İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tam kim sormuştu hatırlamıyorum ancak bazı arkadaşlar merak ediyordur bir sensör vardı adınıda unuttum şuan onun tam olarak ne işe yaradığını merak ediyorlardı bende şöyle bir oyun buldum bunu kullandığını düşünüyorum oyunu indirip deneyin bir her türlü sensörü kullanıyor bence oyun bana biraz zor geldi başta eğitimleri var aslında onlardan başlarsanız daha kolay

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar facebookta paylaştığım fotoları direkt galeriden paylaşırsam hep gizliliği SADECE BEN oluyor. her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum. bunun ayarı nasıl yapılıyor????
şimdi facebook u normal pc den aç ve ayarlar kısmından uygulamalara bas.. orda face içinde kullandığın apps ler gözükcek.. ordan microsoft ve windows phone plugin diye iki tane app varsa onları edit ile kimler görsünü değiştirebilirsin.. bir dene başka türlü bir cvp yok senin sorunun için dostum..

ON9

ON9

Üye
şimdi facebook u normal pc den aç ve ayarlar kısmından uygulamalara bas.. orda face içinde kullandığın apps ler gözükcek.. ordan microsoft ve windows phone plugin diye iki tane app varsa onları edit ile kimler görsünü değiştirebilirsin.. bir dene başka türlü bir cvp yok senin sorunun için dostum..
Teşekkrler deneyeceğim evde malum mebin interneti kısıtlı :D
Teşekkürler deneyeceğim evde malum mebin interneti kısıtlı. kırmaya da gönlüm el vermiyor. :D

n000k

n000k

Üye
Teşekkrler deneyeceğim evde malum mebin interneti kısıtlı :D

Teşekkürler deneyeceğim evde malum mebin interneti kısıtlı. kırmaya da gönlüm el vermiyor. :D
eğer yapabilirsen telin tarayıcısından facebook a giripte yapabilirsin sanırsam ayarlar kısmından :)

buraya sonucu yazmaya unutma :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
eğer yapabilirsen telin tarayıcısından facebook a giripte yapabilirsin sanırsam ayarlar kısmından :)

buraya sonucu yazmaya unutma :)
tmm ama onun için de okulun bitmesi gerekiyor. köyde telefon çekmiyor. wi-fi ile de faceye giremiyorum. Kısacası gün boyu MAXİCEPP :sirit:

n000k

n000k

Üye
tmm ama onun için de okulun bitmesi gerekiyor. köyde telefon çekmiyor. wi-fi ile de faceye giremiyorum. Kısacası gün boyu MAXİCEPP :sirit:
tamamdır sen sonucu bildir buraya yeter :)

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olacak whatsapp ta gelen ses kayıtları nereye kaydoluyor bi bilgisi olan varmı acababu arada site yöneticilerimize sesleniyorum lumia 925 32 gb siyah kulübe adımı yazarmısınız :))

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar facebookta paylaştığım fotoları direkt galeriden paylaşırsam hep gizliliği SADECE BEN oluyor. her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum. bunun ayarı nasıl yapılıyor????
başka konu altında cevap vermiştim ama burda da bi cevap almışsın :) arkadaşın dediği yöntem olmazsa benim dediğime de bak :)
sorunuzu bi çok yerde rastladım kimse cevap vermeyince kurcalayıp bakayım dedim ve tek ayarı güncelleme yayımlada gördüm. belki resim upload ederken ordaki ayarı varsayıyordur. Kişiler Hub'ından Kendinize girin ve Güncelleme Yayımla'ya tıklayın. orda ikinci seçenek gizlilik ayarı. sizde ne seçili görünüyor?
tabi sonra sonucu da bildir, hangisiyle çözdün sorunu merak ederim sonra :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
enessrsy

enessrsy

Üye
Sanırım Bing'in pod uygulaması bu ama fotoğrafa bakınca 8.1 ile zaman çubuğuna bir nokta eklenmiş, dokunarak sarma gelebilir mi acaba?

soruvar

Üye
ben de 1 aya kadar L925 32 gb alıcam hepsiburadan sizce güvenilir olurmu ve garantiye yollamak gerekirse nasıl olacak

luckysleven

luckysleven

Üye
ben de 1 aya kadar L925 32 gb alıcam hepsiburadan sizce güvenilir olurmu ve garantiye yollamak gerekirse nasıl olacak

hb den almanın şöyle bir avantajı var internet alışverişi olduğu için 1 hafta içerisinde şartsız geri iade hakkın var .. Garantiye göndermek istersen ya hb ye kargo ile göndereceksin onlar servise gönderecek ki bunu hiç tavsiye etmem çünkü 1 ay bekleyeceğine 1.5 ay beklersin telefon geri gelsin diye yada sen kendin servise bırakacaksın . İstanbuldaysan maltepe yada ataşehirde teleservice

soruvar

Üye
hb den almanın şöyle bir avantajı var internet alışverişi olduğu için 1 hafta içerisinde şartsız geri iade hakkın var .. Garantiye göndermek istersen ya hb ye kargo ile göndereceksin onlar servise gönderecek ki bunu hiç tavsiye etmem çünkü 1 ay bekleyeceğine 1.5 ay beklersin telefon geri gelsin diye yada sen kendin servise bırakacaksın . İstanbuldaysan maltepe yada ataşehirde teleservice
:) ama ben uşaktayim burada servis de yok internetten baktım ışte uşakta servis olsa iyi :D

csH

csH

Üye
NSU ile C7 nin yazılımını da güncelleyebilir miyim @Sensation

serinaga

serinaga

Üye
o zaman hb ye göndereceksin onlar servis işlerini hallediyorlar : )

Aynen, daha birkaç gün önce geçen hafta aldığım bir kamera vardı, sorunlu çıktı geri gönderdim, doğrudan parayı geri iade etmişler, şimdi bir yenisini sipariş vereceğim :)
arkadaşlar benim bir sorum olacak whatsapp ta gelen ses kayıtları nereye kaydoluyor bi bilgisi olan varmı acababu arada site yöneticilerimize sesleniyorum lumia 925 32 gb siyah kulübe adımı yazarmısınız :))

Maalesef bir dosya yöneticisi olmadığından bunu görebilme şansımız yok sanırım, bu arada hayırlı olsun ...

pissed26

pissed26

Üye
Aynen, daha birkaç gün önce geçen hafta aldığım bir kamera vardı, sorunlu çıktı geri gönderdim, doğrudan parayı geri iade etmişler, şimdi bir yenisini sipariş vereceğim :)

Maalesef bir dosya yöneticisi olmadığından bunu görebilme şansımız yok sanırım, bu arada hayırlı olsun ...
desenize o zaman ufak ufakta olsa hafızada yer kaplıyor...Tşk ederim :)

kursat99

kursat99

Üye
Benim hafıza kartındaki WhatsApp adlı klasöre kaydediyor.

csH

csH

Üye
kpss ile ilgili bi uygulama planınız var mı tarih olabilir ya da vatandaşlık falan @teAtalay @kesasd @ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
kpss ile ilgili bi uygulama planınız var mı tarih olabilir ya da vatandaşlık falan @teAtalay @kesasd @ceyhunkeklik

Benim kısa vadede böyle bir planım yok başka projelerden dolayı, ama ileride ne olur bilemiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: csH

Üst Alt