Nokia Lumia 920 Donmaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

hasan1111

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Donmaya başladı
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fakat bugün birden ekranda tuhaf renk karışıklıkları ve telefonda birden donmalar meydana geldi. Telefonum uygulamalar açıkken yada gezinirken yavaşlayor ve donuyor. Kapatıp açtım gene aynı. Fabrika ayarlarına döndüm gene düzelmedi. Video çekmeye çalışırken bile ekran donuyor ne çektiğimi bile anlıyamıyorum. Son güncellemem mevcut kontrol ettiğimde yeni güncelleme yok diyor. Ne yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar lütfen acil yardımcı olurmusunuz kafayı yiyecem

kursat99

kursat99

Üye
WP dondu mu? Çok garip. Uygulamadan virüs geldi desen dışarıdan uygulama yüklenmiyor, mağaza güvenli. Resetlediğine göre bence servise gönder.

hasan1111

Üye
    Konu Sahibi
WP dondu mu? Çok garip. Uygulamadan virüs geldi desen dışarıdan uygulama yüklenmiyor, mağaza güvenli. Resetlediğine göre bence servise gönder.

Valla kardeş şunu farkettim normal kullanımda bi sıkıntı yaşamıyorum. Fakat bir uygulama açayım yada 1 dk kadar falan video çekeyim telefon ısınınca hemen donmaya ve yavaşlamaya başlıyor. Ekrana çizgiler gelip gidiyor. Daha sonra uygulamalardan çıkınca 1 dk kadar sonra geri normal haline geliyor. Servise göndermeyi düşünüyorum acaba tamiri yapılırmı ekran kartı gibi bişeyi arıza veriyo olabilir donanımsal yani. Kullanıcı hatası deyip ücret istemelerinden çekiniyorum. Oysa telefonu bi kere bile düşürmedim bugün göndericem servise bakalım

Knight43

Knight43

Üye
sonuç? ne oldu bizle de paylaşır mısın?

hasan1111

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum bugün servisten geldi arızası yapılmış diye faturaya yazmışlar kalibrasyonu yapılmış parça veya parçalar değiştirilmiş diye yazmışlar. Fakat daha sim kartımı takar takmaz aynı sorunu yaşadım kesinlikle hiçbirşekilde değişiklik yok cihaz aynı hatayı gene veriyor. Değişim yada para iadesi talebinde bulunucam sizce durum ne olur iade gerçekleşirmi ? Lütfden yardımcı olun hangi yolu izlemeliyim

selcukas

Üye
Arkadaşlar telefonum bugün servisten geldi arızası yapılmış diye faturaya yazmışlar kalibrasyonu yapılmış parça veya parçalar değiştirilmiş diye yazmışlar. Fakat daha sim kartımı takar takmaz aynı sorunu yaşadım kesinlikle hiçbirşekilde değişiklik yok cihaz aynı hatayı gene veriyor. Değişim yada para iadesi talebinde bulunucam sizce durum ne olur iade gerçekleşirmi ? Lütfden yardımcı olun hangi yolu izlemeliyim

Bence garantiyi ara gorys bir daha bir sey degismemis de bence oyle yapmalisin

blackcemre

Üye
Flash at

enterneoll

enterneoll

Üye
tekrar servise ver 4. defada değiştirmek zorundalar sorun bence yazılımsal bu arada

hasan1111

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende önce yazılımsal olduğunu düşündüm ama neden ısınınca ekrana çizgiler geliyor ve kısa süreliğine herşey donuyor kasıyor ve 30 sn sonra düzeliyor. pazartesi servisi arıcam ileticem ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum. zaten 20 gunde teslim ettiler telefonumu. Flash atmayıda bilmiyorum ayrıca atsam kesin düzelirmi orasıda meçhul. Tekrar göndericem sanırım tek çare bu gene düzelmezse iade yada değişim talep edicem ama buda epey bi zaman ve prosüdür istiyor sanırım. Başka bi telefonla lumiamın donduğu anda videosunu çeksem buraya yüklesem sorunu sizler anlıyabilirmisiniz acaba denememde fayda vardır belki

dedereis123

dedereis123

Üye
Valla benimkide programlarda baya bir sorun oldu , guncellemeler gelmez oldu , resim slayt gibi geçerdi 1 aydır aynı resimde kaldı fln fabrika ayarlarına döniyim dedim %100 de sarjdayken çarklar kaldı . Sarj bitti tekrar taktım yine aynı servis yolu gözukuyor anlaşılan ve bundan önce 3 kez böyle format atmısımdır sıkıntı olmadan . Ama olay lumia olunca biraz şans işi gibi birşey .

hasan1111

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün lumiamı tekrar servise gönderdim. Set bir dille de eleştiriler yağdırdım not olarak . Teleservice bakıyor servise. UMarım bu sefer telefonumu adam akıllı test ederler ve yapıldığından emin olduktan sonra gönderirler. Aksi takdirde başka izleyeceğim yol kalmıyor elimde patlıcak gibi lumia

hasan1111

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hatırlarsanız cihazımı tekrar servise göndermiştim. Bugün cihaz takipten baktığımda cihazınız değişim için bekletilmektedir yazıyordu. Yani yeni cihaz gönderimi mi yapıcaklar öyleyse kaç günde yeni cihazı gönderirler bilgisi olan varmı bu benim için iyi haber mi

exelans0665

Üye
kardeş ürünü aldığın yeri , ürünün seri numarası üretim tarihi ve yeri gibi şeyleri yazarsan iyi olur. bu telefonu alacak arkadaşlar aynı sorunu yaşamaz

Üst Alt