nanotex
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bana da öyle geldi ama bir arkadaşımızın dediğine göre telefonu şarjdan çıkartım ortalama 40 mesaj atıktan sonra %92'ye düşmüş. Benim 5800 bile düşmüyor hemenİlginç. Burda kimse böyle sorunla karşılaşmadı. Ama bir kaç dakikada boşalmasında bir abartı var gibi görünüyor.
Aynı şey benim için de geçerliİlk yüzdeler çabuk bitiyor zaten. Yüzde 40-50 altına düşünce daha yavaş iner. Telefon elime geçsin, birde ben bakayım.
Eee daha ne olsun ki,verdiğin bilgiler için teşekkürlerSabah 11'de şarjdan çıkardım, 8-9 kısa telefon görüşmesi yaptım 5 dakika maksimum olmak üzere.
60 tane mesaj attım, wifi açık, bluetooth açık fakat internette çok gezinmedim, elimin altında laptop olduğu için. Oyun oynamadım ama kamerasını 30 dakika kullanmışımdır abartısız. Skydrive'a dosya gönderdim, ama telefon genel olarak açık'tı, standby değildi.
Son şarja takılmadan itibaren geçen süre: 8 Saat
Pil düzeyi: 68%
Tahmini kalan süre: 1 Gün 18 saat
Ekran düzeyi otomatikte değil kendim ayarladığımı belirtmemde fayda var.
- - - Eklendi - - -
Tahmini kalan süre tabiki tutmayacaktır ama bi 18-24 saat arası daha bitmez diye düşünüyorum. Uyuduğum vakit stand-by durumunda olacağı için diyorum bu rakamı. Yoksa matematiksel olarak 10-12 saat falan kalmış şarjı sanırım.
%55Eee daha ne olsun ki,verdiğin bilgiler için teşekkürler
Sabah 7 de şarjdan çıkardım. Markette gezindim yarım saat kadar bikaç uygulama indirdim. Daha sonra bi 5-10 dk kamera ile oynadım. Saat şu anda 8.30 %84 kaldı, kalan süreyide 6 saat gösteriyor. NFC, location, wifi, bluetooth kapalı, 2g-3g açık. Ekran parlaklığı otomatikte. Background tasksta advanced kısmına girince extras+info, facebook, nokia music, nokia trailers, skype ve whatsupp gri şekilde disabled görünüyor hiç bi işlem yapamıyorum üzerlerinde, ama bu onlar çalışıyor mu demek bilmiyorum. Bence biraz hızlı indi gibi ama bakalım denicez artık 2-3 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?