İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
bu aradaalacagim 32gb siyah model hani 16gb da degil :)

n000k

n000k

Üye
valla hocam senin lafina geldim yine : )
Dostum birkere 925 in ekranı pureview. Sanırsam 820 nin değil. Ekran gerçekten telefonda önemli yani. Adam doğru demiş. Aynı fiyata neden eski model alcanki..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Dostum birkere 925 in ekranı pureview. Sanırsam 820 nin değil. Ekran gerçekten telefonda önemli yani. Adam doğru demiş. Aynı fiyata neden eski model alcanki..

haklisin abi aldim gitti ya neyi dusunuyorumki millet yenisini almak icin ugrasir ben eski icin dusunuyorum bak sacma geldi simdi tamam kafam rahat simdi iyi oldu bu : )

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
haklisin abi aldim gitti ya neyi dusunuyorumki millet yenisini almak icin ugrasir ben eski icin dusunuyorum bak sacma geldi simdi tamam kafam rahat simdi iyi oldu bu : )
Aynen kardeşim. Eski model için düşünmeye gerek yok. 925 daha iyi. Hayırlısı olsun şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
İnninal kart gibi paypal da aynı mantıkla çalışan kart çıkartmış.yalnız inninal karttaki gibi aylık kart ücreti var mı bununla ilgili bi yazı göremedim. İlgilenenler inceleyebilirler

m542tf

m542tf

Üye

sabah güneşi acemiyim biraz fotoğraf konusunda lumia 1520 ile çekmeye çalıştım.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve PureFood
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

glance'i mağazadan indirebilirsiniz diyor

jepaq

Üye
14 kubat reklamındaki telefonu l625'e benzettim. o değil mi?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

luckysleven

luckysleven

Üye
32 gb siyah 925 ile kaldığımız yerden devam :bira:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
Bay H

Bay H

Üye
ilerleyen dönemde android uygulamalarının Windows Phone 8 e kurulabileceği söyleniyor

luckysleven

luckysleven

Üye
Dostlar eyer kafanızda 925 almak varsa o marketlerdeki teşhir ürünlerine aldanmayın oradakiler bildiğin işkence görmüş cihazlarmış ben onu anladım.. Şöyle ki oradaki cihazların arka kapakları ile kasa birleşim yerlerinde orantısız boşluklar var ama elimdeki cihaz son derece düzgün. Başka bir forumda arka kapaklara alarm taktıkları için ve önüne gelen kurcaladığı için bu tip kozmetik sorunları olduğunu söylemişti bir arkadaş doğruymuş aklınız da bulunsun..

Yalnız dün gece telefonun ilk şarjından sonra kurcalayayım dedim öyle bir ısındı ki baya baya elim yandı artık ekrana zarar verecek diye kenara koydum telefonu anında soğudu zaten: ) Bunun sebebi alüminyum olmasındanmıdır yada daha yeni olduğundanmıdır yoksa 925 de normal bir durummudur bilemiyorum birde beyaz arka planda orta parlaklıkta hafif bir pembeleşme var oda zamanla kayboluyor hatta hafif yatay baktığımda ekrana beyazda sorun yok ama tepeden bakınca dediğim gibi oluyor onun sebebi çözemedim ama amoled olmasına bağladım doğrumudur bilemiyorum hoş şuanda normal sorun yok .. 720 ile kıyasladım 720 baya baya beyazları sarı gibi gösteriyormuş ama herşeye rağmen keyifli cihazmış tavsiye edilir :good:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar facebookta paylaştığım fotoları direkt galeriden paylaşırsam hep gizliliği SADECE BEN oluyor. her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum. bunun ayarı nasıl yapılıyor????

blackcemre

Üye
Lumia 520'de GLANCE SCREEN ÖZELLİĞİ BLACK İLE GELDİ Mİ SON KEZ SORUYORUM?

skynet

Üye
Önder hayırdır 520'ye mi terfi edecen yoksa :)

Üst Alt