Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Driverlardan kaynakli

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ya bu nokia care yi kuramiyorum pc ye

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yuklemede hata veriyor the wizard was interrupted before nokia care suite 5.0 could be completel installed. Your system has not been modified. To install this progran at a later time,please run the installation again

eRdaL.

eRdaL.

Üye
the wizard was interrupted before nokia care suite 5.0 could be completel installed. Your system has not been modified. To install this progran at a later time,please run the installation again

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilgisayarının özellikleri neler pcden olabilir

eRdaL.

eRdaL.

Üye
windows 7 pc den olacagini sanmiyorum sanki indirmede eksiklik olmus gibi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yönetici oturumda mısın peki? Olmadı özelliklerden programın uyumluluğunu win xp sp2 yap yönetici olarak çalıştır de.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yonetici oturumda yiz program olarak goremiyoruz setup olarak var nokia care rar dosyasi olarak var bide oradan bakinca %98 olarak gorunuyor rar.dosyasi

---------- Eklendi @ 23:27:42 ---------- Yazıldı @ 23:12:35 ----------

bir saati askin zamandir ariyorum baska bi yerden tekrar indirmek icin bi yer bulabildim onun indirme hizida cok yavas yaklasik bir saat

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu dene istersen:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İndirmek icin verdigi harfleri girmek icin yikladigim zaman baska siteye yonlendiriyor harfleri giremiyorum yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazının üstüne tıkladınmı indirir free download tıkla orada süre çıkıcak bitince kod vericek büyük küçük harfe dikkat ederek gir kodu

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ok indiriyorum buda calismazsa birakacagim bir kac tane daha indirdim hepsinde ayni sorun oluyor senin pc de kurulu mu bu care

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyle deme abi bazı çift çekirdek işlemciler hala iyi performans veriyor bkz;benim kasa :ehe bu yaz uçacak o da kısmetse.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
benim pc de bi sikinti var demekki daha bilgili biri ile denemek lazim buda ayni hatayi veriyor ilgin icin tsk ler arkadadim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim pc de bi sikinti var demekki daha bilgili biri ile denemek lazim buda ayni hatayi veriyor ilgin icin tsk ler arkadadim
neyse boşver ugraşma bilen bir arkadaşın varsa onunla birlikte tekrar denersin

eRdaL.

eRdaL.

Üye

bu hatayı alıorum..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
butun programları kapat telefonu pc den ayır ve telefonu kapatıp ses kısma tuşu ve acma tusuna telefon titreyene kadar bas ve bırsakıp o şekilde pc ye bagla ve nnss i acıp flashlamayı dene telefonu flash modunda görmüyor uygulama