cihazı tamamladım sayılır biraz sonra yeni bir konu ile tanıtımını yapcamSamsung Lumia S6C+

cihazı tamamladım sayılır biraz sonra yeni bir konu ile tanıtımını yapcam![]()

evet öyle olacak son anda değiştirdim iişletim sistemini ama çoklu işletim sistemi olarak geçiyorandroiosbian8 li olacak değil mi?![]()
manyak bişey oldu beeee az kaldı sabredin 
evet öyle olacak son anda değiştirdim iişletim sistemini ama çoklu işletim sistemi olarak geçiyormanyak bişey oldu beeee az kaldı sabredin
![]()
Lansman Kayseri de mi olacak yoksa Çorum da mı?evet öyle olacak son anda değiştirdim iişletim sistemini ama çoklu işletim sistemi olarak geçiyormanyak bişey oldu beeee az kaldı sabredin
![]()

tabii ki vatandaşın işi görülsün diye hizmet veriyoz biz herşey mevcutaynı anda GTA V oynarken Youtube'dan video izleyip telefonla pizza sipariş edip Whatsapp'dan mesaj yazabilecekmiyim hocam?

Kayseri'de olmasını düşünüyoruzLansman Kayseri de mi olacak yoksa Çorum da mı?![]()

Telif hakkı var izin vermiyorum isim değişikliğineBence işletim sistemi KaptanOS olsun![]()

bak işte kafam karıştıBence işletim sistemi KaptanOS olsun![]()

Telif hakkı var izin vermiyorum isim değişikliğine![]()

İkisini birden kullanıcazSenin yazılımı kullanmıyorum ki, KaptanOS'u demin tamamladık, kaç yıllık projemiz![]()

İkisini birden kullanıcaz![]()
Hadi ben çıktım sımartfoncular siz takılın 

Beyler aklıma yeni özellikler vs geldikçe eklediğimden yazıyı konuyu tamamlayamıyorum görseller vs hazırladığımdan biraz gecikiyo kusura bakmayın![]()
Yok canım, elma bile lansmanını erteledi sen de ertele D:
ama bugün içerisinde kayseri forum avm'de gerçekleşecektir millet kongre salonlarında fuarlarda lansman yapar ben avm'de yapıyom aga durumumuz yok ancak avm'ye yetiyo gücümüz