nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
nokia lumia920 pureview

Merakla beklenen nokianin windowsphone8 cihazi hakkinda yeni bilgiler de sizmaya devam ediyor.
Cihazda 8mp pureview bir kamera ve wireless manyetik şarz ozelligi bulunacak. Ayrica snapdragon s4 pro 1.7ghz işlemci ve 1gb ram bulunuyor. 32gb dahili hafiza ve microsd destegiyle arttirilabilir hafiza secenegi sunulan cihazda hd clearblack amoled ekran kullaniliyor. 5eylulde nyc'de yerel saat ile 10:00daki tanitimi gormek icin sabirsizlaniyoruz. Umarim nokia bu iddialardan daha iyi bir cihazla karşimiza cikar

1.5ghz qualcomm snapdragon s4 dual core işlemci msm8960

1gb ram

4.5" ips lcd clearblack ekran

8.7mp pureview kamera
Bluetooth 4.0

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve kullanıcıadları

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
harika abi :eller: eksiği yok bence tabi süper amoled de olabilirdi hani

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Konuya yeni resimler ekliyorum simdi.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Snapdragon S4 Pro 4 çekirdek mi o zaman :aha:Hadi canım mükemmel o halde.Ram'i 1.5-2 falan olabilirdi ama yeterli ayrıca 1.7 ghz olursada gayet iyi.Eğer 4 çekirdekli bir modelle giriş yaparsa mükemmel satış yapabilir...Zaten HD ClearBlack Amoled ekran kesin :ehe İnşallah bu bilgiler gerçektir.Heleki fiyatı çok uçuk olmazsa mükemmel olur.

Edit: 8 MP pureview mi ? en az 12 özellikle 21 falan bekliyordum.İnşallah kamerası yanlıştırda diğerleri doğrudur :kıskıs:

Del Rey

Del Rey

Üye
Cihaz %100 gerçek ve harika bir cihaz. Yine de yeni iPhone'u bekliyorum...

- - - Eklendi - - -

Cihaz %100 gerçek ve harika bir cihaz. Yine de yeni iPhone'u bekliyorum...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Konuya wifi sarz resimlerini ekledim arkadaslar ben konuyu hazirlarken resimler geldi o yuzden gec kaldim:(

ByKatre

ByKatre

Üye
Pureview Ne Özelliği

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Konuya wifi sarz resimlerini ekledim arkadaslar ben konuyu hazirlarken resimler geldi o yuzden gec kaldim:(

Cidden tasarımı çok hoş tıpkı Lumia 900 gibi bence daha bile hoş.Ayrıca wi-fi şarj aparatını ayrı olarak satmayıp kutu içeriğine eklerlerse mükemmel olur.Her halükarda mükemmel bir olay wi-fi ile şarj.Birde snapdragon S4Pro diyiyor yanlış okumuyorum dimi.Cidden şok etti bu durum beni.Ama kamerası daha iddialı olmalıydı bence :( Birde sadece konsept tarzı bir şey mi onu söyler misiniz.Kaynak, doğruluğu falan ?

• Beğen
Tepkiler: n000k
15097

15097

Üye
Oyuncak gibi yahu tasarımı da çok hoşuma gitti teknik özellikleri de :eller: :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam Ne ıse Yarıyor Pureview

- - - Eklendi - - -

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Oyuncak gibi yahu tasarımı da çok hoşuma gitti teknik özellikleri de :eller: :)

Valla şuan kalbim küt küt atıyor acaba doğru mu diye.Kamerası hariç mükemmel.Kamera konusunda beklentilerimi karşılayamadı ama :( Birde 5 eylülden sonra almak, rakip firmaların modellerini karşılaştırmak için beklemek var :(

15097

15097

Üye

Valla şuan kalbim küt küt atıyor acaba doğru mu diye.Kamerası hariç mükemmel.Kamera konusunda beklentilerimi karşılayamadı ama :( Birde 5 eylülden sonra almak, rakip firmaların modellerini karşılaştırmak için beklemek var :(
Kamera ve ekran beni hayal kırıklıgına ugrattı.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

Görüntüyü güzel yapıyor diyelim kısaca :D 808 hakkında biraz araştırma yaparsan bilgiye ulaşabilirsin ;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Cidden tasarımı çok hoş tıpkı Lumia 900 gibi bence daha bile hoş.Ayrıca wi-fi şarj aparatını ayrı olarak satmayıp kutu içeriğine eklerlerse mükemmel olur.Her halükarda mükemmel bir olay wi-fi ile şarj.Birde snapdragon S4Pro diyiyor yanlış okumuyorum dimi.Cidden şok etti bu durum beni.Ama kamerası daha iddialı olmalıydı bence :( Birde sadece konsept tarzı bir şey mi onu söyler misiniz.Kaynak, doğruluğu falan ?

kaynagimdan s4 pro bilgisini aldim ama siz de takdir edersiniz ki bu gibi durumlarda bazen abartmalar olabiliyor. Bilgilerin buyuk cogunlugu %90 dogrudur yoksa bu konuyu acmam herhangi bir konuya mesaj olarak yazardim. Ayrica 8mp pureview demek 808den sonra dunyadaki en kaliteli cep telefonu kamerasi demek. Unutmayalim ki 808in kamerasi 5mp lensi 41mp. O lens bu tasarimda kullanilamayacagina gore kamera konusunda yapileceklerin en iyisi yapilmiş. Umarim fiyat olarak ulaşilabilir olur da isteyenler maddi imkanlarini zorlamadan alabilirler.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

8 MP pureview diyor 808'de de pureview modda en fazla 8 MP çekiliyordu yanlış hatırlamıyorsam asıl soru şu 8 MP pureview mi daha iyi çekiyordu yoksa 38 MP normal mi 808'de :hmmm

- - - Eklendi - - -

kaynagimdan s4 pro bilgisini aldim ama siz de takdir edersiniz ki bu gibi durumlarda bazen abartmalar olabiliyor. Bilgilerin buyuk cogunlugu %90 dogrudur yoksa bu konuyu acmam herhangi bir konuya mesaj olarak yazardim. Ayrica 8mp pureview demek 808den sonra dunyadaki en kaliteli cep telefonu kamerasi demek. Unutmayalim ki 808in kamerasi 5mp lensi 41mp. O lens bu tasarimda kullanilamayacagina gore kamera konusunda yapileceklerin en iyisi yapilmiş. Umarim fiyat olarak ulaşilabilir olur da isteyenler maddi imkanlarini zorlamadan alabilirler.

Orasıda doğru Ali abi :good:

- - - Eklendi - - -

Ekran özellikleri konuda yazmıyorda neymiş ? :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:oha: özelliklere bak. Gerçekten bu cihazın yanında daha iyi bi performans veren android telefon çıkamaz :) teşekkürler konu için

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kırmızı süper

• Beğen
Tepkiler: n000k ve kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
onemli olan bu cihazda nasil bir batarya kullanilacak. Ben sizkere tahminimi soyluyeyim en az 2100-2300mah batarya. Arkadaki kavis batarya icin yer acildigini gosteriyor.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt