Nokia Lumia Windows Phone with PureView imaging technology Leaked?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunu nokia da sızdırmış olabilir veya nokia ya karşı yapılmış bir haberde olabilir bence mobil dünyayı meşgul etmek veya nokia serverlarını meşgul etmek baska bir amacı olamaz çünkü lumiaların kullandıgı en yüksek ekran çözünürlügü 480*800 217ppi lumia900 bu formatı ilk modellerden sonra bırakmak mantıklı degil

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Her zaman şüphen olmasın.:oke:

bunu nokia da sızdırmış olabilir veya nokia ya karşı yapılmış bir haberde olabilir bence mobil dünyayı meşgul etmek veya nokia serverlarını meşgul etmek baska bir amacı olamaz çünkü lumiaların kullandıgı en yüksek ekran çözünürlügü 480*800 217ppi lumia900 bu formatı ilk modellerden sonra bırakmak mantıklı degil
Evet abi öyledir mutlaka.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Alışılmışın dışında dizaynıyla dikkat çeken Lumia PureView'ın teknik özellikleri arasında, 4.3-inç boyutunda ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik eğrisel ekran, 41 megapiksel sensörlü - Carl Zeiss objektifli - PureView görüntüleme teknolojili kamera, 1080p ( HD) video kaydı, Adreno 320 grafik birimli çift çekirdekli işlemci (muhtemelen 1.5 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8960 Pro) ve Windows Phone Apollo işletim sistemi bulunuyor
buda bana gelen maildeki teknik özellikler

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
320gpu nasıl dıyorum olsa ozellıgınde yazıyor ya

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
klongs

klongs

Üye

sdnde çıkmış sesli güldüm çift çekirdek 1.5 ghz olacak diyor nokia 808 den daha alt seviyede olacakmış:aha::aha::aha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya bir kere mantıklı düşünelim bu çözünürlükte bu kadar dar ve uzun hemde 4.3" ekranda ne göstericek bu telefon heralde beni iki metre falan gösterir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok benim anlamadıgım milleti mı sanıyorlar bunun nesine inanalım hatta bizim internet siteleri de hemen atlamış bunu son dakika haberi yapmışlar

---------- Eklendi @ 19:10:00 ---------- Yazıldı @ 19:09:19 ----------

Sen diyorsan ben inanırım abi...:oke:

eyvallah kardeşim sen bitanesin

ultrayer6

ultrayer6

Üye
tasarım olarak berbatın da ötesi |-) İğrenç .
3310 un tasarımı bile daha iyi :D
Bunu telefon diye nasıl taşıyacaksın adam utanır...:ehe
o ne ya kar motoruna benzeyecek iki tane kolu olsa

Abi bu kadar olur bende sana pm atacaktım konuyu bu ne ya ne yapmış nokia.

---------- Eklendi @ 16:50:02 ---------- Yazıldı @ 16:49:33 ----------

Bu arada benzetme güzel olmuş. :ehe

teşekkür iderim:) benzemiş ama dimi tasarımı
çok iyi bir benzetme olmuş cidden.:oke: Tasarım tam bir hayal kırıklığı olmuş abi.:hih:
arkadaslar bu haberin maili geldi bana da ama fake oldugu herhalinden belli o yüzden konuyu açmaya gerek görmedim muhtemelen nokia serverlarını meşgul etmek için yapılmış bir haber
Bende diyorum kafayı mı sıyırdılar bu ne böyle...

ilk sayfaya bakıyorum da, millet tasarımda takılı kalmış

ahan da 2. sayfada biri farketmiş olayı...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bunlar işin espirisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt