Nokia Lumia 920 vs Samsung Galaxy S3 - Fotoğraf Karşılaştırmaları

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kim ne derse desin nokia diğerlerine göre daha sağlam en basiti camı bile diğerlerinden sağlam ki samsungtanda sağlam gördüm zira çizilip duruyor videolarda da görmekteyi kırılmalar çatlamar var ama nokia adam çivi çakıyıyor he biz öyle yapmayız bu bir show
OK
bende N8 var S3 le yapılan temel şeyleri yapıyor yüzlede kilitlenip açılmasın ne var he S3 ten yavaş ama tek çekirdek
S3 gibi Dört çekirdekli olsa LUMİA 920 o zaman düşünün

sancaqbey42

sancaqbey42

Üye
Arkadaşlar Nokialumia 920 mi Samsung AtivS Mİ sanki samsungun tasarımı falan daha güzel duruyor gibi?

hidayet02

hidayet02

Üye
Arkadaşlar Nokialumia 920 mi Samsung AtivS Mİ sanki samsungun tasarımı falan daha güzel duruyor gibi?

İlk Defa Senden Duyuyorum:s Herkes Lumia 920'nin Tasarımını Beğenirken Senin AtivS i Beğenmen Şaşırtıcı...

sancaqbey42

sancaqbey42

Üye

İlk Defa Senden Duyuyorum:s Herkes Lumia 920'nin Tasarımını Beğenirken Senin AtivS i Beğenmen Şaşırtıcı...
İnternette videolarını izledi öle geldi gerçekte görmedim kullanan var mı nasıl?

slant1111

slant1111

Üye
920 cok başarılı :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
920 daha iyi gibi ancak sorunları olduğu ortada kimse burda S3 ü ezmiş geçmiş demesin S3 e haksızlık olur ve yapılan fanlığa girer. Bence Lumia 920 nin One X ile yarıştırılması gerek :oke:

komando04

komando04

Üye
920 daha iyi gibi ancak sorunları olduğu ortada kimse burda S3 ü ezmiş geçmiş demesin S3 e haksızlık olur ve yapılan fanlığa girer. Bence Lumia 920 nin One X ile yarıştırılması gerek :oke:

bence öne x s3ten daha iyi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bu arada konuyu açan arkadaşa sözüm yazdığın dipnottan sonra ki koyduğun fotoya inanan teknoloji takip etmeyi bıraksın benden tavsiye saygılar...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

bence öne x s3ten daha iyi

Kendim çekmiş olduğum resimlere bakarakta bunu anlayabilirsiniz bunun için One X ile yatıştırılmasını söyledim. Karşılaştırma MasteLaa kardeşimin açtığı konuda mevcut S3 ve One X Fotoğraf Karşılaştırması olarak...

- - - Eklendi - - -

Konu için :tşk:

- - - Eklendi - - -

İllede fanlık yapma burda.Acale geldi One x,bilen biliyor.Eksik noksan olmaydı One x+ yayınlanmazdı?

:) yanlış anlama ama ne kadar bilgin olduğunu merak ediyorum bu konuda beni aydınlatır mısın ? Bi telefonun diğerinden iyi çektiğini söylemek fanlık mı oluyor yapmayın Allah aşkına.

komando04

komando04

Üye
Konu için :tşk:

- - - Eklendi - - -

İllede fanlık yapma burda.Acale geldi One x,bilen biliyor.Eksik noksan olmasaydı One x+ yayınlanmazdı.yok kardeşim fanlıkla ne alakası var ben 13yıldır Nokia kullanıyorum.htc hiç kullanmadım ama ikisini karşılaştırdım bana daha iyi geldi ve onex+ da ayrı bir cihaz oldu

Üst Alt