nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
saynesim

saynesim

Üye
Piyasayı kesinlikle altüst eder dört gözle bekliyoruz inşallah hepimiz için hayırlı olur

WebStyle

WebStyle

Üye
Cihaz %100 gerçek ve harika bir cihaz. Yine de yeni iPhone'u bekliyorum...

- - - Eklendi - - -

Cihaz %100 gerçek ve harika bir cihaz. Yine de yeni iPhone'u bekliyorum...

Bu cihaz da 4 çekirdekli ise Nokia sonunda adam akıllı bir cihaz çıkartacak diyebilirim. Ancak dediğiniz gibi bende yeni İphone'u bekleyenlerdenim. 12 Eylül'de tanıtılacak deniliyor..

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

aynen ama ben s4 ile geleceğini düşünüyorum gpu da adreno 225 olabilir aslında beklediğim tegra 3 lü bir wp8 Nokia cihazı :aha:

Valla ne yalan söylim bende 5 eylülde S4Pro'lu bir cihaz beklemiyordum, beklemiyorum ama bu çıkan haberler acaba dedirtmeye başladı.Eğer çift çekirdekli bir telefon tanıtılırsa bende senin gibi MWC2013'ü bekleyeceğim ama bu haberdeki gibi bir model gelirse beklemeye gerek yok ^^ Malesef bu telefon çıksa bile işe yaramaz, Wp berbat işletim sistemi diyen fanatikler mevcut -.-

n000k

n000k

Üye
beyaz istiyordum ama kırmızıyı görünce kafam karıştı yahu :aha:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar sızan haberler doğrultusunda çıkacak cihazlar çoğu yerde çift çekirdekli olarak belirtiliyor.
Bence 4 çekirdekli cihaz konusunda umutlanmakta acele etmeyin.
Ali Kemal ustanın da daha önce söylediği gibi 4 çekirdekliler muhtemelen 2013 Şubatından sonra çıkacaktır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sızan haberler doğrultusunda çıkacak cihazlar çoğu yerde çift çekirdekli olarak belirtiliyor.
Bence 4 çekirdekli cihaz konusunda umutlanmakta acele etmeyin.
Ali Kemal ustanın da daha önce söylediği gibi 4 çekirdekliler muhtemelen 2013 Şubatından sonra çıkacaktır.

zaten şubat ayinda cikicak cihazin ekim sonunda piyasaya surulecek olandan daha iyi olmasi gerekiyor. Bu durumda ilk gelen cihaza 28nm s4 pro uygulanirsa şubattaki cihazda yeni cikicak olan 22nm quad core intel kullanilmasi gerekir ki o donanimla neler yapilir benim hayal gucum yetmiyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen ben de öyle düşünüyorum o yüzden 2013 haziranda cihaz alacağım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
wifi ile şarj oluyor diye okudum facebookta :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

o kablosuz aparat bir de pille calişirsa en az 100tl eder:ehe

açıkçası ben çok gerekli olduğunu düşünmüyorum Ali abi,çünkü wp pil ömrü konusunda gayet başarılı ki bu cihazlar daha yüksek mah değerleri ile gelecekler sıkıntı yaratacağını sanmam şarj konusunda zaten günümüz akıllı telefonlarında bir günü çıkarması yeterli..benim için çok lazım bişey değil ama Nokia bunu kutu içeriği olarak sunarsa çok sert bir satış politikası izlemiş olur ve ortalık karışır bir anda..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
eğer böyle birşeyden telefon çıkmadan bahsediliyorsa kutu içeriğinde gelecektir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

s3 te de vardı ama ayrı satılıyor ve baya pahalı

samsung yapmadıysa nokianın kutuda vereceğini sanmıyorum. Çünkü samsung telefon sattığı zaman alternatif kapak falan sunuyor genelde ya da buna benzer şeyler ama nokia demirbaşları veriyor sadece ek birşey pek görmedim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
niye n8 de hdmi kablosu vardı,lumia900 ve 800 de bazı ülkelerde monster kulaklıklar verdi N9 da kılıf verdi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:evet:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam özellikleri bu da GPU nedir acaba ?

Üst Alt