Tasarım kısmı hariç, diğer her bakımdan Nokianın ürettiği tüm telefonlarından daha başarılı ve üst düzey bir telefon olmuş. Tasarımı da kenarları yüzünden beğenmedim. Alt ve üst kenarların tamamen düz yanların oval olması Lumialar için bence en yakışan tasarım. Kemera bölgesi için de daha güzel tasarımlar düşünülmeli.
Ekran özellikleri: Parlaklık kontrolü, Yönlendirme sensörü, Yüksek parlaklık modu, Yenileme hızı 60 Kolay temizlenir Hz, Corning ® Gorilla ® Cam 2, Nokia Bakışta ekran, Lumia Renk profili, geniş görüntüleme açısı, Gün ışığı okunabilirlik geliştirmeleri
Ekran renkleri: TrueColor (24-bit/16M)
Boy oranı: 16:9
Piksel yoğunluğu: 368 ppi
ClearBlack, IPS LCD: teknoloji Ekran
Dokunmatik ekran teknolojisi: Super duyarlı dokunmatik
Sensörler: Ortam ışığı sensörü, Accelerometer, Kara, yakınlık sensörü, Manyetometre
england nokia resmi sitesinden aldım.
Güzel telefon olmuş yaklaşık 2 hafta önce samsung galaxy s4 aldim aslinda gönlüm her zaman wp ve nokia dan yanaydi ama sistemin eksikleri falan olduğu için android aldim android tabiki kusursuz değil ama şundan eminim ki s4 ten sonraki telefonum kesinlikle wp li bir nokia olacak
Güzel telefon olmuş yaklaşık 2 hafta önce samsung galaxy s4 aldim aslinda gönlüm her zaman wp ve nokia dan yanaydi ama sistemin eksikleri falan olduğu için android aldim android tabiki kusursuz değil ama şundan eminim ki s4 ten sonraki telefonum kesinlikle wp li bir nokia olacak
bende çıktığı an gidip alıcam inşallah. boyut sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
En çok merak ettiğim konu ne zaman gelecek Türkiye'ye çok da beklemeyi seven biri değilim
Ben birazcık düşünüyorum ama wpden dolayı almam sanırım. :/ Cepden yana sıkıntı olmaz bence, o açıdan tek sıkıntısı, biri aradığın alo derken tüm yüzünü kapatacak ve çevrendekiler "tipe bah la kulağına tablet dayamış" diyecekler wpden dolayı dediğim yanlış anlamayın: bana biraz açık sistem lazım ama bunlarda ilgimi çekiyor, buralarda takılır olduk. Bir de neden tüm cihazlar cep telefonu bölümünde tanıtılırken bunlar windows phone bölümünde tanıtılıyor? Cep telefonu genel androide mi ait?