Nokia lumia 900 kullanıcıları Wp 7.5 den wp 7.8

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
8862 olmasın o bir yanlışlık degil mi?:hmmm

zorbaa

Üye
bilgisayar ekraninda oyle yaziyordu tlfda 8862.144 yaziyor :) tuaf

korsan638

korsan638

Üye
Benim telefona daha gelmedi o mechul guncelleme.. Bende umudumu kestim..

korsan638

korsan638

Üye
bugun bana bir guncelleme geldi hemen pc nin basina gecip guncelledim yalniz bana gelen guncelleme 7.8 degilmis.. w.p 7.5 Tango imis :) surum numarasi 7.10.8779.8.. bir sorun daha yasadim.. tam guncellerken tango guncellemesi bittigi anda pc kendine reset atti.. halbu ki daha adim 8/10 uzerindeydim... yani 2 asama daha atlamam gerekiyordu.. daha sonra tekrar telefonu pc ye takip guncellemelere bakayim dedim bir sonuc bulamadi.. sizce yukleme yarim mi kalmistir ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
settings/about sekmesinden yazılım sürümünü kontrol et:)

korsan638

korsan638

Üye
suan 7.8 surumunde :) guncellemeler yigilmis hepsini tek tek indirmek zorundaydim.. Direkt son guncellemeyi indirmiyormus.. Bu arada ilginiz icin cok tsk ederim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
suan 7.8 surumunde :) guncellemeler yigilmis hepsini tek tek indirmek zorundaydim.. Direkt son guncellemeyi indirmiyormus.. Bu arada ilginiz icin cok tsk ederim

7.8 ama 8862 olmalı. Evet guncellemeleri sırayla yapiyor. Önce yapmadiysan Tangonun son sürümünü sonra sirayla 7.8'in 8858,8860 ve en son 8862 yapiyor.

zorbaa

Üye
guncellemeyi yaptikdan sonra bende ekrar aydinlatma sorunu cikti gunduz aydinlanmiyor gecede cok parlak kaliyor duzeltmek icin tlfnu kilitleyip acmak durumunda kaliyorum cozum onerisi olan varmi acaba