İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
1520 ne çekiyo be :blink:

• Beğen
Tepkiler: m542tf

skynet

Üye
Göz atma güncellemesinden sonra artık renk seçeneği aktif olmuş amber dede

Invoke

Invoke

Üye
270mb 1.5dakika O.o :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve m542tf
beats

beats

Üye
Göz atmaya metin ekleme iyi olmuş düzenlemeyi arttırırlarsa daha iyi olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
luckysleven

luckysleven

Üye
Gereksiz mi olmuş sanki bu özellik ? Oraya ne yazılabilir ki ? : )

beats

beats

Üye
Gereksiz mi olmuş sanki bu özellik ? Oraya ne yazılabilir ki ? : )
Not,isim ya da istenen bir yazı yazılabilir eski cihazlarda tercihler ismi vardı mesela, ayrıca yazı tile olarak pinlenebiliyor değiştirmek kolay olsun diye.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Not,isim ya da istenen bir yazı yazılabilir eski cihazlarda tercihler ismi vardı mesela, ayrıca yazı tile olarak pinlenebiliyor değiştirmek kolay olsun diye.

Valla bilemedim hani sistem güncellemelerini falan heyecanla yaparım da bunu güncellemek içimden bile gelmedi : ) Ama not yazmak yine bir derece yararlı olabilir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
20gb daha hediye geldi ondriveda 50gb kota iyi oldu fazla bile

skynet

Üye
620'de amber yüklü olmasına rağmen göz atma ekran bilgisinde kilit ekranı bildirimleri yok ama yinede bildirimler geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
lumia 620 de glanceye güncelleme geldiBu glance qr kodu ( 620 için blackteki glance )

yede geldi buda onun qr kodu

Verildiyse Kusura bakmayın

beats

beats

Üye
ben yapamadım bunu
Son gelen güncellemeyi yaptıysan ve gelen güncellemenin de cihaz kısıtlaması yoksa,Ayarlar/Göz Atma/Göz atma ekranı bilgisi/Metnim i seçip göz atma ekranına istediğin yazıyı ekleyebilirsin.

PureFood

PureFood

Üye
Benim yazıyı yazmamla silmem bir oldu, Glance Background uygulaması yeterince güzel zaten, üstüne bir de metin eklemek hoş olmadı.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve skynet

respection123

Üye
Can sıkıntısı :P

• Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu facebook yeni yanınlanan oyun vardıya lumia yarışması bana 925 625 birde kulaklık çıktı ancak bu yollarlarmı adrese şimdi merak ediyorum katılım koşulları okudum ancak para ile iliği bir şey yoktu bu öylesine yapılan bir şeymi yoksa ciddi yollar mı ya biligisi olan varmı hiç

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar bu facebook yeni yanınlanan oyun vardıya lumia yarışması bana 925 625 birde kulaklık çıktı ancak bu yollarlarmı adrese şimdi merak ediyorum katılım koşulları okudum ancak para ile iliği bir şey yoktu bu öylesine yapılan bir şeymi yoksa ciddi yollar mı ya biligisi olan varmı hiç
katılım koşullarında detaylar var. senin merak ettiklerine dair ana başlıklar şu şekilde:
1. adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanyası 13.02.2014-13.04.2014 tarihleri arasında Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
5. Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekiliş sonucunda 1 kişi Nokia Lumia 925 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia Lumia 1320 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia Lumia 625 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia monster WH930 kulaklık, 1 kişi Nokia Jbl Play up Kablosuz Hoparlör ikramiyesi kazanacaklardır. Ayrıca MPİ izin kapsamı dışında 100 kişi Nokia Coloud Kulaklık ikramiyesi kazanacaktır.
7. Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.
8. Kayıt formunu tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Nokia Komünikasyon A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları Facebook profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
10. Çekiliş 18.04.2014 tarihinde yapılacak ve kazananlar, 24.04.2014 tarihinde Radikal Gazetesi Türkiye Baskısı’nda ve sayfası üzerinden duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asiller 10.05.2014, yedekler 25.05.2014 tarihlerine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
21.
Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 1520 örnek resim

Acaba internete yüklediğiniz için kalitede düşüklük olmuş olabilirmi yoksa aynı böylemi bilgisayarınızda da?

Üst Alt