandirmasi olucaktir.

Maddi imkanlarini zorlayacak alacagin telefondan bisey olmasin korkusuyla zevk alamazsin. Sartlara gore hareket etmelisin bence.Koptum abi sen beni güldürdün Allah Wp almak isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün
Bu arada dershane parasını yakıcam yada babamla konuşucam. Daha 2011 Ekimde c6-01 için söz vermiştim ama bu sefer o anki en iyi telefonu yani Lumia 920 yi alacağım![]()
Valla çok mu iyimser konuşuyorsunuz anlamadım.Böyle bir cihazın bırakın 1500'ü 2000 liranın 1 kuruş altından satılması bile piyasada sağlam etki yaratır.Heleki 1800, 1500 gibi bir fiyattan satılırsa...Neyse sadece 1 gün kaldı neler olacağını göreceğiz ama ben çok umutluyum açıkçası.

zaten Nokia uçuk fiyattan vermez Nokia her zaman aldığı parayı hakeder![]()