Haber Nokia Lumia 930 Almanya Üzerinde Ön Siparişte

Bay H

Üye
Cihazın ülkemizde çıkacağı tarih ve fiyat aralığı belli.
Ülkemizde Temmuz ayında 1600-200 TL arasında bir fiyattan satışa sunulacak.

Ayrıca sistemin kastığını vs. söylenmiş.
1- Bunun kararlı ve resmi sürüm olmadığı her yerde sürekli yazıldı.
2- Kararlı olmayan bir sürüm üzerinden bu gibi lafların edilmesi ayrı bir saçmalık.
3- Madem beğenmiyorsun kasıyor dön 8.0 Black'e kararlı sürüm çıkınca yükle..
4- Bu tip beta süreci sayılan güncellemeler için gereksiz eleştiriler yapmak saçmalamaktan öteye gidemez.

Konu Sahibi

Bizlerde elbet belirttiğimiz gibi beta olduğunu biliyoruz, ama bu kadar hata ile gelmeside biraz fazla ancak ay sonu gelicek güncellemede düzeltirler diye tahmin ediyorum.

Turbo İle Yollandı

Üstte de yazdım fakat anlaşılmıyo sanırım bu cihazların hepsinde donanım üst düzey önemli olan kullandığın işletim sistemi ve marketi,windows phone da özellikle iOS dan oldukça geride android ile de kıyaslarsak yine bariz şekilde geride kalıyor,bakın note 3 te indirim var bimeks te 64 gb 1949 TL Lumia 1520 ise 2199 TL,note 3 daha üstün ve daha ucuz,hadi 1 günlük indirim diye bu kadar ucuz diyelim normal fiyatlardan ele alırsak üstteki mesajlarımda yazdığım gibi yine note 3 fiyatını hakediyor ama 1520 kesinlikle haketmiyor ve o fiyatın görünür şekilde daha ucuz olması lazım,microsoft un windows phone ile artık işi zor eğer bu fiyat politikasıyla devam ederse işi "çok zor"

Tepkiler: ferit.61

dakamon

Üye

Kamera performansı 1520 den iyimi?

Tost Makinası ile gönderildi.