İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Dostlar bu geri tuşunun uç kısmında yani kırmızı okla gösterdiğim yerde hafif bir siyahlık var orada ışık daha az yanıyor .. Ölü piksel gibi değil de sanki o kısım kalemle boyanmış gibi alttan ışığı gösteriyor yine nedir bunun sebebi 925 kullanıpta başına gelen var mı ? Bu sebepten de servise vermem gözüm alışır elbet ama sebebini merak ettim
ben senin bu mesajından sonra kendiminkine bakayım dedim (L820) benim okun ucunun aşağı bakan kısmı net yanıyo bi, gerisi senin okla gösterdiğin gibi solukmuş meğer :kıskıs: yahu artık paranoyak olmuşuz nelere kafayı takıyoruz sağlam telefonda arıza arıyoruz resmen :) takma kafana :sirit:aynı durum büyüteçte de var, üstü net altı soluk :)al işte ben de kafaya taktım şimdi gördün mü :P

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

respection123

Üye
Nokia Camera ile çekiyorsan evet sıkıntılı, telefonun kendi kamera uygulaması ile çek videoları. yine takılma varsa şayet hafıza kartından kaynaklı olabilir, kartın class10 olması önerilir. @Eren_MT

teşekkürler, ancak hakkında kısmında yazan soru cümlelerinde -mi soru ekleri ayrı yazılır :) (-musunuz? -musun? ...)
Dil anl. hocamla aram iyi değil :D

luckysleven

luckysleven

Üye
ben senin bu mesajından sonra kendiminkine bakayım dedim (L820) benim okun ucunun aşağı bakan kısmı net yanıyo bi, gerisi senin okla gösterdiğin gibi solukmuş meğer :kıskıs: yahu artık paranoyak olmuşuz nelere kafayı takıyoruz sağlam telefonda arıza arıyoruz resmen :) takma kafana :sirit:aynı durum büyüteçte de var, üstü net altı soluk :)al işte ben de kafaya taktım şimdi gördün mü :P

hahaha : ) sende bendensin anlaşıldı gidip gidip oraya bakarsın artık benim de kulaklarımı çınlatırsın : ) Ama sen benimki soluk diyorsun bende siyahlaşma var aynı şeyden bahsediyoruz dimi ? Aynı şeyden bahsediyorsak rahatlarım biraz bencilce olacak ama olsun wp kardeşliği deriz : )

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hahaha : ) sende bendensin anlaşıldı gidip gidip oraya bakarsın artık benim de kulaklarımı çınlatırsın : ) Ama sen benimki soluk diyorsun bende siyahlaşma var aynı şeyden bahsediyoruz dimi ? Aynı şeyden bahsediyorsak rahatlarım biraz bencilce olacak ama olsun wp kardeşliği deriz : )
resmi baz alarak ve gözlerim de beni yamultmuyorsa evet aynı şeyden bahsediyoruz. sendeki piksel kadar küçük, bendeki maşallah yarısı ama nedense sen farketmişin ilk, sağolasın artık ben de farkedicem :)

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye

Dostlar bu geri tuşunun uç kısmında yani kırmızı okla gösterdiğim yerde hafif bir siyahlık var orada ışık daha az yanıyor .. Ölü piksel gibi değil de sanki o kısım kalemle boyanmış gibi alttan ışığı gösteriyor yine nedir bunun sebebi 925 kullanıpta başına gelen var mı ? Bu sebepten de servise vermem gözüm alışır elbet ama sebebini merak ettim

:blink:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ayrıca ilk 10 bin kişiye 100GB hediye edilecekti ancak 10 bin kişi çoktan oldu. Güncelleme Türkiye'nin uyuduğu saatlerde verildiği için kaçırdık.
Onbin değil yüzbin kullanıcıya veriyor ve sadece bir yıllığına geçerli.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Onbin değil yüzbin kullanıcıya veriyor, ayrıca hediye değil sadece bir yıllığına geçerli.
benim merak ettiğim şu var; 100gb hediye geldii 1 yıllığına, e ben bu 100gb'ın yarısını kullanıyorum, 1 sene sonra tekrar 8gb'a nasıl düşecek? verilerimi silecek değil ya? zorla 100gb'lık alan da sattıramaz bana? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
benim merak ettiğim şu var; 100gb hediye geldii 1 yıllığına, e ben bu 100gb'ın yarısını kullanıyorum, 1 sene sonra tekrar 8gb'a nasıl düşecek? verilerimi silecek değil ya? zorla 100gb'lık alan da sattıramaz bana? :hmmm
Öyle tabi, ama yükseltmeni (satın almanı) isterler. Şahsen ben o alanı doldurmuş olsam, dosyalarımı kaybetmemek için ek alan satın almayı düşünürüm. Microsoft da zaten benim gibi düşünenler için yapmıştır.:)

