arkadaşlar bu facebook yeni yanınlanan oyun vardıya lumia yarışması bana 925 625 birde kulaklık çıktı ancak bu yollarlarmı adrese şimdi merak ediyorum katılım koşulları okudum ancak para ile iliği bir şey yoktu bu öylesine yapılan bir şeymi yoksa ciddi yollar mı ya biligisi olan varmı hiç
katılım koşullarında detaylar var. senin merak ettiklerine dair ana başlıklar şu şekilde:
1.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanyası
13.02.2014-13.04.2014 tarihleri arasında Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
5. Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekiliş sonucunda 1 kişi Nokia Lumia 925 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia Lumia 1320 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia Lumia 625 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia monster WH930 kulaklık, 1 kişi Nokia Jbl Play up Kablosuz Hoparlör ikramiyesi kazanacaklardır. Ayrıca MPİ izin kapsamı dışında 100 kişi Nokia Coloud Kulaklık ikramiyesi kazanacaktır.
7. Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.
8. Kayıt formunu tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Nokia Komünikasyon A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları Facebook profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
10. Çekiliş 18.04.2014 tarihinde yapılacak ve kazananlar, 24.04.2014 tarihinde Radikal Gazetesi Türkiye Baskısı’nda ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayfası üzerinden duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asiller 10.05.2014, yedekler 25.05.2014 tarihlerine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.
Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
21. Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.