Placebo-
Üye
Sıtabillik o kadar önemli olsaydı iphone peynir ekmek gibi satılırdı. Ve ne android nede diğer sistemler olurdu şu an apple tekelleşirdi . Sitabil olmadığı halde kısa zaman 30milyon sattı s3 ... Bakalım lumia nın sitabilliği onun satılmasını sağliyacakmı ?
nasıl şart değil gpu'un 305 olmaması?!ciddi bir grafik performansı farkı var arada.
Gerçekten peynir ekmek gibi satsaydı android Böyle Gelişip büyüyemezdi
Iphone peynir ekmek gibi satıyor zaten ne sanıyorsun? E madem önemli değil 1000 tl android kullanıcıları neden şikayetçi canım benim?
Gerçekten peynir ekmek gibi satsaydı android Böyle Gelişip büyüyemezdi
Katılıyorum.Wp8'in satması için sadece stabillik yetmiyor.
ilk önce otg gibi eksiklikleri tamamlasınlar.sonra market gibi şeylere de bakarlar.
Iphone peynir ekmek gibi satıyor zaten ne sanıyorsun? E madem önemli değil 1000 tl android kullanıcıları neden şikayetçi canım benim?
- - - Eklendi - - -
Grafik bölümüne bak bak dur o zaman ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu bir şey açıklamıyor. s4plus'ın 225'li modeli var, 305'li modeli var. 305'li modeli s3'ten daha iyi performans veriyor ancak 225li modeli güçsüz kalıyor. he konu buraya kadar nasıl kaydı orası ayrı bir komedi ama bu son laf olsun torba dolsun tarzı mesajdan sonra olayı anladığını varsayıyorum. sonuca gelecek olursak lumia 920 çok pahalı bir telefon.
1000 tl civarında çift çekirdekli android modelleri var performanstan yana sıkıntı yaşanıyorsa. android kötü bir işletim sistemi ancak sağladığı çeşitlilik ve fiyat aralığı çok geniş.
Wp desteklemiyorki donanım desteklese nolur
Burada otg kablosu satan biri var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wp desteklemiyorki donanım desteklese nolur
Android 4 yıllık wp8 ise daha yeni bi sistem. Niye wp8 e bu kadar çok yükleniyorsunuz ki??
Cünkü şimdiden androidden daha iyi diyenler varama eksikliklerini görmüyorlar sadece stabilitesini görüyorlar
3 ay sonra 1500 tl ye bulabilirsiniz acele edip o fiyata almayin derim bekleyenler icin.
Cünkü şimdiden androidden daha iyi diyenler varama eksikliklerini görmüyorlar sadece stabilitesini görüyorlar
Çok yeni bir işletim sistemi bırakın da olsun. Hatalarını gidere gidere düzelecek ve tutulacak inşallah.
Donanımsal Olarak
Eksikleri nelermiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?