eRdaL.
Üye
butun programları kapat telefonu pc den ayır ve telefonu kapatıp ses kısma tuşu ve acma tusuna telefon titreyene kadar bas ve bırsakıp o şekilde pc ye bagla ve nnss i acıp flashlamayı dene telefonu flash modunda görmüyor uygulama
kurdum onlari cihazi goruyor ama flas modda degil hatasi veriyor iste ses acma ile de denedim olmadi bide kamera tusuna basarak deneyecegim baska tus ta kalmadi zatenkamera tusuda olmadi bu kezde burada takildik
Sen dene ben birisine sorayim belki atladigimiz bir sey vardir.
ali kardesim simdi bu interop kilidini acmak icin develepor sitesindeki rom ları indirip flash atsam acılır mı? birde oradaki rom lar su anki firmvare kod numarasından dusuk!! birde rm 819 verilen rom lar
o yüzden cok acele etmemek lazım zaten diger wp cihazlarda downgrade var spl düşürme diyorlar ama nokia da dload kilidi var ve kırılamadı henüz dload kırılınca istedigimizi yapabilicezhiim kafami karistiran rm kodunun farkli olmasi ve symbian da ust yazilimdan geriye donmek icin biliyorsundur geriye donus yazilimi yukluyorduk bu cihazda simdi geriye donmek icinde boyle bisey varmi simdi gocurursek acmakta sikinti olabilir
yanlış anlamışsın dload kıran ufak bir dosya olucak onu pc de calıştırdıgında bootloader kilidini açıcak ve daha sonra istedigin custom romu yükleyebilirsintsk ler arkadasim bilgi icin dload kirili romlar cikacak yani anladigim kadari ile bunu bekleyecegiz
Cihaz pc de bagli iken o dosyayi calistirdigimiz zaman otamatik cihazin kilidini aciyor yani
en azından ugrasanlar var yakında hallederler büyük ihtimalleFlash isini cozduk bide bu kilit olayini kaldirirsak guzel olacak en kisa zamanda cikar ins.. Bu dload
wlan hotspot tan baska bi yenilik yok bu yazilim da
Yenilikleri bir konuda paylasmistim multitask 8 uygulamaya cikiyor ve sarj konusunda iyilestirme yapiyormus aklimda kalanlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?