Nokia lumia 900 kullanıcıları Wp 7.5 den wp 7.8

Sponsorlu Bağlantılar

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
Nokia lumia 900 kullanıcıları Wp 7.5 den wp 7.8
Zuneden güncelleme alamadım alan var mı veya bu hatayı nasıl gideririm?Şimdiden teşekkürler.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bro Bu Kadar Bakmaa .. Degmiyorr .. Oyle Kullan Iste .. Magazadan Wp8 Uygulamasini Indirr .. Al Sana WP 7.8 Olduu .. :]

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
:D güncelleme yapmak en doğal hakkım.Lütfen yardım edin.Türkiye ve italya nın resmi facebook adreslerine yazdım.İtalyadakilere ayaklananım mı falan dedim kimsede tık yok YARDIM EDİN LÜTFEN.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Gelmemisse Bekleyeceksinn .?

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
Size geldi mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim cihazım at&t lumia900 bana da gelmedi henüz. Eğer tarih ve saat ayarlarınız doğruysa yani bulunduğunuz bolgeyse ve gözükmüyorsa hata yoktur beklemedeyiz:)

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu italyadan aldım fakat ben saat ayarlarımı tarihimi türkiyeye göre yaptım bir sorun olur mu?

serhat5415

Üye
Daha çok bekleriz :) wp9 çıkacak halen bize güncelleme gelcek. 3 tane arkadaşım geçen hafta wpli tel alcaklardı engelledim. başka tel aldılar.

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
:) ben inanıyorum wpye inancım sonsuz...Bugün yarın gelir.

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
Zaten öyle moderatorum :D

korsan638

korsan638

Üye
[quote

- - - Eklendi - - -

kardes sen italyada mi yasiyorsun ?

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
Yok teyzem aldı bana.İtalyada tatildeyken.

mamix74

mamix74

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

osmanfeza

Üye
Bence harika oldu bu güncelleme. Zaten çok memnundum telefonumdan(lumia800). Daha da guzellesti, hizlandi. Cok hizli bir internet tarayici, mobil data gerektirmeyen mükemmel bir navigasyon, hd video ve 8mp mükemmel resimler çeken, akilli telefonlar içinde en uzun batarya ömrüne sahip bir telefonun var. Market teki uygulamalar da benim için yeterli. Uzun zamandir hic sikilmadan kullandigim ilk telefon ve calismaz duruma gelene kadarda sanirim öyle olacak.

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
Bence harika oldu bu güncelleme. Zaten çok memnundum telefonumdan(lumia800). Daha da guzellesti, hizlandi. Cok hizli bir internet tarayici, mobil data gerektirmeyen mükemmel bir navigasyon, hd video ve 8mp mükemmel resimler çeken, akilli telefonlar içinde en uzun batarya ömrüne sahip bir telefonun var. Market teki uygulamalar da benim için yeterli. Uzun zamandir hic sikilmadan kullandigim ilk telefon ve calismaz duruma gelene kadarda sanirim öyle olacak.
Siz güncelleme aldınız mı acaba?

ESTEL0047

Üye
arkadaşlar banada gelmedi kafayı sıyıracam

kurd-0

Üye
benim cihazım at&t lumia900 bana da gelmedi henüz. Eğer tarih ve saat ayarlarınız doğruysa yani bulunduğunuz bolgeyse ve gözükmüyorsa hata yoktur beklemedeyiz:)
usta o kadar teli napıyorsun Allah aşkına

matchless

matchless

Üye
zuneden beklersenız cok beklersınız arkadaslar ben de rusyadan aldım 900 u ama zuneden guncellemedım .. 1 ay once 7,8 e guncelledım ben telefonu Nokia_Software_Updater_For_Retail_1.0.3 bundan guncelleyn artı pc nınz xp harıcınde olmalı