İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kyakutlu

Üye
beni ekleyebilir misiniz?
telefon: L520 beyaz

erdincpolat

erdincpolat

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak size.
beğendiğim bir müzik var onu mağazadaki uygulamalardan indiriyorum, beğendiğim kısmını Nokia nın zil sesi yaratıcısından kesip zil sesi yapmak istiyorum. Müziği indirdim ama zil sesi yaratıcı bu dosya açılamıyor diyor. Halbuki ben o müziği telefonda dinleyebiliyorum. Müziği pc den telefona zil sesi dosyasına mı atmam gerekiyor acaba varmı bu işi telefondan yapmanın bir yolu

eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak size.
beğendiğim bir müzik var onu mağazadaki uygulamalardan indiriyorum, beğendiğim kısmını Nokia nın zil sesi yaratıcısından kesip zil sesi yapmak istiyorum. Müziği indirdim ama zil sesi yaratıcı bu dosya açılamıyor diyor. Halbuki ben o müziği telefonda dinleyebiliyorum. Müziği pc den telefona zil sesi dosyasına mı atmam gerekiyor acaba varmı bu işi telefondan yapmanın bir yolu

başka Bi cihaza gönderip tekrar geri al o zaman oluyor

teAtalay

teAtalay

Üye
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Ben paralı almıştım sonra çok yer kaplayınca silmiştim tam hatırlamıyorum ama sanırım benim oynadığım zamanlarda internetten online oynama yoktu. Bu arada telefon neden garanti dışı?

içini açtımda o yüzden

sekajmer

sekajmer

Üye
Lumia Black ile adım sayar gelecekti Göz atma( glance screen) ekranına yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum veya uygulama olarak bir adım sayar var mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia Black ile adım sayar gelecekti Göz atma( glance screen) ekranına yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum veya uygulama olarak bir adım sayar var mı?
Kullanmadığım için tavsiye edebileceğim bir uygulama yok ama mağazadaki pedometer uygulamalarına göz atabilirsin.

beats

beats

Üye
Sadece 1520ye var,

mağazada adımsayar uygulamaları bol.
Şuraya da bir numune bırakayım,

Son düzenleme:

blackcemre

Üye
bu ne?

sekajmer

sekajmer

Üye
Sadece 1520ye var,

mağazada adımsayar uygulamaları bol.
Şuraya da bir numune bırakayım,
eksikleri var ama iş görüyorlar Teşekkür Ederim

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hahaha Microsoft 8.1 güncellemesiyle uğraşsın, Nokia yeni telefonlar çıkartmaktan da sıkılmış ki bir de etek yapmış! evet yanlış duymadınız, Lumialardan oluşan bir ETEK! Toplam 80 tane L1520 ve L1020 kullanılarak yapılmış!!

telefonların hepsi aynı anda çalışacak şekilde bir yazılım proglamlanmış ve harekete uygun olarak desen gösteriyorlar.

luckysleven

luckysleven

Üye
bu adamların böyle bir program yazacak kadar beyinleri var ama telefonlarına daha bir titreşim ayarı koyamıyorlar nasıl iş bu : )mankeninde daha çocuğu falan olmaz herhalde maruz kaldığı radyasyondan dolayı : ))

• Beğen
Tepkiler: kursat99, can_huso_sulo, skynet ve 3 diğerleri
sekajmer

sekajmer

Üye
bu adamların böyle bir program yazacak kadar beyinleri var ama telefonlarına daha bir titreşim ayarı koyamıyorlar nasıl iş bu : )mankeninde daha çocuğu falan olmaz herhalde maruz kaldığı radyasyondan dolayı : ))
klavyeye titreşim istiyorum :Darkadaşlar lumia 925 aldığımda 50 tl lik hediye çekini aldım. 1020 aldım kampanya bitmeden yolladım ama cevap gelmedi. ne yapmalıyım ? kampanya şu anda bitmiş durumda. bir nevi Nokia bir hafta oyaladı beni ve kampanya bitti :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
söylediğin adım sayacı çıktı ancak kullanmıyorum ben ismini tam olarak unuttum hatırlarsam yazarım sana ancak bu adım sayacı her telefonda çalışmayacaktı sanırsam yanlış hatırlıyor olabilirim bu ek bir program olarak gelicekti here explorer tarzı

beats

beats

Üye
Yahu bu Nokia neden böyle arkadaş, şu Lumia 920T nin Çin için çıktığını biliyordum ama teknik özelliklerine bakma gereksinimi duymamıştım meğer S4 Pro MSM8960T cpu ve Adreno 320 gpu kullanmış, cpu olarak MSM8960 dan farkı yok ama Adreno 320 ye destek veriyor global neden kullanmadı acaba ? Bu kadar zaman sonra neyse :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:kop2: @OttomaN TigeR @papakudioflu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kursat99, yunus-emre-6606, serinaga ve 6 diğerleri

metinmb407

Üye
Arkadaşlar Lumia 820 video çekmede sıkıntı yaşıyorum videoda takılma var.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar Lumia 820 video çekmede sıkıntı yaşıyorum videoda takılma var.
Nokia Camera ile çekiyorsan evet sıkıntılı, telefonun kendi kamera uygulaması ile çek videoları. yine takılma varsa şayet hafıza kartından kaynaklı olabilir, kartın class10 olması önerilir.
Apict Türkçe olarak güncellendi. (Çeviri bana ait) :sirit:
@Eren_MT

teşekkürler, ancak hakkında kısmında yazan soru cümlelerinde -mi soru ekleri ayrı yazılır :) (-musunuz? -musun? ...)

luckysleven

luckysleven

Üye

Dostlar bu geri tuşunun uç kısmında yani kırmızı okla gösterdiğim yerde hafif bir siyahlık var orada ışık daha az yanıyor .. Ölü piksel gibi değil de sanki o kısım kalemle boyanmış gibi alttan ışığı gösteriyor yine nedir bunun sebebi 925 kullanıpta başına gelen var mı ? Bu sebepten de servise vermem gözüm alışır elbet ama sebebini merak ettim

Üst Alt