arkadaşlar bir sorum olacak size.
beğendiğim bir müzik var onu mağazadaki uygulamalardan indiriyorum, beğendiğim kısmını Nokia nın zil sesi yaratıcısından kesip zil sesi yapmak istiyorum. Müziği indirdim ama zil sesi yaratıcı bu dosya açılamıyor diyor. Halbuki ben o müziği telefonda dinleyebiliyorum. Müziği pc den telefona zil sesi dosyasına mı atmam gerekiyor acaba varmı bu işi telefondan yapmanın bir yolu
kpss ile ilgili bi uygulama planınız var mı tarih olabilir ya da vatandaşlık falan @teAtalay @kesasd @ceyhunkeklik
Ben paralı almıştım sonra çok yer kaplayınca silmiştim tam hatırlamıyorum ama sanırım benim oynadığım zamanlarda internetten online oynama yoktu. Bu arada telefon neden garanti dışı?
Kullanmadığım için tavsiye edebileceğim bir uygulama yok ama mağazadaki pedometer uygulamalarına göz atabilirsin.Lumia Black ile adım sayar gelecekti Göz atma( glance screen) ekranına yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum veya uygulama olarak bir adım sayar var mı?
Teşekkür ederimKullanmadığım için tavsiye edebileceğim bir uygulama yok ama mağazadaki pedometer uygulamalarına göz atabilirsin.
deneyeyimSadece 1520ye var,Lumia Black ile adım sayar gelecekti Göz atma( glance screen) ekranına yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum veya uygulama olarak bir adım sayar var mı?
eksikleri var ama iş görüyorlar Teşekkür EderimSadece 1520ye var,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mağazada adımsayar uygulamaları bol.
Şuraya da bir numune bırakayım,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
klavyeye titreşim istiyorumbu adamların böyle bir program yazacak kadar beyinleri var ama telefonlarına daha bir titreşim ayarı koyamıyorlar nasıl iş bu : )mankeninde daha çocuğu falan olmaz herhalde maruz kaldığı radyasyondan dolayı : ))
arkadaşlar lumia 925 aldığımda 50 tl lik hediye çekini aldım. 1020 aldım kampanya bitmeden yolladım ama cevap gelmedi. ne yapmalıyım ? kampanya şu anda bitmiş durumda. bir nevi Nokia bir hafta oyaladı beni ve kampanya bitti 
söylediğin adım sayacı çıktı ancak kullanmıyorum ben ismini tam olarak unuttum hatırlarsam yazarım sana ancak bu adım sayacı her telefonda çalışmayacaktı sanırsam yanlış hatırlıyor olabilirim bu ek bir program olarak gelicekti here explorer tarzıLumia Black ile adım sayar gelecekti Göz atma( glance screen) ekranına yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum veya uygulama olarak bir adım sayar var mı?

@OttomaN TigeR @papakudiofluNokia Camera ile çekiyorsan evet sıkıntılı, telefonun kendi kamera uygulaması ile çek videoları. yine takılma varsa şayet hafıza kartından kaynaklı olabilir, kartın class10 olması önerilir.Arkadaşlar Lumia 820 video çekmede sıkıntı yaşıyorum videoda takılma var.
@Eren_MTApict Türkçe olarak güncellendi. (Çeviri bana ait)![]()
(-musunuz? -musun? ...)