Nokia Lumia 920 Hâlâ Zirvede! & Mutlu Yıllar Maxicep WP Ailesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Hâlâ Zirvede! & Mutlu Yıllar Maxicep WP Ailesi!

Amerika'da Noel telaşı sona erdi.
Ancak bu oradaki insanların telefon almayı bıraktıkları anlamına gelmiyor.
AT&T çıkışlı Siyah Lumia 920, Amazon'un listesinde hâlâ zirveye ambargo koymuş durumda.

Bilindiği üzere Çin'de de Lumia 920T modeli piyasaya çıkar çıkmaz tükenmiş, mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşmuştu. Bunun ardından geçtiğimiz hafta ikinci partinin satışına başlanmış ve 20 dakikada mağazalar toz duman olmuştu.

Hikayenin özeti:
"NOKIA kaldığı yerden..."

"Connecting People" Forever! :yuru

Ve gelelim 2012 yılının son gününün mesajına:

Herkese tüm sevdikleriyle sağlık, huzur, başarı ve bol kazanç dolu, türkü tadında güzel bir yıl diliyorum. Dilekler arasında "mutluluk" nerede diye sorabilirsiniz? Bir insanın tüm sevdikleri yanındaysa, sağlığı ve huzuru yerindeyse, başarılıysa ve bol kazancı varsa mutluluk zaten oradadır :oke:

Sevgiler...

bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eline saglik kardeşim teşekkurler. Hepinize mutlu ve saglikli yillar.
Bu ikinci parti haberi dun duşmuştu ama vakit bulup paylaşamadim. Bu cinliler bize telefon birakmayacak galiba:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
sinan-19

sinan-19

Üye
NOKIA kaldığı yerden... :D 2013 te tekrar lider olarak görmek istiyoruz Nokia'yı :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia emin adımlarla ilerliyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yılbaşına mutlu girmenin bir sebebi daha. Lumia ile 1 milyon neden :)

gkcll

gkcll

Üye
mutlu yıllar herkese arkadaş lar

vay be çinde olan bu haber ler doğrumu
gerçekten çok etkileyici bir iç dünyası var arkadaş tan alınca elimden bırakamıyorum :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Mutlu Yıllar (Mutlu Eğlence ve Sevinç Dolu Maxicep/forum Lar Herkeze)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet çin'deki muhabirimiz bulutsuzgece'nin aktardıkları saglam kaynaklardan teyit edilmiş dogru bilgilerdir. Net rakamlar aciklanmasa da stoklar tukenmiş durumda.

gkcll

gkcll

Üye
evet çin'deki muhabirimiz bulutsuzgece'nin aktardıkları saglam kaynaklardan teyit edilmiş dogru bilgilerdir. Net rakamlar aciklanmasa da stoklar tukenmiş durumda.

hadi hayırlısı o zaman

- - - Eklendi - - -

Allah utandırmasın daha fazla satış yapsın

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Amerika'da Noel telaşı sona erdi.
Ancak bu oradaki insanların telefon almayı bıraktıkları anlamına gelmiyor.
AT&T çıkışlı Siyah Lumia 920, Amazon'un listesinde hâlâ zirveye ambargo koymuş durumda.

Bilindiği üzere Çin'de de Lumia 920T modeli piyasaya çıkar çıkmaz tükenmiş, mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşmuştu. Bunun ardından geçtiğimiz hafta ikinci partinin satışına başlanmış ve 20 dakikada mağazalar toz duman olmuştu.

Hikayenin özeti:
"NOKIA kaldığı yerden..."

"Connecting People" Forever! :yuru

Ve gelelim 2012 yılının son gününün mesajına:

Herkese tüm sevdikleriyle sağlık, huzur, başarı ve bol kazanç dolu, türkü tadında güzel bir yıl diliyorum. Dilekler arasında "mutluluk" nerede diye sorabilirsiniz? Bir insanın tüm sevdikleri yanındaysa, sağlığı ve huzuru yerindeyse, başarılıysa ve bol kazancı varsa mutluluk zaten oradadır :oke:

Sevgiler...

bulutsuzgece

benim kişisel fikrimce mutluluk insanın içinde eğer isterse bir damla yağmur da yeter ama istemezse denizler deryalar bile yetmez mutlu etmeye herkese mutlu yıllar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yılbaşına giriyoruz ve bende Lumia yok. Pazardan maket telefon alıp üstüne Lumia mı yazsam acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...