Galaxy S3 Donma Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

crazyboy93

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Donma Problemi
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 9 ay oluyor nerden bakılırsa 4.3 güncellemesine geçtiğimden beri telefon donuyor ara sıra ilk başlarda es geçmiştim fakat tekrarlayınca bu donma olayını canımı sıkmaya başladı gerçekten özellikle birini ararken donuyor aramaya basınca direk donuyor kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum bide ekran geç açılıyor home tuşuna basınca yada bana öyle geliyor psikolojik :) yardımcı olursanız sevinirim .

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Geç açılma bendekindede varda donma falan olmuyor sen servise falan yolla onu

crazyboy93

Üye
    Konu Sahibi
Hocam iyi hoşta donanımsal bir sorun olduğunu zannetmiyorum yani kendim çözemezmiyim garantisi var servise versek geç gelir şimdi . dediğim gibi 4.3 sürümü nadiren donuyor fazla uygulamada yok anlamadım gitti

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Fabrika ayarlar kesin çözüm cia falan yüklü mü telefonda

crazyboy93

Üye
    Konu Sahibi
Cia değilde blacklistplus var işte antivirüs indirdim tarattım bişey çıkmadı fabrika ayarlarını bende düşündüm ama yapamam falan şimdi daha beter ederiz telefonu yedekleme falan olayı varmış galiba fabrika ayarları kesin çözümmüdür ? 4.3 orjinal tr romu zaten hiç ellemedim bu zamana kadar farklı rom yüklemedim .

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben şahsi fikrimi söyleyeyim 4.3 bu telefon için ağır hani yavaş kullanan kişi kullanırda seri telefon kullanıyorsan 4.2.2 yi kurmanı tavsiye ederim odinden yada cm11
onun dışında yazılımsal sorunsa fabrika ayarları çözer sorunu ama telefon şişince gine aynı problemi yaşarsın

crazyboy93

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler bilgiler için fabrika ayarlarını bi deniyim ben şimdilik bu yedekleme olayını falan nasıl yapıcaz bütün programlar falanda gidicek dimi şimdi .

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yani zaten büyük itimalle o programlar falan yüzünden oluyor çünkü touchwiz 1gb ramlı telefonlarda çok ağır çalışıyor bide arka planda o programlar çalışınca ister istemez geç açılma olurda donma olması baya kötü yani yedekleme için hiç bilmediğimden bişey diyemicem ama sıfırdan gerçekten ihtiyacınız olan programlrı yükleyin bence telefonu yormaya gerek yok zaten :)

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
Hafıza da fazla uygulama varsa donar.

Âmâ clean master dosyaları silerek telefonu biraz rahatlatır.
Eğer servise göndermek istiyorsan burdan sana en yakın noktaya kendin götür ikinci gün git al.
Kargoyla göndersen 21 günden önce gelmez

telefon rootlu ise cpu kontrol programı ile telefonu ucurabilirsin âmâ oda şarjı bitirirHafıza da fazla uygulama varsa donar.

Âmâ clean master dosyaları silerek telefonu biraz rahatlatır.
Eğer servise göndermek istiyorsan burdan sana en yakın noktaya kendin götür ikinci gün git al.
Kargoyla göndersen 21 günden önce gelmez

telefon rootlu ise cpu kontrol programı ile telefonu ucurabilirsin âmâ oda şarjı bitirir

Üst Alt