Dostlar eyer kafanızda 925 almak varsa o marketlerdeki teşhir ürünlerine aldanmayın oradakiler bildiğin işkence görmüş cihazlarmış ben onu anladım.. Şöyle ki oradaki cihazların arka kapakları ile kasa birleşim yerlerinde orantısız boşluklar var ama elimdeki cihaz son derece düzgün. Başka bir forumda arka kapaklara alarm taktıkları için ve önüne gelen kurcaladığı için bu tip kozmetik sorunları olduğunu söylemişti bir arkadaş doğruymuş aklınız da bulunsun..
Yalnız dün gece telefonun ilk şarjından sonra kurcalayayım dedim öyle bir ısındı ki baya baya elim yandı artık ekrana zarar verecek diye kenara koydum telefonu anında soğudu zaten: ) Bunun sebebi alüminyum olmasındanmıdır yada daha yeni olduğundanmıdır yoksa 925 de normal bir durummudur bilemiyorum birde beyaz arka planda orta parlaklıkta hafif bir pembeleşme var oda zamanla kayboluyor hatta hafif yatay baktığımda ekrana beyazda sorun yok ama tepeden bakınca dediğim gibi oluyor onun sebebi çözemedim ama amoled olmasına bağladım doğrumudur bilemiyorum hoş şuanda normal sorun yok .. 720 ile kıyasladım 720 baya baya beyazları sarı gibi gösteriyormuş ama herşeye rağmen keyifli cihazmış tavsiye edilir