Furkan Emekli
Üye
41mp sensör tmmda frame kamera ile karşılastırmak zor şimdi prof makinede lens çok onemli ve o fotografın kalitesini cok belili ediyor
hatırladınız mı bir ara 920 çıktığında bisikletli kız vardı
Yani bir laf atayım da nasıl olursa olsun. Nedir sendeki bu Nokia düşmanlığı ya
kesinlikle nokia düşmanı değilim en iyi kamera nokia'da var bunu kabul ediyorum
Şimdi sadece bu konu başlığında değil şimdiye kadar pek çok konu başlığında yazdıklarını okudum. Ya bu profili iki arkadaş kardeş falan kullanıyorsunuz ya da sen ne yazdığını ne konuştuğunu pek aklında tutamıyorsun kardeşim. Benim şu ana kadar seninle ilgili edindiğim izlenim inanılmaz bir Nokia ve WP düşmanlığı var sende. Neyse şimdi azarı yeriz, ben susayım
kesinlikle nokia düşmanı değilim en iyi kamera nokia'da var bunu kabul ediyorum
ben yeri geldiğinde her işletim sistemini eleştiririm android ios wp meego hepsi hiç farketmez androidide eleştirdiğim yerler bulabilirsiniz ama şu anda ben nokia cihaz almam. düşmanmıyım ? değilimŞimdi sadece bu konu başlığında değil şimdiye kadar pek çok konu başlığında yazdıklarını okudum. Ya bu profili iki arkadaş kardeş falan kullanıyorsunuz ya da sen ne yazdığını ne konuştuğunu pek aklında tutamıyorsun kardeşim. Benim şu ana kadar seninle ilgili edindiğim izlenim inanılmaz bir Nokia ve WP düşmanlığı var sende. Neyse şimdi azarı yeriz, ben susayım
hatırladınız mı bir ara 920 çıktığında bisikletli kız vardı
Evet ya ben de yorumları okuyunca farklı bir video mu izledim dedim içimden. Bence çekilen fotoğrafın detay kalitesi hakkında bir karşılaştırma olmuş ve 1020'nin normal fotoğraf makineleri kadar iyi fotoğraf çektiği vurgulanmak istenmiş ki öyle görünüyor. Ben bunu anladım videodan.Karşılaştırma fotoğraf üzerindeki detaylar için yapılmamış mıydı?
Evet ya hatırlıyorum,o kız evlendi çoluk çocuğa karıştı L925,L928 ve L1020 adında çocukları varhatırladınız mı bir ara 920 çıktığında bisikletli kız vardı
Evet ya ben de yorumları okuyunca farklı bir video mu izledim dedim içimden. Bence çekilen fotoğrafın detay kalitesi hakkında bir karşılaştırma olmuş ve 1020'nin normal fotoğraf makineleri kadar iyi fotoğraf çektiği vurgulanmak istenmiş ki öyle görünüyor. Ben bunu anladım videodan.
Evet ya hatırlıyorum,o kız evlendi çoluk çocuğa karıştı L925,L928 ve L1020 adında çocukları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?