özgür abi konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benim eski telefonum lumia 620'dede ses karşıya az gidiyordu ve lumia 920'dede az gidiyor ses acaba hattım türkcell simkartım eski vodafone'dan geçiş yaptıydım turkcelle onunda bir etkisi olabilirmi acaba bu sorun sadece tüm lumia telefonlarda genel bir sorunmudur acaba
Benim cihazda da aynı sorun vardı geçen hafta servise bıraktım. Arıza olarak sesimin çok derinden ve net olarak iletilmediğini yazdırdım. Ertesi gün cihazın mikrofonunun sorunlu olduğunu ve tamire aldıklarını belirtmişler. İnşallah değiştirirler de bizi yoktan yere uğraştırmazlar.
Benim cihazda da aynı sorun vardı geçen hafta servise bıraktım. Arıza olarak sesimin çok derinden ve net olarak iletilmediğini yazdırdım. Ertesi gün cihazın mikrofonunun sorunlu olduğunu ve tamire aldıklarını belirtmişler. İnşallah değiştirirler de bizi yoktan yere uğraştırmazlar.
özgür abi konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benim eski telefonum lumia 620'dede ses karşıya az gidiyordu ve lumia 920'dede az gidiyor ses acaba hattım türkcell simkartım eski vodafone'dan geçiş yaptıydım turkcelle onunda bir etkisi olabilirmi acaba bu sorun sadece tüm lumia telefonlarda genel bir sorunmudur acaba
Kesme sim kart ya da şebeke sorunlarından da kaynaklanabilir.
Çünkü ses sorunu genel olarak ülkemize ilk gelen 920 ve 820'lerde var.
620 vb diğer modellerde pek rastlanmıyor.
Kesme sim kart ya da şebeke sorunlarından da kaynaklanabilir.
Çünkü ses sorunu genel olarak ülkemize ilk gelen 920 ve 820'lerde var.
620 vb diğer modellerde pek rastlanmıyor.
Sim kart eski yada sim kartı yanlış kesmiş olabilirler mi acaba sim kartı değiştirsem sorun çözülür mü sim kart. 7-8 yıllık var da vodafone'du önceden hattım Türkcell'e taşıdım da birde önümüzdeki yıllarda telefonu değiştirmeyi düşünüyorum da onda sorun çıkmaz dimi sony htc gibi modellerden
Garantimin bitmesine 2 gün kaldı. 26 Kasım'da aldım diye hatırlıyorum, hâlâ yaptırmadım. Bu saatten sonra kendimiz servise yaptırak ne kadara patlar acaba.
Bu da tıpkı elektronik gibi şans işi, kiminin telefonu belki sağlam gidiyor bozuk geliyor kiminin düzeliyor. Teleservis olunca korkuyla yaklaşıyorum abi ya hep.
Bu ses sorunundan dolayı illallah edenlerdenim ben de. En sonunda garanti de bitti ama olan oldu, artık yaptırayım şu aleti diye gittim Genpa'ya. Bizim şube Apple/Turkcell T Serisi cihaz alıyor dediler. Çıktım. Yanında Teleservis var. Tıklım tıklım, bi numara aldım, bekleyen kişi sayısı 66 yazıyordu direk çıktım oradan da. Yakınlarda son çare KVK var, nasılsa parasıyla yaptırcaz ne olursa olsun dedim, gittim. Verdim, bir gün sonra siteden baktım 78 TL demişler, onayı verdim, yarım saat sonra tekrar kontrol yaptım, gelip alabilisiniz yazmışlar bu seferde. 24 saat içinde telefonum servise gitti geldi. Şimdi çok memnunum ama kiminle konuşsam 'oh bomba gibi olmuş sesin' diyorlar. Yaptırın kurtulun arkadaşlar, 78 TL gitti ama değdi diyeceğim artık..
Sağol abi, bir de benim telefonun sesi çok kısılmıştı, hoparlörü yani. Yani ses 30'da bir müzik açıyordum, sanki 15 gibiydi. Demek bağlantı varmış diye düşünüyorum çünkü hoparlör sesi de kendine gelmiş. Şimdi hakkını veriyor.
konuyu hortlatacağım fakat maalesef bu sorunu yaşamaya başladım arkadaşlar..
tam 32 aydır lumia 920 kullanmaktayım son iki aya kadar böyle bir sorun yoktu fakat şimdi var ve had safhada.. telefonum ilk part lumia 920lerden ama böyle bir sorunu hiç yaşamamıştım.. sizce şu an sebep ne olabilir? ne yapmam gerekir? bildiğiniz bir çözüm yolu var mı?