telefonumu italyadan aldım fakat ben saat ayarlarımı tarihimi türkiyeye göre yaptım bir sorun olur mu?

Bro Bu Kadar Bakmaa .. Degmiyorr .. Oyle Kullan Iste .. Magazadan Wp8 Uygulamasini Indirr .. Al Sana WP 7.8 Olduu .. :]
Siz güncelleme aldınız mı acaba?Bence harika oldu bu güncelleme. Zaten çok memnundum telefonumdan(lumia800). Daha da guzellesti, hizlandi. Cok hizli bir internet tarayici, mobil data gerektirmeyen mükemmel bir navigasyon, hd video ve 8mp mükemmel resimler çeken, akilli telefonlar içinde en uzun batarya ömrüne sahip bir telefonun var. Market teki uygulamalar da benim için yeterli. Uzun zamandir hic sikilmadan kullandigim ilk telefon ve calismaz duruma gelene kadarda sanirim öyle olacak.
Zuneden güncelleme alamadım alan var mı veya bu hatayı nasıl gideririm?Şimdiden teşekkürler.
usta o kadar teli napıyorsun Allah aşkınabenim cihazım at&t lumia900 bana da gelmedi henüz. Eğer tarih ve saat ayarlarınız doğruysa yani bulunduğunuz bolgeyse ve gözükmüyorsa hata yoktur beklemedeyiz![]()