Nokia Lumia 900 " Unlock Code"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kahraman0076

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 900 " Unlock Code"
Arkadaşlar, lumia 900 için simkilit kodunu ebay dan iki satıcın da veritabanında bulamaması nedeniyle temin edemedim.
Sim kilit kodunu nasıl kırabilirim? yardımlarınızı rica edeyorum, teşekkürler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ali abiye pm at yada biraz bekle cevaplar yakında.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
hangi operatorun cihazi var elinizde.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Hocam cihaz lumia 900 AT&T

bunun icin ucret odemene gerek yok ki. 0 800 331 0500 numarasini ara imei numarani ver 8haneli bir kod vericekler o kodu cihaz acilirken sorunca girip entera bas işlem tamamdir.

kahraman0076

Üye
    Konu Sahibi

bunun icin ucret odemene gerek yok ki. 0 800 331 0500 numarasini ara imei numarani ver 8haneli bir kod vericekler o kodu cihaz acilirken sorunca girip entera bas işlem tamamdir.

Hocam İngilizcem kötü olmasa aracam ama çok kötü... ücret vermeye razıyım.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

kahraman0076

Üye
    Konu Sahibi
ebay dan iki ayrı satcıdan 30liraya satın alım yaptım ama veri tabanından bulunmaması nedeniyle ücret iade oldu.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
verdigim linkten dene ceya cellphoneorb sitesini dene.

kahraman0076

Üye
    Konu Sahibi
Make:Nokia
Model:Lumia 900
Için Locked:AT & T
Your Fiyat:49,99$
Ortalama İşlem Süresi:1 - 5 Saat

Hocam sonuç yukarıdaki gibi,
nedersiniz ücreti ödeyim mi? site güvenlimidir?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Make:Nokia
Model:Lumia 900
Için Locked:AT & T
Your Fiyat:49,99$
Ortalama İşlem Süresi:1 - 5 Saat

Hocam sonuç yukarıdaki gibi,
nedersiniz ücreti ödeyim mi? site güvenlimidir?

50dolar iyi para iyi ingilizce bilen birisini bulsan 5tllik telefon goruşmesiyle işi halledebilirsin. Site icin garanti veremem sonucta hic kullanmadim ama bir kac kere kullanan arkadaşim var hic sorun yaşamamiş.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
amerikada yaşayan bir tanidigin varsa imei kodunu ver herhangi bir at&t shoptan iki dakikada alir kodu.

kahraman0076

Üye
    Konu Sahibi
Hocam üniversitenin dil eğitim merkezi var oradaki yabancı uyruklu okutmanlara arama yaptırıyım. Başka bir telefondan aramanın sakıncası olmaz herhalde? yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Hocam üniversitenin dil eğitim merkezi var oradaki yabancı uyruklu okutmanlara arama yaptırıyım. Başka bir telefondan aramanın sakıncası olmaz herhalde? yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

ne sakincasi olucak ingilizce bilen birisi olsun yeterli. Yurtdişindayim telefonumu buradaki hattimla kullanmak icin unlock kodu istiyorum desin yeterli:D

kahraman0076

Üye
    Konu Sahibi

ne sakincasi olucak ingilizce bilen birisi olsun yeterli. Yurtdişindayim telefonumu buradaki hattimla kullanmak icin unlock kodu istiyorum desin yeterli:D

Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

komando04

komando04

Üye

senede bir yenileme yok değil mi.bir dahaki telefonumu yurt dışından telafi edecemde 2sene sonra filan
Ali abi bu unclock olayı telefonu ilk getirttiğindemi oluyor senede bir yenileme

papakudioflu

papakudioflu

Admin
hayir serdar simkilidi başka operatorun kartini takip kullanabilmek icin yapiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...