Son düzenleme:

metinmb407

Üye
Nokia Camera ile çekiyorsan evet sıkıntılı, telefonun kendi kamera uygulaması ile çek videoları. yine takılma varsa şayet hafıza kartından kaynaklı olabilir, kartın class10 olması önerilir. @Eren_MT

Ustad Class 10 olup olmamasına nerden anlarız? 5800 ın 8 gb lik hafıza kartını kullanıyorum. Sanırım telefon hafızasında da aynı sıkıntıyı yapıyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ustad Class 10 olup olmamasına nerden anlarız? 5800 ın 8 gb lik hafıza kartını kullanıyorum. Sanırım telefon hafızasında da aynı sıkıntıyı yapıyor.
kartın üstünde bi yerde 10 yazar (genelde daire içinde olur) ama 5800ın içinden çıkan ise muhtemelen class4'tür o :) class4 ile sıkıntı yaşamayan arkadaşlar da var ama 1080p video kaydı için hep class10 önerilir. belirttiğim gibi bi de telefonun kendi kamera uygulaması ile deneyin, çünkü en büyük sıkıntı (video kaydı için) Nokia Camera uygulamasında var bi sorun.

PureFood

PureFood

Üye
Tuşların titreşimini kapatma eklenmiş Nokia sağ olsun. Gözün aydın @luckysleven

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, suyunsesi ve n000k
YkPkY

YkPkY

Üye
bunlar bizi duyuyor galiba
:hayalet:

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo
luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bundan önceki telefonlarım da sd kart desteği olduğu için resimlerin veya müziklerin kapladığı alanı pek takmıyordum fakat şimdi sd kart olmadığı için artık onedrive özelliğini kullanmam gerekecek .. Şimdi ben diyelim bir fotoğraf çektim galeriden bunu onedrive a kaydet demem gerekiyor dimi ? böylelikle telefon hafızasını meşgul etmemiş olurum hemde pc den kontrol edebilirim doğrumudur ? Fakat müziklerde olmuyor sanırım bu ?

beats

beats

Üye
Beyler bundan önceki telefonlarım da sd kart desteği olduğu için resimlerin veya müziklerin kapladığı alanı pek takmıyordum fakat şimdi sd kart olmadığı için artık onedrive özelliğini kullanmam gerekecek .. Şimdi ben diyelim bir fotoğraf çektim galeriden bunu onedrive a kaydet demem gerekiyor dimi ? böylelikle telefon hafızasını meşgul etmemiş olurum hemde pc den kontrol edebilirim doğrumudur ? Fakat müziklerde olmuyor sanırım bu ?
Şuan sadece ofis, pdf, fotoğraf ve video destekliyor, belki WP8.1 bu durumu değiştirebilir.

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Lockmix uygulaması kullanan ve arkaplanı Bing Image seçili olan arkadaşlar (benim gibi), malum bu resimler Amerika bölgesine göre güncellenip arkaplana geliyor. ama malum her bölgede aynı resim olmuyor. bu haftalar hep Amerikanın Soçi olimpiyatlarıyla ilgili resimler geldi ama TR bölgesindeki resimler farklı (daha güzel manzara resimleri, Insider uygulamasından da görebilirsiniz). bununla ilgili uygulamaya bölge ayarı konulmasını ve güncellenecek resimlerin bölgesini kendimizin seçebilmesiyle ilgili bi mail attım uygulamanın yapımcısına ve olumlu yanıt geldi. önümüzdeki güncellemede bu ayarın olması planlanıyormuş ve herşey yolunda giderse güncelleme 1 haftaya mağazada olurmuş. bilginize :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, 4MaGuS ve YkPkY
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
L 920 de müzik dinlerken hiç keyif alamıyorum kısık ses kulaklık normalde canavar ama telefonla dinlenince kedi gibi kısık böle . Yok mu ya bunun sesini açabilcegim bi yol :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim ses gayet güzel geliyo :), Artı bende başka bir kulaklık daha var ve onunda kendi ses açma kısma ayarı var. Onunla dinlerken daha da istersem açabiliyorum sesi.

m542tf

m542tf

Üye
Lumia 1520 örnek resim

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 1520 örnek resim

:nazar: Çok iyi, Selim de bayağı büyümüş maşallah. :)

Üst Alt